Super League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός| Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για το ελληνικό clasico

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και στο ελληνικό clasico.

Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για αποτελεσματα στοιχημα.

 🟢 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός 🔴

🗓️ 6 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 20:30

📋 Super League 🇬🇷

🏟️ ΟΑΚΑ (69.618) 🏙️ Αθήνα

📣 Ντάνιελ Σίμπερτ (Γερμανία)

🔢 2.77 – 3.04 – 2.77

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | Ανάλυση

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο Παναθηναϊκός την πορεία του στη League Phase του Conference League, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα, ξοδεύοντας με το… καλησπέρα δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να μπει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Το γρήγορο γκολ του Μπακασέτα στο 11’ δεν είχε συνέχεια για τους «πράσινους», καθώς ο Ντεσπότοβιτς στο 50’ έφερε το ματς στα ίσα, με τους «πράσινους» να χάνουν στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, με κορυφαία όλων το δοκάρι του Τετέ στο 72’.

Χωρίς διπλό σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης από τις 5/11/2009 (τότε είχε επικρατήσει της Στουρμ στο Γιουρόπα Λιγκ με 1-0) έχει μείνει ο Παναθηναϊκός, μετρώντας έκτοτε 0-5-12. Ούτε εντός συνόρων πήγε καλύτερα, χάνοντας με 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια όντας κάκιστος στο α’ ημίχρονο και ελάχιστα βελτιωμένος στο δεύτερο, χωρίς όμως να βγάλει φάσεις. Με όριο τους 18 βαθμούς, έχουν συγκεντρώσει μόλις 8 οι «πράσινοι». Υπ’ ατμόν πλέον ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Επανέρχονται οι βασικοί (έγιναν έξι αλλαγές την Πέμπτη), παραμένουν τραυματίες οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, και εκτός πλάνων οι Βιλένα (χαφ), Ρουμπέν (χαφ), Βέρμπιτς (εξτρέμ), Τρουιγέ (χαφ), Κλέινχεϊσλερ (χαφ), Λημνιός (εξτρέμ), Ζέκα (χαφ), παροπλισμένος ο μπακ Βαγιαννίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντραγκόφσκι – Μπάλντοκ (ή Κότσιρας), Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μαξίμοβιτς (ή Τσέριν), Μπακασέτας – Τετέ, Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς (ή Ουναΐ).

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη 2η αγωνιστική της League Phase του  Europa League. Δύο γκολ πέτυχε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί (45’ και 59’) και ένα ο Σαντιάγκο Έσε (53’). Ξανά βασικός ήταν ο 17χρονος Μουζακίτης που εντυπωσίασε, όπως και ο Ροντινέι παίζοντας ξανά ως εξτρέμ.

Νωρίτερα, χωρίς να θαμπώσουν, αλλά σαφώς ουσιαστικότεροι και καλύτεροι σε σχέση με την πρόσφατη εικόνα τους (και τους πιτσιρικάδες Μουζακίτη και Κωστούλα στην ενδεκάδα) οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επικράτησαν άνετα, εντός έδρας, του Ατρόμητου (2-0) φτάνοντας έτσι στον πόντο από την κορυφή.

Νοκ-άουτ τέθηκε ο Τσικίνιο (χαφ), δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γουίλιαν (χαφ), εκτός έμειναν και οι Μπιανκόν (στόπερ, Αποστολόπουλος (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Μουζακίτης), Έσε, Ολιβέιρα – Μαρτίνς, Ελ Κααμπί, Ροντινέι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | Προϊστορία

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν έξι φορές στην περσινή σεζόν και ίσως γίνει και φέτος, αφού στο Κύπελλο (αν περάσουν) ανταμώνουν στον επόμενο γύρο – κι αν φυσικά μπουν και οι δύο στα play offs.

Ο Παναθηναϊκός… έβγαλε αήττητος την περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό με 3-3-0 (στο Κύπελλο προκρίθηκε στα πέναλτι).

Ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη στις τελευταίες 11 του αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, αυτή στα προπέρσινα play offs στο Καραϊσκάκη (1-0 με γκολ του Ρέαμπτσουκ).

Η, δε, νίκη των «ερυθρολεύκων» με 4-1 στις 16 Μαΐου 2021 για τα play offs είναι και η τελευταία τους σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στο 70-67-46 υπέρ του Ολυμπιακού η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, 26-35-25 στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα των «πράσινων».

Στο 51-53-37 υπέρ Ολυμπιακού και 22-29-19 υπέρ του Παναθηναϊκού οι αντίστοιχες επιδόσεις στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Στα 14 τελευταία ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως έδρας, διοργάνωσης και… κροτίδας (μηδενισμός και 0-3 στα… χαρτιά, στο Καραϊσκάκη), ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια ήττα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | Stat attack

Ο Γερμανός ρέφερι Σίμπερτ ήταν ο διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκού στην Τούμπα πρόπερυσι για τα play offs (1-2) όπως επίσης και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (1-3) για τη φάση των «16» του Europa League και Πόρτο στο «Ντραγκάο» στη φάση των ομίλων του Champions League (2-0), ενώ έχει διευθύνει και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 19-20 (1-3), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός | Προγνωστικά

(6/10, 20:30) ⚽ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ▶️ Νίκη Ολυμπιακού με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία 1.80

(6/10, 20:30) ⚽ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ▶️ Γκολ Ελ Κααμπί 2.80

(6/10, 20:30) ⚽ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ▶️ Over 9 κόρνερ 2.01

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ