Bundesliga

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη | Ανάλυση, στατιστικά, προγνωστικά

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για αποτελεσματα στοιχημα. 

Μπάγερν Μονάχου 🆚 Στουτγκάρδη 🔴

🗓️ 19 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 19:30

📋 Bundesliga 🇩🇪  

🏟️ Allianz Arena (71.437) 🏙️ Μόναχο

🔢 1.66 – 4.10 – 4.90

🆘 Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες.

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη | Ανάλυση

Μεγάλη γκέλα το 3-3 στη Φρανκφούρτη ενάντια στην Άιντραχτ για την Μπάγερν. Αν και ήταν κυρίαρχη με 74% κατοχή, ήταν μόνιμα στην επίθεση και… κατάφερε να κάνει τέσσερα πουλήματα της μπάλας, τα τρία στοίχισαν γκολ, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στο 94’. Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί συμπλήρωσε τρία επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-1). Στο ξεκίνημα εκμεταλλεύτηκε το βατό πρόγραμμα και μετέτρεψε τα παιχνίδια της σε φεστιβάλ γκολ. Μόλις όμως ήρθαν τα πρώτα δύσκολα, με Λέβερκουζεν, Αστον Βίλα και Αϊντραχτ, φάνηκε ότι απέχει αρκετά από εκεί που θέλει να τη φτάσει ο Γάλλος προπονητής.

Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ουπαμεκανό, πλήγμα η εκ νέου απουσία του παιχταρά Μουσιάλα, εξέτισε ο εφεδρικός γκολκίπερ Ουρλάιχ, πάγια έξω ο στόπερ Ιτο και οι δεξιοί μπακ Μπουέ και Στάνισιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Γκερέιρο, Ουπαμεκανό (ή Nτάιερ), Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Πάβλοβιτς –Ολίσε, Γκνάμπρι, Κομάν – Χάρι Κέιν.

Απογοητευτική ήταν στην υποδοχή της Χόφενχαϊμ η Στουτγκάρδη, μένοντας στο 1-1 και σε αγώνα που ισοφάρισε στο… 99’, υποφέροντας δημιουργικά κι από έλλειψη ταχύτητας. Έστω κι έτσι η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες έμεινε αήττητη σε τέταρτο σερί επίσημο παιχνίδι ενώ στα τελευταία επτά επίσημα της έχασε μόνο στην Ισπανία από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμφίβολος ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Ούνταβ, νέα απώλεια ο μεσοεπιθετικός Φίριχ, αμφίβολος ο παγκίτης μέσος Βόλτεμαντε, εκ νέου εκτός ο στόπερ Ζαγκαντού και ο μέσος Ντίελ, πάγια έξω ο δεξιός μπακ Στεργίου. Διαθέσιμος μετά από απουσία επτά παιχνιδιών ο κεντρικός αμυντικός Αλ Ντακχίλ, ανέτοιμος ακόμη ο μπακ Ναρτέι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νίμπελ – Βάγκνομαν, Ρουό, Σαμπό, Μίτελστεντ – Στίλερ, Καραζόφ – Ρίντερ, Μιλό, Λέβελινγκ – Ούνταβ (ή Ντεμίροβιτς)

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη | Προϊστορία

Η Μπάγερν μετράει εσχάτως 13-2-3 υποδεχόμενη τη Στουτγκάρδη στο πρωτάθλημα. Συνολικά είναι 50-18-12 στο Μόναχο σε όλα και, επιμέρους στην Bundesliga, 37-12-6.

Τελευταία νίκη της VfB εκεί τον Μάιο του 2018 με το ευρύ 4-1 (είχε σκοράρει μάλιστα και ο Τάσος Δώνης).

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη | Stat attack

  • Αναμετρώνται οι ομάδες με τα μεγαλύτερα xGoals στο φετινό πρωτάθλημα: 15,4 η Στουτγκάρδη και 14,4 η Μπάγερν.
  • Τα τελευταία έντεκα επίσημα παιχνίδια τους τελείωσαν με over 2,5, τα 8/11 ήταν και over 3,5.
  • Η Μπάγερν έχει σκοράρει και στις 28 πρόσφατες συναντήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας, με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη.
  • H Μπάγερν σκόραρε στα 5/6 ματς στην Bundesliga φέτος και στα δύο ημίχρονα.
  • Η Μπάγερν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.
  • Από 7 σερί goal/goal στο πρωτάθλημα έρχεται η Στουτγκάρδη και έχει 9/10 φέτος σε όλα τα επίσημα.
  • Πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χένες ενδέχεται να μείνει χωρίς νίκη σε τρεις συνεχόμενους αγώνες η VfB.
  • Η Στουτγκάρδη σκόραρε τουλάχιστον μια φορά στα τελευταία 22 ματς στην Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη | Προγνωστικά

(19/10, 19:30) ⚽ Μπάγερν– Στουτγκάρδη ▶️ Over 2,5 & goal/goal & over 7,5 κόρνερ 2.05

(19/10, 19:30) ⚽ Μπάγερν– Στουτγκάρδη ▶️ Πρώτο γκολ: Χάρι Κέιν 3.71

(19/10, 19:30) ⚽ Μπάγερν– Στουτγκάρδη ▶️ Γκολ Κέιν & γκολ Ντεμίροβιτς 5.70

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ