NetBet Blog

Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Preview, stats & picks για το super αγγλικό ντέρμπι!

Σίτι και Αρσεναλ κοντράρονται στο «Ετιχαντ» του Μάντσεστερ σε ένα super αγγλικό ντέρμπι! Η αναμέτρηση ξεχωρίζει στο στοιχημα gr και στη NetBet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών, πλούσια ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα bet builder για ακόμη καλύτερο στοιχημα.

Καθόλου καλή δεν ήταν η παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα όπου στο Champions League υποδέχτηκε την Ιντερ και έμεινε στο 0-0. Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και να δημιουργήσει τις φάσεις που θα της έδιναν και το γκολ για να πάρει το τρίποντο. Χαρούμενος με την εμφάνιση «απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα» δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το φινάλε, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα απ’ ότι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τους «νερατζούρι» πριν ενάμισι χρόνο.

Στο πρωτάθλημα έχει κάνει το απόλυτο στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της. Στο τελευταίο νίκησε με ανατροπή την Μπρέντφορντ στο «Έτιχαντ» (2-1). Βρέθηκε πίσω μόλις στα 22’’, δεχόμενη το πιο γρήγορο εντός έδρας γκολ στην ιστορία της, και κινδύνευσε σε μία-δύο περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα, όμως σταδιακά πάτησε γκάζι και το γύρισε με δύο γκολ του φορμαρισμένου Χάαλαντ (19’, 32’), ο οποίος έφτασε ήδη τα 9 στο πρωτάθλημα σε 4 παιχνίδια σπάζοντας το ρεκόρ του Ρούνεϊ.

Εξαιρετικά αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Ντε Μπρόινε, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Ίντερ. Πάντα εκτός οι Ακέ και Μπομπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον- Γουόκερ, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ- Γκουντογκάν (ή Κόβασιτς), Ρόδρι –  Φόντεν, Σίλβα, Γκρίλις – Χάαλαντ

Δεν έκανε καλό παιχνίδι η Αρσεναλ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Αταλάντα. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και έμεινε στο ισόπαλο 0-0, αποτέλεσμα που την αφήνει ικανοποιημένη με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Θα μπορούσε σίγουρα να είχε ηττηθεί, αλλά ο Ράγια απέκρουσε πέναλτι και είχε κάποιες τρομερές επεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Θετικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Μικέλ Αρτέτα που στάθηκε στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τρία άκρως απαιτητικά εκτός έδρας σε τρεις ημέρες. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Κυριακή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τότεναμ (1-0). Έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μοναδική απώλεια το ισόπαλο 1-1 με την Μπράιτον στο «Έμιρειτς» πληρώνοντας την αμφιλεγόμενη αποβολή του Ράις στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Εξέτισε ο κομβικός μέσος Ράις, πάντα εκτός οι Έντεγκααρντ, Μερίνο, Τίρνεϊ, Ζιντσένκο και Τομιγιάσου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι – Ζορζίνιο (ή Πάρτεϊ), Χάβερτς – Σακά, Ζεσούς, Μαρτινέλι (ή Τροσάρ).

Stat attack

Προγνωστικά

(22/9, 18:30) ⚽ Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ ▶️ Goal/goal & over 2,5 1.90

(22/9, 18:30) ⚽ Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ ▶️ Χ2 2.10

(22/9, 18:30) ⚽ Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ ▶️ Γκολ Χάαλαντ 2.15

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version