Conference League Europa League

Ανάλυση και προγνωστικά για τις ευρωπαϊκές ρεβάνς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις Ιντερ ντ’ Εσκάλδες και Μπότεφ αντίστοιχα κι εσύ απολαμβάνεις όλα τα μεγάλα παιχνίδια με σούπερ αποδόσεις στο στοίχημα και μοναδικές προσφορές* από τη NetBet για το stoixima!

Η παγωμάρα στην ΑΕΚ…

Με νίκη μεν, «παγωμάρα» δε συνδύασε η ΑΕΚ το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο για τη σεζόν 2024-25. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε 4-3 της Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες αν και προηγήθηκε 4-0 στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με γκολ των Λιούμπιτσιτς (6’), Γκαρσία (20’), Γκατσίνοβιτς (30’), Μουκουντί (52’). Κι ενώ όλα έδειχναν μια εμφατική νίκη, η ομάδα από την Ανδόρα αντέδρασε με αυτογκόλ του Βίντα (65’) και τέρματα των Αντρέου (78’), Μαρτίνεθ (83’) φεύγοντας από την Αθήνα με μία… τιμητική ήττα.

Απίθανα πράγματα λοιπόν από την άσημη ομάδα της Ανδόρας που αντί να φύγει με μία ήττα 5-6 γκολ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, πήγε να κάνει την ανατροπή του… αιώνα. Δεν παύει όμως να είναι μια πολύ αδύναμη ομάδα, πάντως δεν ηττήθηκε στα τελευταία τέσσερα εντός ευρωπαϊκά (με Χιμπέρνιαν, Βίκινγκουρ, Κλουζ και Βέλεζ Μόσταρ).

Η ΑΕΚ θέλει να… σβήσει το κακό τελείωμα του πρώτου αγώνα με μια ευρεία νίκη στην Ανδόρα. Λογικό και επόμενο ο Ματίας Αλμέιδα να ήταν παραπάνω από καυστικός προς τους παίκτες του για τα λάθη τους. Εκτός για 2,5 μήνες ο νεοφερμένος Ιταλός κίπερ Μπρινιόλι, δεν ταξίδεψαν λόγω ίωσης οι Ελίασον, Γαλανόπουλος, εκτός λίστας οι νεοφερμένοι Λαμέλα, Περέιρα, Οντουμπάτζο μαζί με τον Τσούμπερ αλλά και τον Πισάρο που δεν υπολογίζεται.

…και ο αλλαγμένος Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ, προηγήθηκε από το 8′ με τον Γερεμέγεφ, διπλασίασε με πέναλτι του Μπακασέτα στο 44′ και ήταν κυρίαρχος ως το 70’ έκτοτε όμως οι Βούλγαροι πίεσαν, εκμεταλλεύτηκαν τραγικό λάθος του Βιλένα και μείωσαν στο 71′ ενώ είχαν και ακυρωθέν πέναλτι μέσω VAR αλλά κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, μην αποτρέποντας το 2-1 υπέρ των «πράσινων».

Στη γηπεδούχο του Ντούσαν Κέρκεζ επικρατεί αισιοδοξία για την ανατροπή και την πρόκριση, ωστόσο το κλίμα δεν είναι καλό: ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει μετά το κυριακάτικο 2-2 με τη Λοκομοτίβ, επ’ αφορμή η ακραία αντίδραση οπαδού κατά της συντρόφου ενός εκ των παικτών του. Χωρίς ελλείψεις η Μπότεφ πλην του εκτός λίστας νεοφερμένου φορ Μάρας.

Στον Παναθηναϊκό φάνηκε, στο πρώτο παιχνίδι (και στο επίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο) η προσπάθεια και η διάθεση για γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, παρ’ όλα αυτά έγιναν εμφανή και κάποια ζητήματα που χρήζουν διόρθωσης, προφανώς η εικόνα θα είναι διαφορετική  όταν μπουν στο κάδρο όλοι οι παίκτες του (μαζί και όσοι πρόκειται να αποκτηθούν). Στην αποστολή ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος εξτρέμ Τετέ, εκτός οι Σένκεφελντ και Βιλένα λόγω ίωσης, οι παροπλισμένοι Ρούμπεν Πέρεθ και Αϊτόρ καθώς και ο ανέτοιμος Ιωαννίδης.

Προγνωστικά 

⚽ (1/8, 19:30) ♦️ Ιντερ ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ ▶️ Νίκη ΑΕΚ και στα 2 ημίχρονα 1.97

⚽ (1/8, 19:30) ♦️ Ιντερ ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ ▶️ Over 1,5 και τα 2 ημίχρονα 3.00

⚽ (1/8, 21:00) ♦️ Μπότεφ – Παναθηναϊκός ▶️ Goal/goal 1.73

⚽ (1/8, 21:00) ♦️ Μπότεφ – Παναθηναϊκός ▶️ 1Χ & over 1,5 2.63

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ