Conference League

Με θύμησες Σαραβάκου και Καραγκούνη το φετινό, ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού!

Ένα μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την Τσέλσι, επιφύλαξε για τον Παναθηναϊκό η κλήρωση της League Phase του Conference League. Εκτός της αγγλικής ομάδας, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τη φινλανδική Ελσίνκι και τη Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία, ενώ οι εκτός έδρας αγώνες τους θα είναι στη Σουηδία με την Τζουργκάρντεν, στην Ουαλία με τους Δε Νιου Σέιντς και στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Η NetBet μπορεί κανείς να βρει κανείς ασύγκριτες αποδόσεις και κορυφαία πλατφόρμα για stoixima live, όπως και νέα, σούπερ παιχνίδια στο live casino.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο των 36 ομάδων, με την ελπίδα να πλασαριστούν ακόμη και εντός της πρώτης 8άδας (και να περάσουν απευθείας στους «16»), παίζοντας στις 3 Οκτωβρίου στην Μπάνια Λούκα με την Μπόρατς, ήτοι την ομάδα που απέκλεισε νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, με δύο νίκες, στα προκριματικά του Champions League (με 3-2 στην Τούμπα και 1-0 στη ρεβάνς). Είναι τα μόνα άλλα ματς της Μπόρατς ενάντια σε ελληνικές ομάδες ενώ οι «πράσινοι» τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με ομάδα από τη Βοσνία.

Ακολουθεί, στις 24 Οκτωβρίου, η υποδοχή της Τσέλσι στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ανταμώνει για πρώτη φορά με τους «μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι σε 6 αγώνες κόντρα σε ελληνικές ομάδες (4-2-0), πάντως και οι δύο ισοπαλίες ήταν επί ελληνικού εδάφους: 1-1 με τον Αρη το 1970, 0-0 με τον Ολυμπιακό το 2008. Ο, δε, ΠΑΟ μετρά μόλις 1-6-11 κόντρα σε Αγγλους συνολικά, επιμέρους 1-4-4 ως γηπεδούχος και με μόνη νίκη επί της Αρσεναλ το 2001 χάρη στην κεφαλιά του Γιώργου Καραγκούνη.

Στις 7 Νοεμβρίου το «τριφύλλι» ταξιδεύει στη Σουηδία για να παίξει με την Τζουργκάρντεν (σ.σ. προφέρεται ορθώς «Γιουργκόρντεν»), η οποία ανταμώνει για πρώτη φορά με Ελληνες. Αήττητος ο Παναθηναϊκός συνολικά με σουηδικές ομάδες (4-2-0) και, επιμέρους, με 2-1-0 ως γηπεδούχος (2-2 με Γκέτεμποργκ το 1985, 2-0 την Γκέτεμποργκ το 1991 και 1-0 την ΑΪΚ το 2016.

Στις 28/11 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την HJK Ελσίνκι, η οποία έπαιξε με τον ΠΑΟΚ πέρυσι σε όμιλο του Conference χάνοντας και τα δύο παιχνίδια: 2-3 εντός και 3-4 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά φινλανδική ομάδα.

Ακολουθεί, στις 12 Δεκεμβρίου το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Βρετανία για να αντιμετωπίσει την ουαλική Δε Νιού Σεντ. Παρθενικό αντάμωμα της TNS με ελληνική ομάδα ενώ ο ΠΑΟ έπαιξε ξανά με Ουαλούς το 1989 αποκλείοντας δύσκολα τη Σουόνσι με 3-2 στο ΟΑΚΑ και 3-3 στη ρεβάνς (τρία από τα έξι γκολ είχε πετύχει ο Δημήτρης Σαραβάκος).

Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟ στη League Phase κλείνουν στις 19/12 με την υποδοχή της Ντινάμο Μινσκ, ομάδα που επίσης θα συναντήσει για πρώτη φορά, όπως και ο Παναθηναϊκός θα παίξει για πρώτη φορά με Λευκορώσους. Η Ντινάμο έπαιξε ξανά με ελληνική ομάδα το 2014 χάνοντας και τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ (1-6 στην Τούμπα, 0-2 στο Μινσκ)…

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  •  Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ