NetBet Blog

Η Ελλάδα θα έχει φέτος 9 ομάδες μπάσκετ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Το Μαρούσι επικράτησε 106-81 της Πέγια στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έκανε το 2/2 απέναντί της στα αποτελεσματα στοιχημα και προκρίθηκε στους ομίλους του FIBA Europe Cup, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από 14 χρόνια.

Μάλιστα, μετά την εξέλιξη αυτή, η Ελλάδα γνωρίζει πως θα έχει εννέα ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2024-25! Σούπερ εξέλιξη για το στοιχημα gr.

Ξεκινώντας από την Euroleague, εκεί υπάρχουν φυσικά ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπούν τη χώρα μας στο κορυφαίο επίπεδο.

Στο Eurocup, υπάρχει μόνο ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στον β’ όμιλο μαζί με Μπουργκ, Βενέτσια, Βαλένθια, Τσεντεβίτα, Τουρκ Τέλεκομ, Λιετκαμπέλις, Κλουζ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Αμβούργο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους, με ήττα από τη Βενέτσια στην Ιταλία.

Στο BCL γίνεται ο… κακός χαμός, καθώς υπάρχουν τέσσερις ελληνικές ομάδες! Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ (Ρίγα, Βόννη, Μακάμπι Ραμάτ-Γκαν), ο Προμηθέας Πάτρας (Γαλατασαράι, Ράστα Βέχτα, Νίμπουρκ), το Περιστέρι (Μούρθια, Μανίσασπορ, FMP) και ο Κολοσσός Ρόδου (Τενερίφη, Καρσίγιακα, Σεν Κεντέν).

Τέλος, στο FIBA Europe Cup βρίσκουμε το Μαρούσι (Νόρκεπινγκ, Σαμπάχ και μία ακόμη ομάδα από προκριματικά) και τον ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από τα προκριματικά του BCL και θα βρεθεί σε όμιλο μαζί με (Πόρτο, Λίμπουργκ, Ζολνόκι).

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version