Archive

Πώς να παίξετε το Age of the Gods: Ruler of the Seas

Το Age of the Gods: Ruler of the Seas είναι ένας διαδικτυακός κουλοχέρης από την Playtech, με 5 τροχούς, RTP(return to player) 96.37%, μέτρια μεταβλητότητα  που θα τον βρείτε στα καλύτερα καζινο online. Το θέμα του παιχνιδιού βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και βυθίζει τους παίκτες σε ένα θαλάσσιο βασίλειο γεμάτο αρχαίες θεότητες και μυθικούς θησαυρούς. 

Με μαγευτικά υποβρύχια τοπία, περίπλοκα σχέδια, σύμβολα σχετικά με το θέμα και μαγευτικά κινούμενα γραφικά,  ζωντανεύουν τον αρχαίο μυθικό αυτό κόσμο της θάλασσας.

Όπως τα περισσότερα παιχνίδια με froutakia, διαθέτει μια ποικιλία από μπόνους χαρακτηριστικών και δωρεάν περιστροφών στους οποίους οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έως και 7.500 φορές το στοίχημά τους.

Ξεκινώντας το παιχνίδι

Ξεκινώντας το Age of the Gods: Ruler of the Seas, θα πρέπει να ορίσετε το ποντάρισμά σας. Το ελάχιστο στοίχημα είναι $0,20 και το μέγιστο $200. Ρυθμίστε την αξία του νομίσματος και τον αριθμό των κερμάτων ανά γραμμή για να φέρετε το ποντάρισμά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Σύμβολα και χαρακτηριστικά

Το επόμενο βήμα είναι να μάθετε τα σύμβολα και να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε είναι τα παρακάτω:

  • Τα σύμβολα περιλαμβάνουν τον Ποσειδώνα, τη Μέδουσα, τον Κύκλωπα, την Αθηνά και μια ποικιλία από θαλάσσια πλάσματα.
  • Το σύμβολο που δίνει την υψηλότερη πληρωμή είναι ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι δυνατόν να δώσει έως και 100 φορές το στοίχημά σας.
  • Το σύμβολο Wild αντικαθιστά άλλα σύμβολα (εκτός από κάποια συγκεκριμένα) για να σχηματίσει συνδυασμούς που κερδίζουν.
  • Σύμβολο Scatter: Μπορεί να δώσει  μπόνους λειτουργίες ή δωρεάν περιστροφές.
  • Δωρεάν περιστροφές και γύροι “μπόνους”: Μπορούν να ενεργοποιηθούν με συγκεκριμένους συνδυασμούς  ή  με σύμβολα Scatter. Αυτοί οι μπόνους γύροι συχνά συνοδεύονται με πολλαπλασιαστές ή ακόμη και πρόσθετα σύμβολα Wild, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κέρδη.
  • Προοδευτικό Τζάκποτ: Μία από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 4 προοδευτικά τζακ ποτ. Αυτά  μπορούν να έρθουν τυχαία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσφέροντας υψηλές ανταμοιβές.

Πως κερδίζετε και πληρώνεστε

Φέρνοντας τρία ή περισσότερα σύμβολα που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε από τις 15 γραμμές πληρωμής κερδίζετε. Το σύμβολο με τον  Ποσειδώνα είναι το πιο γενναιόδωρο από τα κανονικά σύμβολα, και προσφέρει ένα έπαθλο αξίας 100 φορές το ποντάρισμά σας για έναν συνδυασμό πέντε από το ίδιο είδος ενώ το ξεχωριστό σύμβολο wild, όπως αναφέραμε παραπάνω προσφέρει  250 φορές το ποντάρισμά σας!

Πώς  να νικήσετε!

  • Πειθαρχία στο μπατζετ:Ορίστε έναν προϋπολογισμό και μείνετε σε αυτόν. Είναι σημαντικό να παίζεις υπεύθυνα και να μην ξεπερνάς τα όριά σου.
  • Free spins:Επωφεληθείτε από τους δωρεάν γύρους περιστροφών.
  • Κάντε υπομονή και περιμένετε τις μεγάλες νίκες. Οι καλοί παίκτες ξεχωρίζουν για την πειθαρχία, την συνέπεια στην στρατηγική τους και κυρίως για την υπομονή τους!
  • Demo: Παίξετε αρκετές ώρες σε λειτουργία εξομοίωσης. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να μάθετε το παιχνίδι πριν ποντάρετε αληθινά χρήματα.
  • Κατανόηση και στρατηγική: Δώστε προσοχή στις γραμμές και τα σύμβολα: Όσο πιο γρήγορα κατανοήσετε και αφομοιώσετε τον πίνακα πληρωμών και των γραμμών πληρωμής τόσο γρηγορότερα θα διαμορφώσετε στρατηγική στο παιχνιδι σας.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ