Champions League

Μπόρατς – ΠΑΟΚ: Ανάλυση και προγνωστικά για τη ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Βοσνία την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και για το στοιχημα gr και στη NetBet μπορείτε να τη βρείτε με σούπερ αποδόσεις και ατελείωτα ειδικά για το στοιχημα.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατόρθωσε ποτέ να λάβει μέρος σε ομίλους Champions League αλλά έχει φέτος την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα μπει στη νεοσύστατη League Phase των 36 ομάδων. Ο δρόμος μέχρι είναι μακρύς, ενώ ακόμη υπάρχει η εκκρεμότητα του μεταγραφικού σχεδιασμού, ωστόσο οι πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα του Βορρά μέχρι τον όμιλο είναι πιο αυξημένες από ποτέ.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα και απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Βοσνία. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, που κατέκτησαν τον τίτλο μέσα από μια διαδικασία εξαντλητικού «μαραθωνίου» την προηγούμενη σεζόν στα play offs, έχουν καλή ψυχολογία για να προσδοκούν σε πρόκριση.

Εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ στη Βοσνία, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Κλάκσβικ στον 3ο προκριματικό. Οι Σουηδοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, νικώντας 4-1.

Οι οπαδοί της Μπόρατς αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδό στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η ομάδα από τη Βοσνία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ από την UEFA για ένα εθνικιστικό σύνθημα που ακούστηκε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Εγνατία. Εκεί που οι οπαδοί της είχαν φωνάξει «Κόσοβο – Σερβία», με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για περίπου 15 λεπτά.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδα από τη Βοσνία και είναι η πρώτη φορά που η Μπόρατς αντιμετωπίζει ελληνική ομάδα. Η, δε, τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ σε καλοκαιρινά προκριματικά, στις 21/7/2022, από τη Λέφσκι στη Σόφια (0-2). Έκτοτε, ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος στα 9 επόμενα διεθνή καλοκαιρινά παιχνίδια του.

Προγνωστικά

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα έδειξε πως έχει σημαντικά κενά, αλλά και πως υστερεί ποιοτικά σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να έχει χάσει με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων στην πρώτη αναμέτρηση. Στο χέρι της ελληνικής ομάδας η πρόκριση αλλά εκ νέου δύσκολα θα αποφύγει να δεχθεί γκολ ενώ ο Ντεσπότοφ ήταν πολύ δραστήριος στο πρώτο κι αξίζει ποντάρισμα για σκόρερ…

⚽ (31/7, 22:00) ♦️ Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ ▶️ Χ2 & goal/goal 1.85

⚽ (31/7, 22:00) ♦️ Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ ▶️ Γκολ Ντεσπότοφ 2.90

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ