NetBet Blog

ΠΑΟΚ – Πλζεν| Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πλζεν της 3ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα gr, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για στοιχημα. 

🇬🇷 ΠΑΟΚ 🆚 Πλζεν 🔴

🗓️ 24 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 19:45

📋 UEFA Europa League 🇪🇺

🏟️ Τούμπα (28.703) 🏙️ Θεσσαλονίκη

📣 Ουρς Σνάιντερ (Ελβετία)

🔢 1.84 – 3.65 – 4.00

🆘 Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες.

ΠΑΟΚ – Πλζεν | Ανάλυση

Δεν είναι καλά ο ΠΑΟΚ τελευταία, μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα έχει κι αυτή στη Λιβαδειά με γκολ στο 86’. Θετικός πάντως ο βαθμός της Κυριακής στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, προηγήθηκε από νωρίς, ισοφαρίστηκε και το κράτησε ως τέλους, παραμένοντας στην κορυφή (και με… συγκάτοικο τον Αρη πλέον). Κομβικό το παιχνίδι με την Πλζεν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς μετρά ως τώρα 0/2 στη league phase με τις ήττες από Γαλατασαράι και Στεάουα.

Πλήγμα ο τραυματισμός του φορμαρισμένου αριστερού μπακ Μπάμπα, εκτός λίστας ο στόπερ Λόβρεν και ο πολύπειρος Βιεϊρίνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Ότο – Καμαρά, Οζντόεφ (ή Σβαμπ) – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ (ή Τόμας)

Η Πλζεν… βραχυκύκλωσε κόντρα στη Λουντογκόρετς στην Τσεχία και έμεινε στο μηδέν. Στάθηκε τυχερή στο 52’, καθώς ο Πιοτρόφσκι έχασε πέναλτι. Δεύτερη σερί ισοπαλία στη League Phase μετά το 3-3 στη Φρανκφούρτη στην πρεμιέρα με την Αϊντραχτ. Το Σάββατο (19/10) για το εγχώριο πρωτάθλημα έκανε σπουδαία νίκη επί της Μπάνικ στην Οστράβα, με 3-1.

Αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ έχοντας υποστεί μονάχα μία ήττα τη φετινή σεζόν, 11-5-1 το ρεκόρ της και βρίσκεται στο -7 από την πρώτη της βαθμολογίας, Σλάβια Πράγας. Από την τελευταία έχει γνωρίσει τη μοναδική ήττα της στη σεζόν. Εκτός αποστολής οι μακροχρόνιοι τραυματίες Σουαρέ (μέσος) και Καμπόνγκο (εξτρέμ), αμφίβολος ο ανέτοιμος χαφ Σίκορα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιέντλιτσα – Ντουέ, Μάρκοβις, Γιεμέλκα – Χάβελ, Κάλβαχ, Τσερφ, Καντού – Βίντρα, Σουλτς, Αντού.

ΠΑΟΚ – Πλζεν | Προϊστορία

Οι «ασπρόμαυροι» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για έβδομη φορά στην ιστορία τους με σύλλογο από την Τσεχία, έχοντας θετικό ρεκόρ 4-1-1, ενώ δεν έχουν ανταμώσει ξανά με την Πλζεν.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ απέκλεισε το 2001 τη Μαρίλα Πρίμπραμ με 6-1 στην Τούμπα και 2-2 στη ρεβάνς, το 2002 αποκλείστηκε από τη Σλάβια με 1-0 στην Τούμπα και ήττα 4-0 στην Πράγα και, σε όμιλο το 2016, νίκησε μέσα (2-0) και έξω (2-1) τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Επιμέρους, ήτοι, έχει 3/3 νίκες εντός με Τσέχους και γκολ 9-1.

Οι μόνες άλλες συναντήσεις της Πλζεν με ελληνική ομάδα ήταν στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό με 4-0 στο Καραϊσκάκη και 0-0 στη ρεβάνς.

ΠΑΟΚ – Πλζεν | Stat attack

ΠΑΟΚ – Πλζεν | Προγνωστικά

(24/10, 19:45) ⚽ ΠΑΟΚ – Πλζεν ▶️ X2 2.01

(24/10, 19:45) ⚽ ΠΑΟΚ – Πλζεν ▶️ Γκολ Σουλτς 3.59

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Exit mobile version