NetBet Blog

Παναθηναϊκός – Μπάγερν | Αποκαλυπτήρια στο νέο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Μπάγερν αναμετρώνται για τη 2η αγωνιστικη΄της Euroleague. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα gr, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για στοιχημα.

 🇬🇷 Παναθηναϊκός 🆚 Μπάγερν Μονάχου 🇩🇪

🗓️ 10 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 21:15

📋 Euroleague

🏟️ OAKA (18.300) 🏙️ Αθήνα

🔢 1.22 – 4.15

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Παναθηναϊκός – Μπάγερν | Ανάλυση

Ανυπομονησία για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στον πρωταθλητή Ευρώπης καθώς θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ, με το περιβόητο glass floor και τις πράσινες εξέδρες. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν από εκεί που την τελείωσε πέρυσι, σηκώνοντας το 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Κέρδισε 87-77 την Άλμπα στο Βερολίνο, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Λεσόρ, Ναν, Χουάντσο, Σλούκας, Γκραντ). Την Κυριακή, όπως αναμένονταν, επικράτησε εύκολα στην Καρδίτσα με 80-66, στην πρεμιέρα της Greek Basketball League, με τον Καλαϊτζάκη να έχει 15 πόντους και τον Γιουρτσεβέν 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Αμφίβολος ο Παπαπέτρου που έλειψε κι από τα δύο, επάνοδος για τον Γκριγκόνις, εκτός ο Αντετοκούνμπο.

Ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα για την Μπάγερν, στα εγκαίνια μάλιστα του υπερσύγχρονου «SAP Garden», όπου κέρδισε με 97-89 τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς θρίλερ. Ένα λεπτό πριν το φινάλε το ματς ήταν στον πόντο (90-89), με τους Βαυαρούς τελικά να έχουν πιο καθαρό μυαλό στο τέλος, τη διαφορά έκαναν δύο νεοαποκτηθέντες, ο Νέιπιερ με 25 πόντους και ο πολύπειρους Φόιτγκμαν με 19 πόντους (5/9 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ. Την Κυριακή η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πέτυχε την τρίτη νίκη της σε τέσσερα ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας 95-81 εκτός έδρας την Γκέτινγκεν, με τον Βόιγκτμαν να αγγίζει το τριπλ νταμπλ με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ!

Απουσιάζει ο φόργουορντ Νιλς Γκιφάι.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν | Προγνωστικά

(10/10, 21:15) 🏀 Παναθηναϊκός – Μπάγερν ▶️ 1 (-9) 1.90

(10/10, 21:15) 🏀 Παναθηναϊκός – Μπάγερν ▶️ 1 & over 160,5 2.08

(10/10, 21:15) 🏀 Παναθηναϊκός – Μπάγερν ▶️ Κέντρικ Νακ under 16,5 π. 1.85

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version