Archive

Περισσότερα παιχνίδια για τις διακοπές

Εδώ στο υπέροχο NetBet cazino, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα froutakia εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά παιχνίδια για τις διακοπές σου.

Neopolis

Με έμπνευση την τηλεοπτική εκπομπή The Jetsons, το παιχνίδι αυτό προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από δυνατότητες μπόνους, συμπεριλαμβανομένης της τυχαίας ενεργοποίησης του Extra Wild Bonus. Διαθέτει 5 τροχούς και 25 γραμμές πληρωμής και το θέμα που κυριαρχεί σε μεταφέρει στο διάστημα. Οι τροχοί έχουν αρκετά ρετρό εμφάνιση με κλασικά σύμβολα όπως διαμάντια, σταφύλια, λεμόνια, 7άρια και πορτοκάλια. Το soundtrack είναι σίγουρα μοναδικό με τη ροκ μουσική να δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Υπάρχει η δυνατότητα Extra Wild Bonus όπου το κορίτσι μπορεί να εμφανιστεί τυχαία ανά πάσα στιγμή και να μετατρέψει τα σύμβολα σε μπαλαντέρ. Αυτή η δυνατότητα παίζει στο βασικό παιχνίδι, αλλά ενεργοποιείται πιο συχνά στη λειτουργία Δωρεάν Παιχνιδιού. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι λειτουργίες Μπόνους Neopolis που παίζονται όταν λαμβάνεις 3 σύμβολα μπόνους αυτοκινήτου στους τροχούς 2, 3 και 4 ταυτόχρονα.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η λειτουργία Δωρεάν Παιχνίδια οπού λαμβάνεις 10 δωρεάν περιστροφές όταν 3 ή περισσότερα σύμβολα λογότυπου προσγειώνονται οπουδήποτε στους τροχούς. Η δυνατότητα Extra Wild Bonus εμφανίζεται πολύ περισσότερο εδώ, η οποία μπορεί πραγματικά να εκτοξεύσει τα κέρδη σου. Με τόσες ευκαιρίες για νίκες πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις.

Rugby Star

Αυτό το φρουτάκι διαθέτει 5 τροχούς και 243 τρόπους για να κερδίσεις. Με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2015, θα βρεις στους τροχούς περισσότερα από 40 σύμβολα μπαλαντέρ που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αρκετά μεγάλα ποσά. Τα εξαιρετικά γραφικά αλλά και τα ηχητικά εφέ θα κάνουν το παιχνίδι σου ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Η λειτουργία Rolling Reels θα ενεργοποιείται κάθε φορά που πετυχαίνεις μία νίκη και θα σε βοηθάει στο να εξαφανίζονται τα νικητήρια σύμβολα και να μπαίνουν νέα στη θέση τους. Επιπλέον, θα σε εντυπωσιάσει η λειτουργία Wild Pass που ενεργοποιείται τυχαία μετατρέποντας έως και 2 τροχούς σε wild.

Ακόμη, χάρη στη λειτουργία Free Spins, η οποία ενεργοποιείται με τη λήψη 3 ή περισσότερων συμβόλων σκέδασης μπάλας ράγκμπι οπουδήποτε στους κυλίνδρους, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μεγάλα ποσά. Το 3 θα σου δώσει 15 δωρεάν περιστροφές, το 4, 20 δωρεάν περιστροφές και το 5, 25 δωρεάν περιστροφές. Όπως και με το βασικό παιχνίδι, θα επωφεληθείς από το Rolling Reels που σου δίνει πολλαπλές διαδοχικές νίκες. Η διαφορά είναι ότι ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται κατά 1x μετά από κάθε νικηφόρο γύρισμα μέχρι ένα τεράστιο 10x! Τι λες λοιπόν για έναν συναρπαστικό αγώνα ράγκμπι που θα σου χαρίσει πλούσια διασκέδαση και μεγάλα ποσά; Δοκίμασέ το και βγες κερδισμένος!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ