Super League

ΠΑΟΚ – Αρης | Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά για το clasico της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη στο clasico της Θεσσαλονίκης για την 6ης αγωνιστική της Super League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοίχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live stoixima.

 ΠΑΟΚ 🆚 Αρης 🟡

🗓️ 29 Σεπτεμβρίου 2024 ⏰ 20:30

📋 Super League 🇬🇷

🏟️ Τούμπα (45.252) 🏙️ Θεσσαλονίκη

📣 Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)

🔢 1.69 – 3.82 – 5.10

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

ΠΑΟΚ – Αρης | Ανάλυση

Πρεμιέρα με το… αριστερό για τον «δικέφαλο» μεσοβδόμαδα στο Europa League κόντρα στην τρομερά ποιοτική Γαλατάσαραϊ, το πάλεψε πολύ, ισοφάρισε με τον Κωνσταντέλια στο 67′, αλλά έχασε δίκαια (3-1) στην Κωνσταντινούπολη, με το τρίτο γκολ να έρχεται στο 95′. Εντός προγράμματος ήττα για τους πρωταθλητές, που στο πρωτάθλημα πέρασαν εμφατικά με 4-1 από τον Βόλο, έστω κι αν το σκορ είναι υπερβολικό, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι στο 3′, ενώ αγωνίστηκαν για μία ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα. Μόνη στην κορυφή πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με μόλις μία απώλεια σε πέντε αγωνιστικές.

Νοκ-άουτ τέθηκε ο στόπε Κόλεϊ, ντεμπουτάρει σε αποστολή ο νιόφερτος στόπερ Λόβρεν. Εκτός δράσης παραμένουν ο φορ Τόμας και ο κίπερ Τσιφτσής, εκτός και ο Βιεϊρίνια. Ο Τισουντάλι αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σβαμπ και Μουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): : Κοτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπαμπά – Σβαμπ, Καμαρά, Οζντόεφ (ή Μουργκ) – Τάισον, Ζίβκοβιτς – Τισουντάλι.

Με ψυχολογία στο ζενίθ θα μπουν οι «κίτρινοι» στο clasico της Θεσαλονίκης. Έβγαλαν αντίδραση έπειτα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και πανηγύρισαν τεράστια όσο κι απόλυτα δίκαιη νίκη επί του Ολυμπιακού, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία (με γκολ και ασίστ) που άνοιξε το σκορ από το 3′. Στο Κύπελλο έκανε rotation ο Ακης Μάντζιος και, παρά τη μετριότατη εμφάνιση, ο Αρης πέρασε δύσκολα με 1-0 από την έδρα του Εθνικού (ομάδα γ’ κατηγορίας) για να προκριθεί στους «16».

Νοκ άουτ παραμένει ο στόπερ Φαμπιάνο, ξεπέρασε το πρόβλημά του ο εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ και θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος φέτος. Φρέσκο πρόβλημα ο δεξιός μπακ Μάγιο που δεν προλαβαίνει. Ο Μάντζιος αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που επικράτησαν του Ολυμπιακού στην προηγούμενη αγωνιστική και δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Μόντσου – Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο – Μορόν.

ΠΑΟΚ – Αρης | Προϊστορία

Θα είναι η 66η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ από τη σύσταση της Α’ Εθνικής / Super League, με τον «δικέφαλο» να έχει 34 νίκες, τον Άρη 12 νίκες και τα 19 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

  • Η παράδοση στα πρόσφατα μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι μοιρασμένη. Δύο νίκες για κάθε αντίπαλο και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς εκεί.
  • Τρεις νίκες έχει ο Άρης στα τελευταία έξι ματς στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Αρης | Stat attack

  • Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εναντίον του Αρη μετρά 5-5-5 συνολικά.
  • Πάντως, απέναντι στον Άκη Μάντζιο ο Λουτσέσκου έχει πανηγυρίσει μόλις 3 νίκες σε 12 ματς.
  • Από την άλλη, ο προπονητής του Άρη μετράει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες σε σύνολο 23 αγώνων με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
  • Ο Φέντορ Τσάλοφ του ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση με τον Βόλο, έστω και με τη συνδρομή της τύχης.
  • Ο Λορέν Μορόν έχει πετύχει 4 γκολ σε πέντε αγωνιστικές για τον Αρη.

ΠΑΟΚ – Αρης | Προγνωστικά

(29/9, 20:30) ⚽ ΠΑΟΚ – Αρης ▶️ Νίκη ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία 1.84

(29/9, 20:30) ⚽ ΠΑΟΚ – Αρης ▶️ Over 8 κόρνερ 1.70

(29/9, 20:30) ⚽ ΠΑΟΚ – Αρης ▶️ Γκολ Τάισον 4.00

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ