Champions League

Champions League play offs: Ανάλυση και προγνωστικά για τους αγώνες της Τρίτης 20/8

Σέντρα στα play offs του νέου Champions League το βράδυ της Τρίτης 20/8, με τη νεοσύστατη League Phase να απέχει 180, ίσως και λίγα παραπάνω, λεπτά για τις συμμετέχουσες και όλες να είναι πολύ ενδιαφέρουσες για στοιχημα.

H Μπόντο Γκλιμτ είναι σαν… τον ΠΑΟΚ στα αποτελεσματα στοιχημα: δεν κατόρθωσε να μπει ποτέ στους ομίλους αλλά διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στον ενιαίο, πια, όμιλο. Έχει παραστάσεις και καλές πορείες στην Ευρώπη την τελευταία 4ετία και ψάχνει το κάτι παραπάνω η νορβηγική ομάδα, που έκανε δύο προκρίσεις (με RFS και Γιαγκελόνια) με 4/4 νίκες και γκολ 12-2 ως τώρα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι βέβαια μια πιο… μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα, μετρώντας 7 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων στη Σερβία (όπου εκκίνησε με 4-1-0 στο νέο πρωτάθλημα), συνεχίζει με τον γνωστό μας Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο και ενισχύθηκε εσχάτως με τον Σλοβένος στόπερ Ντρκούσιτς, που εντυπωσίασε πρόσφατο Euro. Αυτό που πληρώνει είναι η αδυναμία του εκτός Βελιγραδίου.

Η Λιλ υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας στο «Σταντ ντε Ανό» της Βαλενσιέν, 50 χλμ. από τη Λίλλη καθώς το «Πιερ Μορουά» χρησιμοποιείται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί έπαιξε και με τη Φενέρ, τη νίκησε 2-1 με γκολ στο 92’ και την απέκλεισε αποσπώντας 1-1 στην παράταση της ρεβάνς (ισοφαρίζοντας με πέναλτι στο 118’ ενώ έπαιζε με δέκα από το 109). Ρέντα ή ικανότητα; Θα φανεί… Η Σλάβια Πράγας ήταν κατά πολύ ανώτερη της Ουνιόν Σεν Ζιλουά, την απέκλεισε με δύο νίκες, παραμένει αήττητη επί σερί 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και απειλεί τους Γάλλους…

Στο Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ η Ντινάμο υποδέχεται την Κάραμπαχ. Από τις… Από τις καραμπόλες με την κατάκτηση του Europa League από την Αταλάντα η πρωταθλήτρια Κροατίας βρέθηκε απευθείας στα play offs του Champions League, εντός συνόρων μετρά ήδη 3/3 νίκες η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς. Οι Αζέροι της Κάραμπαχ έχουν εξίσου αρκετές ευρωπαϊκές παραστάσεις και τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει επίπεδο: πέρυσι νίκησαν στην Μπράγκα κι αποκλείστηκαν οριακά από την πανίσχυρη Λέβερκουζεν, στον προηγούμενο γύρο «ρέφαραν» το εντός 1-2 από τη Λουντογκόρετς με 3-2 στη Βουλγαρία και, εντέλει, 7-2 (!) στην παράταση.

Προγνωστικά

Στοιχηματικά, δεν είναι βέβαια για τόσο κάτω η Μπόντο Γκλιμτ κι ας βγάζει… γούστα, κι ας παίζει καλή μπάλα, κι ας έχει τεχνητό χλοοτάπητα το γήπεδό της. Αμυντικά δεν είναι φερέγγυα και ο Μιλόγεβιτς έχει δημιουργήσει έναν πολύ ανταγωνιστικό Ερυθρό Αστέρα. Ξεκάθαρα ποντάρισμα με το αουτσάιντερ, με το (προφανές) αμφίτερμα να συνδυάζεται με τη διπλή ευκαιρία βγάζοντας πολύ καλή απόδοση…

Λιλ και Σλάβια Πράγας δείχνουν αμφότερες σε καλή κατάσταση, ειδικά οι Τσέχοι απειλούν και τους λείπει μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα αμφότερες θα βρουν γκολ.

⚽ (20/8, 22:00) ♦️ Μπόντο Γκλιμτ – Ερυθρός Αστέρας ▶️ Χ2 & goal/goal 3.00

⚽ (20/8, 22:00) ♦️ Λιλ – Σλάβια Πράγας ▶️ Goal/goal 1.90

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ