NetBet Blog

Ναδάλ εναντίον Τζόκοβιτς, ένας… τελευταίος χορός

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος τον επόμενο μήνα θ’ αποχωρήσει από την ενεργό δράση τερματίζοντας το προσωπικό του… στοιχημα, ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλκαράθ, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά επίδειξης, που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 38χρονος Ισπανός «θρύλος» του παγκοσμίου τένις, έχασε με 6-3, 6-3 στα αποτελεσματα στοιχημα και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναγνώρισε την ανωτερότητα του νεαρού αντιπάλου του, τον οποίο χαρακτήρισε πραγματικό «ζώο» στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν έχω πραγματικά καμία πίεση εδώ. Απλώς προσπαθώ να διασκεδάσω», επεσήμανε ο Ναδάλ, ο οποίος έχει κατακτήσει 22 Grand Slam (σ.σ. 14 στο Roland Garros!) και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα συναντήσω παίκτες που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμένα». Με την σειρά του, ο Αλκαράθ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), παραδέχθηκε ότι δεν ήταν «μια άνετη στιγμή» για αυτόν, συμπληρώνοντας πως «προφανώς ήθελα να κερδίσω».

Στο τουρνουά του Ριάντ, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, με 6-2, 6-7(0), 6-4.

«Εχουμε συναντηθεί τόσες φορές, οπότε θα είναι ωραίο να παίξουμε για μια τελευταία φορά», είπε ο Ναδάλ, ο οποίος ηττήθηκε από τον «Νόλε» στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι. Και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο αγώνα. Άλλωστε, αρκετοί τον αποκαλούν “last dance”, μιας και είναι η τελευταία φορά που δύο αθλητές της Big-3 (Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ) θα βρεθούν ταυτόχρονα στο κορτ.

Ο Σίνερ (Νο 1 στον κόσμο), θ’ αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ στον τελικό της διοργάνωσης. Αλκαράθ και Σίνερ θα συναντηθούν για 4η φορά φέτος, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει και τις 3 αναμετρήσεις τους, με την πιο πρόσφατη να είναι ο τελικό του Πεκίνου στις αρχές Οκτωβρίου.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Exit mobile version