Archive

Δημοφιλείς κουλοχέρηδες της NetEnt

Η NetEnt, κορυφαίος πάροχος διαδικτυακών παιχνιδιών καζινο και γνωστή για τις καινοτομίες της στον χώρο των παιχνιδιών slots, συνεχίζει να διαθέτει μια εντυπωσιακή μεγάλη ποικιλία δημοφιλών τίτλων για να διαλέξετε. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς που έχουν κερδίσει την κοινότητα του gaming τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως είναι οι παρακάτω:

  • Gorilla Kingdom
  • Parthenon Quest for Immortality
  • Neon Staxx

Gorilla Kingdom

Διεισδύστε στην καρδιά της ζούγκλας με το Gorilla Kingdom, έναν εντυπωσιακών γραφικών και ήχου κουλοχέρη της NetEnt και οδηγηθείτε σε μια περιπέτεια, σε ένα καταπράσινο τοπίο ζούγκλας παρουσία άγριων ζώων και πλούσιας βλάστησης. Το ταξίδι αυτό στην καρδιά του αφρικανικού τροπικού δάσους συνοδεύεται και από ανάλογα συναφή σύμβολα. Έτσι στον κουλοχέρη αυτόν των 5χ6 κυλίνδρων και σειρών,ο οποίος δίνει 4096 διαφορετικούς συνδυασμούς νίκης θα βρείτε σύμβολα γορίλα, τίγρης, παπαγάλου και οκάπι (θηλαστικό της οικογένειας των Καμηλοπαρδαλιδών, γιγάντιος παγκολίνος) 

Με τα Cascading Reels, τα Free Spins και το Symbol Transformations, το Gorilla Kingdom διαθέτει μία σεριά από πολύ δυνατά χαρακτηριστικά:

  • Cascading Reels: όταν πετυχαίνετε σύμβολα που συνδυάζονται μεταξύ τους αυτά αφού δώσουν τα κέρδη σας, αφαιρούνται από το ταμπλό και επιτρέπουν σε νέα να μπουν στη θέση τους, δημιουργώντας νέους συνδυασμούς και κέρδη.
  • Το σύμβολο Gorilla Wild αντικαθιστά όλα τα κανονικά σύμβολα, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας.
  • Φέρνοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter ενεργοποιείται η λειτουργία δωρεάν περιστροφών, δίνοντας έως και 10 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x. Μπορείτε να λάβετε 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές ανάλογα με το αν έχετε 3, 4 ή 5 scatters.
  • Symbol Transformations (μεταμόρφωση συμβόλων): Όταν πετυχαίνετε το σύμβολο “μάσκα γορίλα”, γεμίζει ένα σημείο στο πάνελ των ζώων στα δεξιά των κυλίνδρων. Κάθε ένα από τα σύμβολα ζώων έχει 6 υποδοχές και όταν γεμίσουν και οι έξι αυλακώσεις ενός ζώου, αυτό θα μεταμορφωθεί σε γορίλα . Δοκιμάστε το demo παιχνίδι πριν παίξετε με χρήματα για να καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί.

Parthenon Quest for Immortality

Ένα φανταστικό παιχνίδι με θέμα την χώρα μας και συγκεκριμένα την Αρχαία Ελλάδα, σας μεταφέρει στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, όπου οι θεοί του Ολύμπου κρατούν το κλειδί της αιώνιας ζωής. Περιηγηθείτε στον αρχαίο ελληνικό κόσμο και ξεκλειδώσετε κρυμμένους θησαυρούς.

Ειδικότερα, το θέμα τους παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τον θρυλικό ναό του παρθενών της Αθηναϊκής Ακρόπολης, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην προστάτιδα της Αθήνας, τη θεά Αθηνά. Το παιχνίδι έχει πολύ όμορφα γραφικά, εντυπωσιακή μουσική και μία αρχαιοπρεπή ατμόσφαιρα με αγάλματα του Δία και της θεάς Αθηνάς να στέκονται στις δύο πλευρές των τροχών.

Εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, βυθίζει τους παίκτες του σε έναν κόσμο μυθολογίας, γεμάτο με χρυσές στήλες, αρχαία αγάλματα, διαθέτει μια καινοτόμο διάταξη κυλίνδρων και τη μοναδική λειτουργία Avalanche, όπου τα σύμβολα πέφτουν αντί να κινούνται περιστροφικά στους κυλίνδρους. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει διαδοχικές νίκες σε μία μόνο περιστροφή.

Οι ειδικές λειτουργίες του παιχνιδιού ίσως προκαλέσουν λίγη σύγχυση στην αρχή, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να παίξετε για λίγο την demo version. 

Neon Staxx

Το Neon Staxx της NetEnt, είναι ένας φουτουριστικός τρισδιάστατος κουλοχέρης τεχνοτροπίας δεκαετίας του ’80 με lofi εικονίδια και φωτεινά χρώματα νέον. Είναι τρισδιάστατος γιατί το ταμπλό των τροχών είναι προσανατολισμένο στον χώρο σαν τραπέζιο, δίνοντας έτσι μία 3d αίσθηση.

Το Neon Staxx είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι, ένα μείγμα ρετρό αισθητικής και μοντέρνου gameplay. Είναι ένας πολύ  γρήγορος κουλοχέρης και μια τρομερή σύνδεση με το παρελθόν, και κατά κάποιον τρόπο συμβολίζει την εποχή που οι χρήστες παιχνιδιών arcade προσπαθούσαν να μαντέψουν πώς θα φαίνονται τα παιχνίδια στο μέλλον.

Έχει πέντε τροχούς, 40 γραμμές πληρωμής και δέκα επίπεδα πονταρίσματος, και τα κλασικά χαρακτηριστικά του είναι 

τα “στοιβαγμένα σύμβολα”, επεκτάσεις συμβόλων, η λειτουργία Super Staxx και οι πολλαπλασιαστές: Ένα εικονίδιο πολλαπλασιαστή εμφανίζεται με τυχαίο τρόπο στους κυλίνδρους, και πολλαπλασιάζει τα κέρδη των γειτονικών συμβόλων που αγγίζει.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται ενδιαφέροντα και συναρπαστικά μην περιμένετε καθόλου. Ξεκινήστε σήμερα τη δική σας περιπέτεια με τους κουλοχέρηδες της NetEnt σήμερα!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ