NetBet Blog

Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League και στα αποτελεσματα στοιχημα: Αρης εναντίον Ολυμπιακού (Σάββατο 21/9, 20:00). Η αναμέτρηση ξεχωρίζει στο στοιχημα gr και στη NetBet μπορεί να βρείτε μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών, πλούσια ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα bet builder.

Πρώτη ήττα για τους «κίτρινους» και, δη, από βασικό ανταγωνιστή στη μάχη της Ευρώπης. Ματς-ροντέο στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (3-2) με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά ήττα. Βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ ο Άρης, εν τέλει δέχτηκε τρία γκολ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει δύο φορές με πέναλτι του Μορόν, το δεύτερο στο 88′ κι αποχώρησε με άδεια χέρια.

Μόλις μία νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, χωρίς εύκολο πρόγραμμα μεν, αλλά με αντιπάλους στα μέτρα του. Πλήγμα ο τραυματισμός του στόπερ Φαμπιάνο αλλά επανέρχεται ο μπακ Μάγιο. Πέμπτη και τελευταία αγωνιστική εκτίει ο εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μάγιο (ή Μοντόγια), Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Μόντσου (Νταρίντα) – Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο – Μορόν

Από απίθανη γκέλα έρχεται ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 0-0 εντός με τον Παναιτωλικό, τον οποίο κέρδιζε συνεχώς επί μία δεκαετία για 19 ματς στο πρωτάθλημα! Έκανε… παγκόσμιο ρεκόρ σέντρας το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φτάνοντας τις 66 (!) στο ματς, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία από οποιαδήποτε ομάδα! Βούτυρο στο ψωμί φυσικά των αντίπαλων αμυντικών. Έξαλλος ο Βάσκος τεχνικός, έριξε “γκάζια” στους παίκτες, αλλά νωρίτερα το έκανε κι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δύσκολα ξανά ο εξτρέμ Μασούρας αλλά και ο στόπερ Ρέτσος που δεν έχει μπει ακόμα φέτος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Πιρόλα, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Ντόι (Στάμενιτς) – Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε – Ελ Κααμπί 

Η προϊστορία

Οι 6 από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν τελειώσει με σκορ 2-1, όπου οι τρεις νίκες είναι για τον Άρη και οι άλλες τρεις για τον Ολυμπιακό. Στη δεκάδα των αποτελεσμάτων υπάρχουν ακόμη δύο ισοπαλίες με 1-1 και δύο νίκες των Ερυθρολεύκων με 4-2 και 2-1.

Ο Άρης θα υποδεχθεί για 66η φορά τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και στις προηγούμενες 65 αναμετρήσεις ο ΟΣΦΠέχει μια μικρή υπεροχή, αφού έχει επικρατήσει στα 23 ματς, ο Άρης έχει 19 νίκες και 23 αναμετρήσεις τους έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Δύο σερί έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο Άρης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αφού παρέμεινε για 9 διαδοχικά ματς αήττητος. Την πρώτη φορά ήταν από το 0-0 της 9ης Φεβρουαρίου 1975, μέχρι και τις 18 Μαρτίου 1984 που ηττήθηκε με 3-2. Σε αυτό το διάστημα είχε 4 νίκες – 5 ισοπαλίες. Το δεύτερο ήταν από τις 3 Ιανουαρίου 1988 που ηττήθηκε 2-1 μέχρι τις 8 Μαΐου 2000 πάλι με ήττα 1-0. Πάλι ο απολογισμός ήταν 4 νίκες – 5 ισοπαλίες.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δημιούργησε το δικό του σερί στην αρχή των αναμετρήσεων, αφού επικράτησε με 3-1 στην πρώτη τους συνάντηση για την Α’ Εθνική και ο Άρης έκανε την παρθενική του νίκη στις 7 Ιανουαρίου 1968. Σε αυτά τα οκτώ ματς που κράτησε το αήττητο του Ολυμπιακού, είχε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Προγνωστικά

(21/9, 20:00) ⚽ Αρης – Ολυμπιακός ▶️ Goal/goal 1.85

(21/9, 20:00) ⚽ Αρης – Ολυμπιακός ▶️ Γκολ Μορόν 4.30

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version