Euroleague

Ολυμπιακός – Αρμάνι στο 3.00,  Παρί – Παναθηναϊκός στο 2.23!

 Πολύ… απαιτητική είναι αυτή η εβδομάδα για τις δύο ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη Euroleague, καθώς τους «αιώνιους» περιμένει -για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν- διπλή αγωνιστική υποχρέωση στα στοιχημα αποτελεσματα.

Τα ματς ξεχωρίζουν στο στοίχημα και στη NetBet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών, πλούσια ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα bet builder.

  •  Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο «Παλέ ντε Μπερσί» τη νεοφώτιστη, στην Euroleague, Παρί για την 3η αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να στοχεύει στη νίκη για το 3/3. Ο Παναθηναϊκός εγκαινίασε το νέο ΟΑΚΑ και το glass floor, επικρατώντας άνετα της Μπάγερν με 94-79. Παρότι χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο και είδε τους Βαυαρούς να μειώνουν σε 66-60 στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, το « τριφύλλι» έφτασε τελικά με στιλ στο 2-0 και επιστρέφει απόψε εκεί όπου τοποθέτησε το πρώτο αστέρι στην φανέλα του το 1996. O Εργκίν Αταμάν είδε τους Γκριγκόνις και Γιούρτσεβεν να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο μοναδικός απόντας παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο με κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού.

Ένα παιχνίδι που μοιάζει εύκολο για τον αήττητο ως τώρα Παναθηναϊκό (2-0), ωστόσο η Παρί πάλεψε σε αμφότερα τα πρώτα ματς της στην Ευρωλίγκα, με τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι.

Οι Παριζιάνοι θα ψάξουν τώρα την πρώτη τους ιστορική νίκη στην Ευρωλίγκα, κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φαληρικό γήπεδο, βάζοντας θετικό πρόσημο στο ρεκόρ τους. Στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στη Ζάλγκιρις, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 74-68. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, με 21-6 στην πρώτη περίοδο και για μεγάλο διάστημα είχε διψήφιες διαφορές. Στο φινάλε πάντως, το παιχνίδι πήγε στη μία κατοχή (67-65) και αγχώθηκε αρκετά για να κερδίσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μπαίνει στην ομαδική προπόνηση της Δευτέρας, με τον Σέρβο σέντερ να επιστρέφει ύστερα από μια απουσία 20 ημερών. Παράλληλα κανονικά το πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού ακολούθησε και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη για προληπτικούς λόγους. Εκτός από για την αναμέτρηση έχουν τεθεί ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αλλά και ο Κίναν Έβανς, που αναμένεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά.

Η Αρμάνι έχασε στην πρεμιέρα της στο Μονακό και νίκησε πολύ δύσκολα την Παρί στο Μιλάνο.

Προγνωστικά

(15/10, 21:15) ⚽ Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο ▶️ 1 (-3,5) & και οι δύο ομάδες over 70,5 3.00

(15/10, 21:15) ⚽ Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο ▶️ Ντόρσεϊ over 8,5 π. 1.92

(15/10, 21:15) ⚽ Παρί – Παναθηναϊκός ▶️ 2 (-3,5) & over 155,5 2.00

(15/10, 21:15) ⚽ Παρί – Παναθηναϊκός ▶️ Νίκη ΠΑΟ και στα 2 ημίχ. 2.23

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ