NetBet Blog

Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν | Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά για το σούπερ γερμανικό ντέρμπι

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λέβερκουζεν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα gr, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα για live στοιχημα.

⭕ Μπάγερν Μονάχου 🆚 Λέβερκουζεν 🔴

🗓️ 28 Σεπτεμβρίου 2024 ⏰ 19:30

📋 Bundesliga

🏟️ Αλιάνζ Αρένα (75.000) 🏙️ Μόναχο

📣 Φέλιξ Σβάιερ

🔢 1.65 – 4.33 – 4.70

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν | Ανάλυση

Το απόλυτο έχει επί ημερών Βενσάν Κομπανί στον πάγκο η Μπάγερν: 6/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 20 γκολ σημείωσε στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Μετά το… εκκωφαντικό 9-2 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Champions League, έστησε πάρτι και στη Βρέμη, επικρατώντας με 5-0 της Βέρντερ. Πρώτο σοβαρό τεστ τώρα το ματς με την πρωταθλήτρια Λέβερκουζεν και μεσοβδόμαδα έχει έξοδο στο Μπέρμιγχαμ για το Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα και την άλλη Κυριακή παίζει στη Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ.

Επιστρέφει στους Βαυαρούς ο κίπερ Νόιερ, παρών και ο εξτρέμ Τελ που ήταν αμφίβολος. Σταθερά εκτός οι δεξιοί μπακ Στάνισιτς, Μπουέ και ο στόπερ Ιτο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Γκερέιρο, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Πάβλοβιτς – Ολίσε, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Κέιν.

Έδειξε εκ νέου χαρακτήρα η πρωταθλήτρια. Το ματς της Λέβερκουζεν με τη Βόλφσμπουργκ… στράβωσε από νωρίς αλλά… ως είθισται το πήρε στις καθυστερήσεις με 4-3. Το νικητήριο γκολ ο φορ Μπονιφάς, σκόραρε ξανά ο ηγέτης Βιρτς. Έχει τώρα μπροστά της δύο ματς… βουνό, αφού θα δοκιμαστεί μέσα στο Μόναχο, τρεις μέρες πριν υποδεχθεί τη Μίλαν για το Champions League. Έχει μείνει αρκετές φορές πίσω στο σκορ φέτος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Και στο Σούπερ Καπ με τη Στουτγκάρδη, και στην Γκλάντμπαχ, και στη φιλοξενία της Λειψίας όπου έχασε το αήττητο. Κάτι δεν πάει καλά.

Πλήρης η πρωταθλήτρια. Λογικά θα επιστρέψει στους στόπερ ο Ινκαπιέ αντί του Μπελοσιάν και στους μπακ ο Φρίμπονγκ αντί του Μουκιέλε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέσκι – Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Τσάκα, Αντριχ, Γκριμάλντο – Τεριέ, Βιρτς – Μπονιφάς.

Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν | Προϊστορία

Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν | Stat attack

Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν | Προγνωστικά

(28/9, 19:30) ⚽ Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν ▶️ Goal/goal & over 9,5 κόρνερ 2.50

(28/9, 19:30) ⚽ Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν ▶️ Γκολ Βιρτζ 4.40

(28/9, 19:30) ⚽ Μπάγερν Μονάχου – Λέβερκουζεν ▶️ Over 1,5 στο 1ο ημίχ. 2.01

 Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version