Conference League

Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις στα αποτελεσματα στοιχημα και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα gr, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting.

🇧🇦 Μπόρατς 🆚 Παναθηναϊκός 🇬🇷

🗓️ 3 Οκτωβρίου Σεπτεμβρίου 2024 ⏰ 22:00

📋 Conference League, League Phase

🏟️ Γκράντσκι (10.030) 🏙️ Μπάνια Λούκα

📣 Ελχιν Μανσίγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

🔢 5.70 – 3.78 – 1.65

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Ανάλυση

Η Μπόρατς προέρχεται από εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ράντνικ με 2-0. O Κρβζιτς άνοιξε το σκορ στο 25’ και ο Ερέρα ευστόχησε σε πέναλτι στο 43’ για το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Οι μοναδικές απώλειες βαθμών που είχε φέτος ήρθαν από ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία. Φέτος στην Ευρώπη απέκλεισε την αλβανική Εγνατία, κατόπιν έμεινε εκτός από τον ΠΑΟΚ με δύο ήττες και συνέχισε στο Europa League, όπου προκρίθηκε επί της ισλανδικής Κλάκσβικ και την έστειλε στο Conference League η Φερεντσβάρος. Το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα είναι το τρίτο που δίνει μόλις σε 8 μέρες. Δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που έπαιξε ενάντια στον ΠΑΟΚ, καθώς στις αρχές του μήνα, ενισχύθηκε με δύο σέντερ φορ, o ένας μάλιστα (Ντεσπότοβιτς), έχει προλάβει ήδη να πετύχει δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές.

Τραυματίας παραμένει ο τερματοφύλακας Τσέτκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανοϊλοβιτς – Ερέρα, Βούκσεβιτς, Μέιερς, Καρολίνα – Γκράχοβατς, Σκόρουπ, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέσκοβιτς – Ντεσπότοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στον όμιλο του Conference League αποκλείοντας τη Λανς στα play offs, είχε νωρίτερα μείνει εκτός από τον Αγιαξ στα πέναλτι, στο Europa. Εντός συνόρων όμως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι στο κυνήγι από νωρίς. Σε ένα ματς που έδειξε πολλά πρόσωπα, ο ΠΑΟ έφυγε την Κυριακή με σκυμμένο κεφάλι από τη Νέα Φιλαδέλφεια, γνώρισε την ήττα 2-0 από την ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται στο -6 από την κορυφή – από την 6η αγωνιστική, κιόλας. Η θέση του Ουρουγουανού προπονητή κρίνεται πλέον ως εξαιρετικά επισφαλής, ειδικά έχοντας την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου τυχόν νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα τον αφήσει πολύ πίσω.

Ερώτημα αν επανέλθει ο συχνά παροπλισμένος Βαγιαννίδης, αμφίβολος ο Μαξ. Σταθερά εκτός πλάνων Λημνιός, Πάλμερ Μπράουν, Ρουμπέν, Βέρμπιτς, Βιλένα, Τρουιγέ και Κλέινχεϊσλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν, Ουναΐ – Τετέ, Ιωαννίδης, Πελίστρι.

Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Προϊστορία

Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο των 36 ομάδων του Conference League παίζοντας στην Μπάνια Λούκα με την Μπόρατς, ήτοι την ομάδα που απέκλεισε νωρίτερα στη σεζόν ο ΠΑΟΚ, με δύο νίκες, στα προκριματικά του Champions League (με 3-2 στην Τούμπα και 1-0 στη ρεβάνς).

Είναι τα μόνα άλλα ματς της Μπόρατς ενάντια σε ελληνικές ομάδες ενώ οι «πράσινοι» τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με ομάδα από τη Βοσνία.

Γενικώς οι συναντήσεις ελληνικών και βοσνιακών ομάδων είναι σπάνιες. Μόλις άλλες τρεις φορές έχουν ανταμώσει, με απολογισμό 4-0-2. Το 2014 ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 στο Σεράγεβο αλλά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς και αποκλείστηκε με 3-1 στην παράταση. Το 2021 η ΑΕΚ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βέλεζ Μόσταρ (2-1 και 0-1) και, φέτος, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπόρατς (3-2 και 1-0).

Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Προγνωστικά

(3/10, 22:00) ⚽ Μπόρατς – Παναθηναϊκός ▶️ 2 & over 1,5 1.99

(3/10, 22:00) ⚽ Μπόρατς – Παναθηναϊκός ▶️ Γκολ Πελίστρι 4.60

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ