NetBet Blog

Πώς να παίξετε Blazing Star

Το Blazing Star είναι ένας από τους περίπου 150 ποικίλους και καινοτόμους τίτλους που παράγονται από τη γερμανική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Merkur και διατίθεται μέσα από τις πλατφόρμες των δημοφιλέστερων καζινο online παγκοσμίως. Το RTP του στα 96,31% είναι πραγματικά πολύ μεγάλο και οι πληρωμές σε αυτά τα μεγέθη θεωρούνται πολύ γενναιόδωρες.

Η Merkur κατάφερε να φτιάξει ένα ρετρό παιχνίδι που θα σας μεταφέρει πίσω στην εποχή των πρώτων κουλοχέρηδων, τότε που τα froutakia δεν είχαν wilds και χωρίς scatter και η αισθητική ήταν απλή χωρίς κάποια θεματολογία. Όπως είναι λογικό, τα σύμβολα είναι φρούτα όπως κεράσια, δαμάσκηνα και πορτοκάλια 

Αυτό το φιλικό προς το χρήστη και εύκολα κατανοητό κλασικό παιχνίδι φρούτων 5 γραμμών πληρωμής έχει πολύ απλά γραφικά που θυμίζουν τα παιχνίδια των 80’s και επίσης ρετρό απλό οχτάμπιτο ήχο (αισθητικής πάκμαν τολμώ να πω). 

Είναι γρήγορο και άμεσο στην ανταπόκριση, κάτι που το κάνει πολύ διασκεδαστικό και σε συνδυασμό με το γρήγορο auto play ίσως γίνει το παιχνίδι που θα σας ξεκουράζει ως διάλειμμα. Μπορείτε να ορίσετε την αυτόματη εκκίνηση σε έως και 100 περιστροφές.

Μια ιδιαίτερη προσθήκη στα σύμβολα είναι το λαμπερό αστέρι, το οποίο αν έρθει, θα αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σας. Δεν υπάρχουν σύμβολα wild ή scatter, αλλά υπάρχουν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. 

Οι επιπλέον λειτουργίες ενεργοποιούνται στις γραμμές που κερδίζουν. Θα εμφανιστούν τρεις επιλογές που εμφανίζονται δίπλα στο κουμπί περιστροφής. Αυτές οι πρόσθετες επιλογές είναι:

Αν επιλέξετε το πρώτο θα πάρετε τα κέρδη σας για τις γραμμές πληρωμής στο σύνολο και θα κάνετε ξανά περιστροφή.

Επιλέγοντας να πάρετε το παιχνίδι τζόγου με τις κάρτες, τότε εμφανίζεται ένα πακέτο από τραπουλόχαρτα με μια όψη προς τα πάνω. Στη συνέχεια, απλώς προσπαθειτε να προβλέψετε αν το επόμενο φύλλο θα είναι μαύρο ή κόκκινο. Αν κερδίζετε επαναλαμβάνετε (με μεγιστο τα 140) ενώ τελειώνει όταν χάστε.

Εάν επιλέξετε τον στοιχηματισμό της σκάλας, θα εμφανιστεί μια “σκάλα” από πολλαπλασιαστές νομισμάτων τα οποία διπλασιάζονται σε κάθε “σκαλί”. Και σε αυτή την περίπτωση πατάτε το κουμπί τζόγου που περιγράψαμε πριν για να ανεβείτε τη σκάλα και να επιτύχετε μεγαλύτερες ανταμοιβές, με μέγιστο αριθμό 140. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρόσθετου παιχνιδιού, σας παρουσιάζονται οι επιλογές για να συλλέξετε κέρδη σε οποιοδήποτε σημείο ή να μαζέψετε τα μισά. Εάν επιλέξετε το δεύτερο, τα μισά από τα κέρδη σας θα χρεωθούν πριν συνεχίσετε.

Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε οποιαδήποτε επιτραπέζια ή φορητή συσκευή, και μπορείτε να το απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας ή να το παίξετε μέσα από το κινητό σας για να το απολαύσετε ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεστε.

Το Blazing Star δεν είναι κάποιο βαρετό παιχνίδι, παρόλο που έτσι μοιάζει στην πρώτη επαφή μαζί του. Το ότι η εταιρεία δημιουργίας του αγωνίστηκε για να το φέρει σε αυτή την ρετρό αισθητική και να μας μεταφέρει στις απαρχές της ιστορίας των κουλοχέρηδων δείχνει ότι έχει γίνει πολύ δουλειά η οποία μετά τα πρώτα κλικς είναι ολοφάνερη και είναι αξιόλογη. Ζήστε την εμπειρία αυτή και απολάυστε τις υψηλές πιθανότητές του Blazing Star για κέρδη. Καλά κέρδη!

Exit mobile version