Super League

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά για το αθηναϊκό ντέρμπι

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Super League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοίχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live stoixima.

🟡 ΑΕΚ 🆚 Παναθηναϊκός 🟢

🗓️ 29 Σεπτεμβρίου 2024 ⏰ 21:30

📋 Super League 🇬🇷

🏟️ Αγιά Σοφιά (31.100) 🏙️ Νέα Φιλαδέλφεια

📣 Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανία)

🔢 1.81 – 3.69 – 4.40

🆘 Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Ανάλυση

Δεν κράτησαν για πολύ τα… χαμόγελα στην Ένωση μετά τις δύο απανωτές νίκες της. Δεύτερη γκέλα… ολκής στη σεζόν, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο με την Καλλιθέα (0-0). Είχε μεν τις ευκαιρίες της αλλά στο τέλος δεν μπορεί να νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα, θα μπορούσε άλλωστε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό, προκύπτουν διαρκώς νέα προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει προβληματίσει με την αστάθειά της και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι ή πρόπερσι, παρά τις φετινές μεταγραφές.

Αποθεραπεύτηκαν Λαμέλα, Άμραμπατ, παραμένουν εκτός Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί, ανέτοιμος ο νεοφερμένος Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσα – Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Σιμάνσκι, Περέιρα – Ελίασον, Μάνταλος, Κοϊτά – Πιερό.

Νίκησαν αλλά προβλημάτισαν ακόμα μία φορά οι «πράσινοι» φιλοξενώντας κεκλεισμένων των θυρών τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (3-1). Τη λύση έδωσε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Τζούρισιτς κι αυτό ενώ προηγήθηκαν μόλις από το 10′ με τον Τετέ, για να ισοφαριστούν πέντε λεπτά αργότερα.  Εβδομάδα-φωτιά για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο με ΑΕΚ, Μπάνια Λούκα την Πέμπτη και Ολυμπιακό την Κυριακή. Ήτοι, ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί (ή όχι…) να ανταπεξέλθει στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Κόπηκε από την αποστολή ο Βαγιαννίδης, νοκ-άουτ παραμένει ο Μαξ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμπεριλήφθηκε στις επιλογές ο Μάγκνουσον. Σταθερά εκτός πλάνων Λημνιός, Πάλμερ Μπράουν, Ρουμπέν, Βέρμπιτς, Βιλένα, Τρουιγέ και Κλέινχεϊσλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν – Τετέ, Μπακασέτας (ή Ουναΐ), Πελίστρι – Ιωαννίδης.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Προϊστορία

3-5-3 στα τελευταία 11 και στις δύο έδρες, χωρίς νίκη ακόμη ο ΠΑΟ στη νέα έδρα της «Ενωσης» (2-2-0 η ΑΕΚ).

  • Τα πέντε από τα τελευταία 11  παιχνίδια των δύο ομάδων και στις δύο έδρες έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στις τελευταίες 7 περιπτώσεις που υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό (4-3-0) μετά το περσινό 3-0 στα playt offs. Τελευταία ήττα πριν 4 χρόνια (1-2), όταν έπαιζε στο ΟΑΚΑ.
  • Μάλιστα δημιούργησε νέο ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων της με τους «πράσινους» διατηρεί το αήττητο για επτά διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια. Η προηγούμενη επίδοση της ήταν τα έξι ματς από το 2000-01 μέχρι και το 2005-06.
  • Το πιο συχνό σκορ στις 74 αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ είναι η νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 1-0 (12 εμφανίσεις), ενώ ακολουθεί η νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 με 10 παρουσίες. Στην τρίτη θέση και πιο συχνό σκορ ισοπαλίας των δύο ομάδων είναι το 1-1 με 8 παρουσίες, ενώ ακριβώς μετά είναι τα 7 ντέρμπι που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Stat attack

  • Ο διαιτητής Στέγκεμαν σε 5 επίσημα φέτος έχει δώσει 36 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και κανένα πέναλτι.
  • Ματίας Αλμέιδα και Ντιέγκο Αλόνσο θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι μετά από 6,5 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν τον Φεβρουάριο του 2018, στο πρωτάθλημα του Μεξικού. Συνολικά, έχουν τεθεί αντιμέτωποι 6 φορές, έχοντας από μία νίκη ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Μεταξύ τους υπάρχει και ένα εντυπωσιακό 4-4, στο Τσίβας (του Αλμέιδα) – Πατσούκα (του Αλόνσο), τον Νοέμβριο του 2015!
  • Στα 4 από τα 5 παιχνίδια της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο μία εκ των δύο.
  • Ο ΠΑΟ μετρά 5/5 ισοπαλίες στα πρώτα ημίχρονά του στο πρωτάθλημα!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός | Προγνωστικά

(29/9, 21:30) ⚽ ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ▶️ Χ2 2.03

(29/9, 21:30) ⚽ ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ▶️ Γκολ Τετέ 5.00 

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ