Archive

Nέα παιχνίδια στη Netbet για την εβδομάδα 11/09/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet cazino ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα φρουτάκια μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά των, και εδώ παρουσιάζουμε τρία από αυτά για εσένα!

Fluffy Favourites

Αυτό το εμβληματικό παιχνίδι έχει θέμα μερικά χαριτωμένα ζωάκια που μπορούν να σου χαρίσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα. Ένας ροζ ελέφαντας θα  διπλασιάσει τις νίκες σου όταν το συναντήσεις σε έναν νικητήριο συνδυασμό. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Toybox Pick όπου μπορείς να κερδίσεις έως και 100 φορές το ποντάρισμά σου για κάθε παιχνίδι που κερδίζεις. Οι τροχοί περιλαμβάνουν χρυσόψαρα και πάπιες που πληρώνουν έως και 4 φορές το ποντάρισμα ανά γραμμή πληρωμής, ρινόκερους και καμηλοπαρδάλεις που απονέμουν έως και 8 πονταρίσματα και χελώνες και λιοντάρια που πληρώνουν έως και 12x το ποντάρισμα.

Ακολουθούν τα πάντα και οι πίθηκοι που πληρώνουν έως και 20x το ποντάρισμα και ο μωβ δράκος που προσφέρει έως και 40x το ποντάρισμα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Δωρεάν Παιχνιδιού όπου μπορείς να επωφεληθείς από έως και 400 δωρεάν περιστροφές με όλες τις νίκες τριπλασιασμένες. Διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 25 σταθερές γραμμές πληρωμής. Με γραφικά σε στυλ κινουμένων σχεδίων, το σκηνικό σε μεταφέρει σε ένα πολύχρωμο λιβάδι με ουράνιο τόξο και μία μεγάλη κορυφή στο φόντο!

8 Golden Skulls of Holly Roger Megaways

Με 6 τροχούς και έως και 117.649 τρόπους για να κερδίσεις, το παιχνίδι αυτό θα γίνει αμέσως ένα από τα αγαπημένα σου. Εκεί θα συναντήσεις  κυλιόμενους τροχούς για συνεχείς νίκες και μυστηριώδη σύμβολα. Υπάρχουν επίσης σύμβολα Firepot που μπορούν να σου χαρίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Χάρη στη λειτουργία Free Spins, μπορείς να γυρίσεις τον τροχό bonus και να κερδίσεις δωρεάν περιστροφές και έναν πολλαπλασιαστή.

Με θέμα τους πειρατές, το 8 Golden Skulls of Holly Roger Megaways έχει μια κλασική αίσθηση και είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τη διαβόητη σημαία Jolly Roger (κρανίο και χιαστί). Με ένα ομιχλώδες σκηνικό στο φόντο, το soundtrack έχει μια αισιόδοξη αίσθηση και τα γραφικά συνθέτουν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Η μωβ γυναίκα πειρατής είναι το σύμβολο με τη μεγαλύτερη πληρωμή και αν φέρεις 6 μαζί, θα λάβεις 60 φορές το στοίχημα σου. Με κυλιόμενους τροχούς και σύμβολα μυστηρίου, οι μπόνους λειτουργίες του παιχνιδιού εστιάζουν στις δωρεάν περιστροφές και τους πολλαπλασιαστές.

Sevens & Fruits

Δεν υπάρχει πιο ταιριαστό παιχνίδι με τον τίτλο του από το συγκεκριμένο, αφού πρωταγωνιστές είναι τα 7άρια και τα φρουτάκια. Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την κλασσική αισθητική που έχουν τα φρουτάκια, κάνει το παιχνίδι αυτό εξαιρετικά αγαπητό. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν πολλά και λαχταριστά φρούτα στους τροχούς αλλά αυτά που αξίζει περισσότερο να συναντήσεις είναι τα σταφύλια και τα πεπόνια.

Αν εμφανίσεις 3, 4 ή 5 από αυτά μπορεί να λάβεις ένα βραβείο 20, 40 ή 100 φορές το ποντάρισμά σου. Το πιο νόστιμο σύμβολο βέβαια είναι το τυχερό κόκκινο 7. Το άλλο σύμβολο που πρέπει να προσέξεις είναι το χρυσό αστέρι που είναι το scatter. Δεν θα ενεργοποιήσει καμία λειτουργία, αλλά αν πετύχεις 3, 4 ή 5 από αυτά στην ίδια περιστροφή θα έχεις ένα βραβείο 2, 10 ή 50 φορές το συνολικό ποντάρισμά σας. Αν λοιπόν θες να κερδίσεις πλούσια ποσά σε ένα κλασσικό παιχνίδι τότε είναι ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ