Super League

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για το ντέρμπι των «δικεφάλων»

ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα gr, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για αποτελεσματα στοιχημα.

 🟡 ΑΕΚ 🆚 ΠΑΟΚ

🗓️ 20 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 20:30

📋 Super League 🇬🇷 

🏟️ Αγιά Σοφιά (31.100) 🏙️ Νέα Φιλαδέλφεια

📣 Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)

🔢 2.10 – 3.31 – 350

🆘 Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Ανάλυση

Από ισχυρό… χαστούκι στο Αγρίνιο έρχεται η ΑΕΚ, γνωρίζοντας πολύ σκληρή ήττα με 1-0. Φώναξε μεν για τη διαιτησία, υπήρξε και συνάντηση του ιδιοκτήτη Μάριου Ηλιούπουλου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για το θέμα, αλλά πέρα από τις αμφισβητούμενες φάσεις, δεν παραβλέπεται η εκ νέου μέτρια εικόνα της «Ενωσης» στο γήπεδο. Ήταν άλλωστε για την τρίτη γκέλα με τους «μικρούς» της κατηγορίας σε μόλις επτά αγωνιστικές ενώ σε ακόμη ένα ματς έχασε ευκαιρίες κι έτσι γκρεμίστηκε ξανά από την κορυφή.

Επανέρχονται οι Μουκουντί, Λαμέλα και Μάνταλος, σχεδόν λευκό το απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Σιμάνσκι, Περέιρα – Ελίασον, Πινέδα, Κοϊτά – Πιερό (ή Λιβάι)

Πρωτοπόρος μεν ο ΠΑΟΚ αλλά το κλίμα δεν δείχνει καλό. Εν μέσω… αναταράξεων πήγαν στη διακοπή οι πρωταθλητές, μετά τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου ότι μπορεί να φύγει αν δεν αρέσει η δουλειά του. Αντίδραση που ήταν αποτέλεσμα του προστίμου που είχε επιβάλει η διοίκηση λόγω της ήττας από τη Στεάουα (κι ο ίδιος ήταν κάθετα αντίθετος). Αγωνιστικά, πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Λιβαδειά με γκολ στο τέλος και χαμένο πέναλτι των Βοιωτών νωρίτερα.

Ήταν τα αγωνιστικά ερωτηματικά, αλλά επιστρέφουν λογικά οι Ζίβκοβιτς, Τόμας, Μπάμπα, Κοτάρσκι, δύσκολα ο Κωνσταντέλιας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα – Σβαμπ, Καμαρά – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Τσάλοφ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Προϊστορία

Με το περσινό 3-2 στην Τούμπα στα play offs ο ΠΑΟΚ νίκησε για πρώτη φορά μετά από πέντε αναμετρήσεις πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας (0-2-3).

Αυτό το σερί της ΑΕΚ με τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς ήττα, ακολούθησε αυτό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εννέα αγώνες αήττητος και στις δύο έδρες, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Πλέον το σερί ανήκει στον ΠΑΟΚ με 1-2-0 στα τελευταία τρία.

75-45-57 υπέρ της ΑΕΚ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης και 64-41-43 υπέρ της οι αντίστοιχες επιδόσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Stat attack

  • Τα 11 από τα τελευταία 15 μεταξύ τους ήταν under 2,5 και τα 11 από τα 17 τελευταία έληξαν με σύνολο 2-3 γκολ.
  • Τα 26 από τα τελευταία 39 γκολ που έχουν μπει σε ματς των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης επιτεύχθηκαν στο β’ ημίχρονο.
  • Τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ολοκληρώθηκαν με goal/goal.
  • Ο Ματίας Αλμέιδα ηττήθηκε μόλις σε δύο από τα 9 ματς που έχει δώσει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
  • Ο απολογισμός του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στην ΑΕΚ είναι: 8 νίκες, 8 ισοπαλίες, 9 ήττες.
  • Σε σύνολο τριών αγώνων στο νέο της γήπεδο, η ΑΕΚ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ενώ τελευταία εκτός έδρας νίκη του Ρουμάνου απέναντι στην «Ένωση» ήταν για τα play offs της Super League της σεζόν 2021-22.
  •  Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου στην εν Ελλάδι καριέρα του ήταν το 4-0 από την ΑΕΚ τον Απρίλιο του 2023, στα play offs, σε ένα ματς πάντως όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες από το 10’.
  • Στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ σημείωσε την τρίτη του εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και αυτό συνέβη τελευταία φορά την σεζόν 2021-22, όταν είχε επικρατήσει στην Τρίπολη του Αστέρα με 1-0, του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-1 και στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 3-1.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει 13 γκολ έναντι 11 της ΑΕΚ, σε 99 προσπάθειες έναντι όμως 125 της ΑΕΚ.
  • 4 τα κερδισμένα πέναλτι ως τώρα για τον ΠΑΟΚ, μόλις ένα για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Προγνωστικά

(20/10, 20:30) ⚽ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ▶️ Χ 3.31

(20/10, 20:30) ⚽ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ▶️ Χ & goal/goal 4.60

(20/10, 20:30) ⚽ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ▶️ Γκολ Ελίασον 5.80

(20/10, 20:30) ⚽ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ▶️ Over 9 κόρνερ 1.92

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ