NetBet Blog

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ | Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά για τον σπουδαίο αγώνα

Η Γαλατασαράι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για αποτελεσματα στοιχημα. 

🇹🇷 Γαλατασαράι 🆚 ΠΑΟΚ 🇬🇷

🗓️ 25 Σεπτεμβρίου 2024 (22:00)

📋 Europa League, League Phase

🏟️ Ραμς Παρκ (53.798) 🏙️ Κωνσταντινούπολη

📣 Αλεχάνδρο Ερνάντες Ερνάντες (Ισπανία)

🔢 1.66 – 4.10 – 4.90

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ | Ανάλυση

Η Γαλατασαράι είχε ως όνειρο, ως πρωταθλήτρια Τουρκίας, να μπει στην πρώτη League Phase του Champions League αλλά αποκλείστηκε με δύο ήττες από την ελβετική Γιουνγκ Μπόις στα play offs. Στην τουρκική SuperLig όμως η πρωταθλήτρια ομάδα του Οκάν Μπουρούκ πάει… τρένο αριθμώντας 5/5 νίκες, έσχατη εκ των οποίων το 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Επί των αγωνιστικών, τιμωρημένος είναι ο Ουρουγουανός πολύπειρος αρχηγός γκολκίπερ Μουσλέρα ενώ ο Μαροκινός σταρ μεσοεπιθετικός Ζιγιάτς είναι τραυματίας. Εκτός και ο νεοφερμένος Ούγγρος χαφ Ρόλαντ Σάλαϊ, αντίθετα, επιστρέφει ο Αργεντινός σταρ φορ Μάουρο Ικάρντι, που προπονήθηκε κανονικά, αν και δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γκιουβέντς – Γέλερτ, Νέλσον, Μπαρντακτσί, Γιάκομπς – Κουτλού, Σαλάι, Μπαρίς Γιλμάζ, Ντεμιρμπάι – Μπατσουαγί, Όσιμεν.

Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμα χρονιά δεν κατάφερε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο του Champions League, μιας και υπέστη έναν δραματικό αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό από τη Μάλμε στην παράταση. Εύκολη η δουλειά του στα play offs του Europa, αποκλείοντας άνετα τη Σάμροκ Ρόβερς. «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε δυο φορές στα προημιτελικά του Conference League, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε μάθει να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα» δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη Super League είναι η ομάδα με 5/5 νίκες. Το Σάββατο πέρασε σαν… σίφουνας από τον Βόλο με 4-1.

Εκτός ο τραυματίας φορ Μπράντον Τόμας. Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει οι μέσοι Τόμας Μουργκ, Αντρε Βιεϊρίνια και ο νεοφερμένος στόπερ Λόβρεν. Στον αντίποδα όμως επανέρχεται ο εξτρέμ Ζίβκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ότο, Κόλεϊ, Κετζιόρα, Μπάμπα – Σβαμπ, Οζντόεφ – Ντεσπόντοφ (ή Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τισουντάλι

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ | Προϊστορία

Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ συναντιούνται για πρώτη φορά στα χρονικά.

Εντυπωσιακός με 5-0-1 ο απολογισμός των «ασλαντάρ» ενάντια σε ελληνικές ομάδες και, επιμέρους, 3/3 νίκες ως γηπεδούχοι. Το 2003-04 η Γαλατά του Φατίχ Τερίμ νίκησε τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 με γκολ του Τσιχάν Χασπολατλί αλλά έχασε με 3-0 στην Αθήνα από γκολ των Δημήτρη Μαυρογεννίδη, Νέρι Καστίγιο και Τζιοβάνι. Το 2007-08 νίκησε τον Πανιώνιο με 3-0 στη Νέα Σμύρνη με σκόρερ τους Σερκάν Τσελίκ, Ριγκομπέρτ Σονγκ και Χακάν Σουκούρ και το 2008-09 με 1-0 τον Ολυμπιακό στο «Αλί Σαμί Γεν» (με τέρμα του Χάρι Κιούελ): ματς μονά, αμφότερα, στο πλαίσιο ομίλου UEFA Cup.

Και, το 2009-10 σε όμιλο, αλλά σε διπλά ματς, νίκησε δις τον Παναθηναϊκό: 3-1 στην Αθήνα με δύο γκολ του Ελάνο κι ένα του Μίλαν Μπάρος (είχε μειώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης) και 1-0 στην Τουρκία με σκόρερ τον Μουσταφά Σαρπ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, στη μόνη του άλλη επίσκεψη στην Τουρκία είχε αποκλείσει, το 2010, τη Φενέρμπαχτσε με 1-1 στην παράταση χάρη στο γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς – στην Τούμπα είχε νικήσει με τέρμα του Αντρέ Βιεϊρίνια. Και, το καλοκαίρι του 2020, απέκλεισε την Μπεσίκτας με 3-1 σε μονό ματς στην Τούμπα με δύο γκολ του Χρήστου Τζόλη κι ένα του Δημήτρη Πέλκα – μείωσε στο τέλος ο Καναδός Κάιλ Λάριν.

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ | Stat attack

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ | Προγνωστικά

(25/9, 22:00) ⚽ Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ ▶️ Over 2,5 & Goal/goal & over 5,5 κόρνερ 2.01

(25/9, 22:00) ⚽ Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ ▶️ Γκολ Μπατσουαγί 2.41

(25/9, 22:00) ⚽ Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ ▶️ Over 10 κόρνερ 2.23

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version