Conference League

Λανς – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για τον αγώνα του «Φελίξ Μπολάρ»

Η Λανς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Φελίξ Μπολάρ», στον πρώτο αγώνα για τα play offs του Conference League και με… έπαθλο στα αποτελεσματα στοιχημα, για όποια προκριθεί, το πλασάρισμα στο νεοσύστατο όμιλο των 36 ομάδων στη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση ξεχωρίζει στο στοιχημα gr και στη NetBet μπορεί να βρείτε μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών, πλούσια ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα bet builder.

Η Λανς προκρίθηκε απευθείας στα play offs της διοργάνωσης, ευρωπαϊκό ντεμπούτο κάνει (αντί του εμβληματικού Φρανκ Εζ, που πήγε στη Νις) ο νεοφερμένος Αγγλοβέλγος Γουίλ Στιλ με στόχο να την καθιερώσει ως ανταγωνιστική, άλλωστε είχε τερματίσει 2η τη σεζόν 2022-23 αλλά δεν έκανε και τίποτε στο Champions League και στη Ligue 1 τερμάτισε 7η. Mεταγραφικά απέκτησε τον 27χρονο Ενζολά (φορ) με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα και με μεταγραφή τον Σαρ (στόπερ) που αγωνίστηκε στη Μονακό ως δανεικός πέρσι. Κοφί (γκολκίπερ) και Οζεντιράν (χαφ) οι υπόλοιπες προσθήκες. Αποχώρησαν με μεταγραφή οι Μπούκσα (φορ) για Μίντιλαντ και Λε Καρντινάλ (στόπερ για Μπρεστ). Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος νίκησε 1-0 στην Ανζέ με γκολ του φορ Σαΐντ. Παραμένει εκτός ο ταλαντούχος μέσος Ελ Αϊναουΐ.

Γύρισε σελίδα φέτος ο Παναθηναϊκός, με την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο αντί του Φατίχ Τερίμ, μετά το περσινό άσχημο τελείωμα στη σεζόν, αλλά τουλάχιστον κατέκτησε το Κύπελλο στον τελικό με τον Αρη και με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρήστο Κόντη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί να περάσει το δικό του στυλ ποδοσφαίρου και αυτό δεν είναι εύκολο σε μία προετοιμασία προβληματική λόγω των απουσιών πολλών παικτών αλλά και της καθυστέρησης στις μεταγραφές: εξ ου και οι Τετέ (εξτρέμ της Γαλατασαράι), Μαξ (μπακ της Αϊντραχτ) δεν είναι στο 100% έτοιμοι για ενδεκάδα ενώ μόλις τη Δευτέρα έκλεισε ο Ουρουγουανός εξτρέμ Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο στον ΠΑΟ πήγαν… όλα στραβά την τελευταία εβδομάδα: αποκλείστηκε από τον Άγιαξ με χιτσκοκικό τρόπο, μετά από 34 πέναλτι κι ενώ έβγαλε μεγάλο διπλό στο Αμστερνταμ με γκολ του Τετέ στο 89′. Εφιαλτική και πρεμιέρα στο πρωτάθλημα όπου έμεινε με δέκα παίκτες στο 50′ και στο ίδιο λεπτό δέχτηκε το γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Απόντες οι Βιλένα και Μαντσίνι.

Εχουν… προηγούμενα

Παναθηναϊκός και Λανς αντάμωσαν άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Σε όμιλο του Champions League το 1997-98 κάνοντας από μια νίκη εντός με 1-0 (με γκολ από Λεωνίδα Βόκολο και Βαγκνέ Ελουά αντίστοιχα) και στα νοκ άουτ του UEFA το 2006-07 με τους Γάλλους να προκρίνονται με 3-1 στο «Μπολάρ» (49’ και 70’ Ισάμ Τζεμαά, 90’ πέν. Αρούνα Ντιντάν / 65’ Δημήτρης Σαλπιγγίδης) και ισοπαλία 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Οι εν λόγω αναμετρήσεις είναι και οι μόνες της Λανς ενάντια σε ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός μετρά συνολικά 4-3-8 κόντρα σε Γάλλους και, επιμέρους, 0-2-6 επί γαλλικού εδάφους. Μόνες… μη ήττες του το 0-0 με τη Ναντ το 1995 και το επίσης 0-0 με την Οσέρ το 2004.

Μέχρι, δε, την περσινή του νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είχε από το 1995 και… τη Λανς να επιβληθεί, ανεξαρτήτως έδρας, επί γαλλικής ομάδας.

Προγνωστικά

Στοιχηματικά, δεν υπάρχει αξία στη γαλλική νίκη σε τόσο χαμηλή απόδοσης (1.55), ειδικά, δε, στο μόλις δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους στη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με λογική Άμστερνταμ, έχει τα φόντα να σκοράρει αλλά εκεί, κακά τα ψέματα, από τύχη και ρέντα δεν είχε δεχθεί γκολ νωρίτερα. Επιλογή μας, το αμφίρερμα

 ⚽ (22/5, 22:00) ♦️ Λανς – Παναθηναϊκός ▶️ Goal/goal 2.07

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ