Archive

Πώς να παίξετε το “1 Million Megaways BC”

Το “1 Million Megaways BC” ένας διαδικτυακός κουλοχέρης από τον διάσημο προγραμματιστή SG Digital, με τον γνωστό καινοτόμο μηχανισμό Megaways™, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο θέμα παιχνιδιού για καζινο online

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μεταφέρει τους παίκτες πίσω στο χρόνο, στα βάθη της προϊστορικής εποχής, σε έναν κόσμο με τίγρεις με τεράστια δόντια, τριχωτά μαμούθ και αρχαίους πολιτισμούς, και πυροδοτεί το περιπετειώδες πνεύμα των παικτών του και τον μεταμορφώνει σε ένα εξερευνητή κυνηγό.

Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, από τα καλύτερα froutakia που κυκλοφορούν, διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά και έχει ένα tribal soundtrack που ταιριάζει απόλυτα με το θέμα.

Το εξαιρετικό του gameplay εκτείνεται από ένα βασικό παιχνίδι με κυμαινόμενους τροχούς και αυξανόμενους πολλαπλασιαστές έως έναν γύρο δωρεάν περιστροφών που προσθέτει έξτρα τροχό, sticky μπαλαντέρ (σύμβολα wilds δηλαδή, που παραμένουν στην θέση τους και συνδυάζονται με τα γειτονικά σύμβολα κ.ο.κ) και κλειδωμένους τροχούς (που όπως συμβαίνει και με τα wilds, συνδυάζονται με τα γειτονικά και φέρνουν “χιονοστιβάδα” συνδυασμων και κερδών).

Το “1 Million Megaways BC” διαθέτει:

  • Πάνω από 1 εκατομμύριο μέγιστους δυνατούς συνδυασμούς τρόπων νίκης! Από αυτό άλλωστε έχει πάρει και το όνομά του
  • Κορυφαίο έπαθλο 45000x
  • Πληθώρα από μπόνους και έξτρα γύρους
  • Κλειδωμένοι τροχοί κατά των γύρων δωρεάν περιστροφών που συνδυάζονται με τους υπόλοιπους γειτονικούς τροχούς για νέα κέρδη
  • Το RTP (επιστροφή προς τον παίκτη) είναι 96,2%
  • Διαδοχική αύξηση πολλαπλασιαστών, sticky wilds και πολλά άλλα!

Ξεκινώντας

Αρχικά αφιερώστε αρκετό χρόνο για να κατανοήσετε τα σύμβολα και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Μία καλή ιδέα είναι να παίξετε αρκετή ώρα με την demo έκδοση χωρίς να δαπανάτε αληθινά χρήματα. 

Οι τροχοί του παιχνιδιού είναι διακοσμημένοι με σύμβολα που απεικονίζουν προϊστορικά πλάσματα και αρχαία αντικείμενα. Προσπαθήστε να εξοικειωθείτε με τον θηριώδη τίγρη, το πανίσχυρο μαμούθ, τον άνθρωπο των σπηλαίων, και άλλων συμβόλων σχετικών με το θέμα.

Πώς να κερδίσετε

Αν και η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο, η χρήση ορισμένων στρατηγικών μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και τα αποτελέσματά σας:

Στοιχηματίστε με σύνεση και πειθαρχία. Τα υψηλότερα στοιχήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες πιθανές νίκες, αλλά επίσης ενέχουν υψηλότερους κινδύνους.

Παίξτε -όπως αναφέραμε και παραπάνω- το demo παιχνίδι, ώστε να εξοικειωθείτε με τους μηχανισμούς και τις δυνατότητες του παιχνιδιού πριν τοποθετήσετε πραγματικά στοιχήματα.

Αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε τον πίνακα πληρωμών του παιχνιδιού ώστε να κατανοήσετε την αξία κάθε συμβόλου και τις πιθανές πληρωμές.

Αναλυτικά:

Κάθε τροχός μπορεί να εμφανίσει έναν μέγιστο συνολικό αριθμό συμβόλων που θα καθορίσουν τον αριθμό των τρόπων νίκης. Στο βασικό παιχνίδι, αυτό κυμαίνεται από 64 έως 117.649 τρόπους. Κατά τη διάρκεια του γύρου των δωρεάν περιστροφών αυτό είναι αυξανόμενο και κάθε φορά που πετυχαίνετε έναν νικηφόρο συνδυασμό, σαν χιονοστιβάδα θα μπορείτε να πετύχετε πολλές νίκες σε μία και μόνο περιστροφή.

Υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος  πολλαπλασιαστής που ενεργοποιείται κάθε φορά που συμβαίνει το χαρακτηριστικό αυτό της χιονοστιβάδας (ή αν θέλετε “καταρράκτης”, στα αγγλικά το feature αυτό ονομάζεται cascading reels). Την πρώτη φορά ο πολλαπλασιαστής είναι χ2, αν η χιονοστιβάδα φέρει ξανά νικητήριο συνδυασμό γίνεται χ4 κ.ο.κ, έως το πολύ 8 φορές κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Εθιστικό ε;

Οι αυξανόμενοι πολλαπλασιαστές, ειδικά όταν εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού είναι το χαρακτηριστικό που συνήθως ενθουσιάζει τους παίκτες και τους καθηλώνει. Αυτό το κυρίαρχο χαρακτηριστικό και το καθηλωτικό προϊστορικό του θέμα, είναι βέβαιο ότι θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων και συναρπαστικών νικών. Ξεκινήστε ένα ταξίδι στην προϊστορική εποχή του  1 Million Megaways BC, όπου τα κέρδη είναι  άφθονα όσο και τα μαμούθ!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ