NetBet Blog

Η Μπότεφ, η Μπόρατς και η Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στον ευρωπαϊκό δρόμο των ελληνικών ομάδων

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι ευρωπαϊκή για τις τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στα φετινά προκριματικά της UEFA και σε άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το στοιχημα gr.

Σούπερ αποδόσεις στο στοιχημα από τη Netbet

Το Bet Builder έφτασε στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Απέναντι στην Μπότεφ ο Παναθηναϊκός

Η Μπότεφ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της Μπάριμπορ στη Σλοβενία και, με το νικηφόρο 2-1 του πρώτου αγώνα ήταν εκείνη που κόντρα στα προγνωστικά πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου απέναντί της θα βρει τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι γηπεδούχος (στο ΟΑΚΑ) στην πρώτη αναμέτρηση της 25ης Ιουλίου, ενώ η δεύτερη μεταξύ τους είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου στο στάδιο «Χρίστο Μπότεφ» του Πλόβντιβ.

Οι Σλοβένοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και βρήκαν από πολύ νωρίς το γκολ που έψαχναν για να ισοφαρίσουν το σκορ της ήττας τους επί βουλγάρικου εδάφους (2-1). Μόλις στο 13ο λεπτό ο Γιαν Ρέπας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Μπότεφ, που είχε ξανά στο αρχικό της σχήμα τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη (έχει περάσει κι από τον ΠΑΟΚ), δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ούτε, όμως και οι γηπεδούχοι κυνήγησαν με πείσμα το δεύτερο γκολ. θα μπορούσαν πάντως να είχαν σκοράρει στο 41’ με την κεφαλιά του Μπάρισιτς, που εξουδετέρωσε σωτήρια ο Ιγκονεν.

Η είσοδος του Νουατσούκου στο 46’ αντί του Ίλιεφ έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Αρχικά ο Νιγηριανός, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (48′) από ασίστ του Ποπόφ και στο 60′ από δική του ασίστ ο Ούτζα έδωσε σκορ πρόκρισης στους Βούλγαρους.

Δεν το έβαλαν κάτω οι Σλοβένοι και με τον Ετιέν Μπεγκρέ στο 80′ έφεραν το ματς στα ίσια (2-2), αλλά το σκορ αυτό δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Βούλγαροι πανηγύρισαν.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία θα είναι η πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δρόμο για το όνειρο της συμμετοχής του «δικεφάλου» του Βορρά στο League Stage του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 του μήνα, στην Μπάνια Λούκα.

Η ρεβάνς-θρίλερ των δύο ομάδων στην «Ελμπασάν Αρένα» του Ελμπασάνι κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, μιας και το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση βρήκε νικήτρια την αλβανική Εγνατία με 2-1 (στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει οι Βόσνιοι με 1-0).  Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται 7 κάρτες, με τον Ζίζοβιτς να αποβάλλεται στο 94ο λεπτό της παράτασης (δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι με το «δικέφαλο).

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17′ με τον Ιμπραχίμογλου, αλλά στο 30′ ο Λούκιτς έφερε το ματς στα ίσια. Οκτώ λεπτά πριν από το 90′ ο Ντουκουό έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης. Οι δύο μονομάχοι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, όπου οι παίκτες του Μλάντεν Ζίζοβιτς αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι.

Η Ίντερ Κλαμπ ντ’ Εσκάλδες αντίπαλος της ΑΕΚ

Η Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες απ’ την Ανδόρα ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη στον 1ο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη βοσνιακή Βελέζ στη ρεβάνς του «Estadi National» και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα -με συνολικό σκορ 6-2- πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 24 Ιουλίου (OPAP Arena) και 1 Αυγούστου (Ανδόρα).

Οι Βόσνιοι έχασαν πέναλτι με τον Χάσκιτς στο 39′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκιγιόμ Λόπες έκανε το 1-0 για την Ίντερ Κλαμπ. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσει η Βελέζ στο 53′ με τον Όρετς.

Στο 57′ ο Ντομί έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και «καθάρισε» την πρόκρισή της μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, για να διαμορφώσει το 4-1 στο 84′ ο ίδιος παίκτης. Την τελική… πινελιά έβαλε ο Αντρέου με το 5ο γκολ των γηπεδούχων στο 90’+2′.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

Exit mobile version