Archive

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μας για αυτή την εβδομάδα 24/07/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet cazino, ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα slot μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και εδώ παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή!

Madame Destiny Megaways

Με 6 τροχούς και έως και 200.704 τρόπους για να κερδίσεις, αυτό το παιχνίδι με έμπνευση μία μάντισσα έχει πολλά να σου προσφέρει. Χρησιμοποιώντας τη μηχανή Megaways της Big Time Gaming, οι τροχοί 1 και 6 μπορούν να εμφανίσουν έως και 7 σύμβολα ο καθένας. Οι τροχοί 2, 3, 4 και 5 μπορούν να έχουν έως και 8 σύμβολα. Όσο περισσότερα σύμβολα ανά κύλινδρο, τόσο περισσότερα Megaways. Τοποθετημένο σε ένα σκοτεινό και ομιχλώδες δάσος, θα σε εντυπωσιάσει με τα γραφικά του και το μυστηριώδες soundtrack.

Τα σύμβολα περιλαμβάνουν A, K, Q, J και 10 royals. Θα δεις επίσης κάρτες ταρώ, κεριά, μπουκάλια με φίλτρο σε σχήμα καρδιάς, μαύρες γάτες και κουκουβάγιες. Η κουκουβάγια είναι το σύμβολο της υψηλότερης αξίας ενώ η μάντισσα είναι το σύμβολο wild και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το scatter. Mε τόσες ευκαιρίες για κέρδη, σίγουρα η μάντισσα θα βοηθήσει την τύχη σου. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Big Bass Bonanza

Στο φρουτάκι αυτό θα βρεις ένα πλέγμα διάταξης 5 τροχών, 3 σειρών και 10 γραμμών πληρωμής. Είναι εξαιρετικά εύκολο αφού για να κερδίσεις, χρειάζεται απλώς να φέρεις 3 ίδια σύμβολα σε μία από τις γραμμές πληρωμής και μπορείς να διεκδικήσεις μέχρι και 2.100x το ποσό που στοιχημάτισες, σε μία μόνο περιστροφή. Με φόντο το βυθό της θάλασσας, το θέμα του παιχνιδιού είναι το ψάρεμα και στους τροχούς του θα συναντήσεις όλα τα απαραίτητα σύνεργα καθώς και διαφορετικά χρωματιστά ψαράκια.

Τα γραφικά είναι όμορφα σχεδιασμένα ενώ τα σύμβολα έχουν ζωηρά και εντυπωσιακά χρώματα. Αν συναντήσεις τον χαρούμε ψαρά, τότε θα έχεις εμφανίσει το wild του παιχνιδιού που χαρίζει έναν bonus γύρο. Απολαμβάνοντας το ψάρεμά σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κέρδη αρκεί να εκμεταλλευτείς όλες τις διαθέσιμες bonus λειτουργίες. Τι λες για μία βουτιά λοιπόν;

Big Bass Splash

Το πλέγμα του παιχνιδιού αυτού είναι υποβρύχιο και αποτελείται από 5 κυλίνδρους, 3 σειρές και 10 γραμμές πληρωμής για την προσγείωση των νικών κανονικής γραμμής. Τα σύμβολα στους τροχούς περιλαμβάνουν ένα Mega-truck, αξίας 200 φορές το στοίχημα σου για πέντε από αυτά, καλάμια ψαρέματος, λιβελλούλες, κουτιά επιβίωσης και ψαράκια που πληρώνουν έως και 100 το στοίχημα σου. Το κάτω μέρος του πίνακα πληρωμών ολοκληρώνεται με τα σύμβολα τραπουλόχαρτων 10-Α και η προσγείωση πέντε από αυτά ενεργοποιεί μια πληρωμή 5-10 φορές το στοίχημα σου.

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, το σύμβολο wild fisherman μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους κυλίνδρους. Ένα πράγμα που κάνει είναι να αντικαθιστά τα σύμβολα πληρωμής για να βοηθήσει στη σύνδεση νικηφόρων γραμμών. Δεύτερον, εάν το wild προσγειωθεί ταυτόχρονα με τα σύμβολα των ψαριών, συλλέγει την αξία τους σε μετρητά και τα απονέμει στον παίκτη. Τα Wilds συλλέγονται επίσης πάνω από τους κυλίνδρους. Κάθε φορά που συλλέγονται 4 wilds, απονέμονται +10 επιπλέον δωρεάν περιστροφές και εισάγεται ένας πολλαπλασιαστής. Ο πολλαπλασιαστής εφαρμόζεται σε τυχόν χρηματικές αξίες που κερδίζονται από τα σύμβολα χρημάτων ψαριού. Ο πολλαπλασιαστής είναι x2, x3 και x10 για τα επίπεδα 2, 3 και 4, αντίστοιχα.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ