Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Προεπισκόπηση

Με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν για την κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με δύο βαθμούς διαφορά. Η δεύτερη ΑΕΚ έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε η νίκη είναι κρίσιμη στον προτελευταίο αγώνα των πρωτοπόρων. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και επιλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα Δωρεάν Στοίχημα 50€ με την NetBet Σπορ. Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να κάνετε μια κατάθεση και να τοποθετήσετε το κατατεθειμένο ποσό σε ένα στοίχημα με ελάχιστη απόδοση 1,40. Θα λάβετε ένα Δωρεάν Στοίχημα με την ίδια αξία με το ποσό που στοιχηματίσατε!

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Μετά από ένα μικρό σκαμπανέβασμα στη φόρμα του, ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει στον καλύτερό του εαυτό τις τελευταίες εβδομάδες. Τρεις διαδοχικές νίκες συνοδεύτηκαν από ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό την τελευταία φορά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με διαφορά δύο βαθμών στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα.

Παρά το γεγονός ότι έχασε μόλις ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του, ο Παναιτωλικός έχει συμβιβαστεί με μια θέση στον όμιλο υποβιβασμού μετά τη σεζόν. Έμεινε οριακά εκτός της πρώτης εξάδας και ως εκ τούτου ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι ελάχιστος, με το καλύτερο που μπορούν να ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι είναι να τερματίσουν πρώτοι στα πλέι οφ του υποβιβασμού.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι τεράστιο φαβορί στην αναμέτρηση έχοντας να χάσει εντός έδρας από τον Παναιτωλικό την τελευταία δεκαετία. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο έχουν κερδίσει τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον αντίπαλο του Σαββατοκύριακου, αλλά και έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα τους όλη τη σεζόν. Θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι στην Αθήνα για τους φιλοξενούμενους.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Τελευταίες αποδόσεις αγώνων

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο παιχνίδι ως ισχυρό φαβορί στο 1,23, με τη νίκη εκτός έδρας στο 12,50 και την ισοπαλία στο 5,50. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζονται έντονα για να κρατήσουν καθαρό το σκορ με απόδοση 1,38, με το και οι δύο ομάδες να σκοράρουν να είναι δελεαστικό με απόδοση 2,72.

Η άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0, 2-0 ή 3-0 στοιχηματίζεται με απόδοση 1,55, ενώ η νίκη με 4-0, 5-0 ή 6-0 προσφέρει απόδοση 5,70. Μπορείτε επίσης να βρείτε την ισοπαλία χωρίς γκολ ή τη νίκη με 1-0 σε κάθε περίπτωση σε απόδοση 3,20.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Παναθηναϊκός να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,62

Αυτή φαίνεται μια σταθερή επιλογή με βάση την πρόσφατη πορεία του Παναθηναϊκού. Έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, καθώς και στα επτά από τα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια του. Καμία ομάδα δεν έχει δεχτεί λιγότερα γκολ από τους γηπεδούχους τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 2,72

Φαίνεται καλή αξία αν δεν είστε τόσο σίγουροι για την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Παναιτωλικός έχει βρει δίχτυα σε έξι από τα εννέα προηγούμενα παιχνίδια του και έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Νικόλαο Καρέλη στην κορυφή της λίστας. Ο 31χρονος έχει πετύχει 11 γκολ σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ