NetBet Blog

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για τον αγώνα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται  την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για stoixima, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για στοίχημα.

🔵 Παναιτωλικός 🆚 ΑΕΚ 🟡

🗓️ 5 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 19:30

📋 Super League 🇬🇷

🏟️ Γήπεδο Παναιτωλικού (7.421) 🏙️ Αγρίνιο

📣 Κωνσταντίνος Πουλικίδης

🔢 9.80 – 5.40 – 1.31

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Ανάλυση

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας αλλάξει το 3-5-2 σε 4-4-2 έφτασε στην κατάκτηση των 3 βαθμών! Ισοφάρισε στο 66’ με τον Στάιτς και έφτασε στην ανατροπή στο 82’ όταν ο Νικολάου έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Χριστόπουλος, στην προσπάθεια του να διώξει άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα και καλπάζει πλέον στην πρώτη πεντάδα η ομάδα του Πετράκη.

Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ρόα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τσάβες –Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς – Μαυρίας, Μπουζούκης, Πέρες, Λιάβας, Σίλβα – Ντίας, Λομόνακο.

Έδειξε χαρακτήρα η AEK, το ήθελε πιο πολύ και βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια χάρη στα γκολ του Πιερό και του Άμραμπατ. Και, σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Η Ένωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 30′ βρήκε το γκολ που έψαχνε με κεφαλιά του Πιερό, στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως ο Στρακόσα επενέβη όπου χρειάστηκε. Αντίθετα η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ που δόθηκε για χέρι στον Τσέριν μετά από κεφαλιά του Πιερό. Τεράστια ανάσα για τους «κιτρινόμαυρους» αφού υπήρχε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Εκτός παραμένουν οι Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί, τιμωρημένος ο Μάνταλος, επιστρέφει ο Λαμέλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Σιμάνσκι, Περέιρα – Ελίασον, Πινέδα, Κοϊτά – Πιερό.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Προϊστορία

Τέσσερις διαδοχικές νίκες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό είχε η ΑΕΚ, σερί που τερματίστηκε με το περσινό 2-2 (αν και προηγούνταν με 2-0 στο 14ο λεπτό).

Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού υποδεχόμενος την ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2018 με 2-1 (26’ και 51’ Καμαρά – 76’ Σιμόες), ενώ με το ίδιο σκορ είναι και η τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», η οποία έγινε στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιανουαρίου 2022.

Η πρώτη συνάντηση της ιστορίας τους είχε γίνει στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου 1976, στην παρθενική χρονιά του Παναιτωλικού στην Α’ Εθνική και η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1. Ο Αλεξιάδης ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ για την ΑΕΚ σκόραραν οι Δέδες (5’), Νικολάου (13’) και Παπαϊωάννου (43’).

Συνολικά η παράδοση είναι 17-3-4 υπέρ της ΑΕΚ σε όλα, 14-2-4 στο πρωτάθλημα και, επιμέρους, 7-2-3 επιμέρους στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Stat attack

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Προγνωστικά

(5/10, 19:30) ⚽ Παναιτωλικός – ΑΕΚ ▶️ 2 & over 2,5 2.01

(5/10, 19:30) ⚽ Παναιτωλικός – ΑΕΚ ▶️ Γκολ Πιερό 2.30

(5/10, 19:30) ⚽ Παναιτωλικός – ΑΕΚ ▶️ Over 9 κόρνερ 1.92

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version