NetBet Blog

Euro 2024: Αυστρία – Τουρκία | Ανάλυση | Στατιστικά | Προγνωστικά

Αυστρία και  Τουρκία αναμετρώνται στην 40.000 θέσεων «Λάιπτσιγκ Αρένα» της Λειψίας για τη φάση των «16» του Euro 2024 και στη NetBet θα βρείτε τεράστια γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα. Βet builder, cash out και καθημερινές προσφορές για stoixima.

Όποια προκριθεί, παίζει στα προημιτελικά με Ολλανδία ή Ρουμανία.

Διαιτητής ο Πορτογάλος Αρτούρ Ντίας Σουάρες. 

ΑυστρίαΤουρκία | Ανάλυση

Απρόσμενη μεν, δίκαιη δε η πρωτιά της στον 4ο όμιλο του Euro 2024. Διότι η Αυστρία, ενώ κανείς δεν το περίμενε, κατόρθωσε να κάνει δύο νίκες, επί Ολλανδίας και Πολωνίας, και να λυγίσει από τη Γαλλία στο γκολ και… από αυτογκόλ ενώ παράλληλα εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Η πρόκριση ήρθε με το 3-2 επί των «οράνιε», ματς όπου μπορούσε… διπλάσιο σκορ, και η πρωτιά χάρη στο 1-1 της Γαλλίας με την αδιάφορη Πολωνία.

Στο τελευταίο, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ προηγήθηκε ξανά, όπως με την Πολωνία, πριν το δεκάλεπτο με αυτογκόλ (6’), αναθάρρησε μετά την ισοφάριση (47’) με τον Σμιντ στο 59’, όπως και μετά τη δεύτερη ολλανδική ισοφάριση (75’) με τον εξαιρετικό Ζάμπιτσερ στο 80’. Οι Αυστριακοί είχαν xGoals 1,02, 9 προσπάθειες για γκολ (εκ των οποίων 5 στην εστία) και 48% κατοχή.

Επί των αγωνιστικών, ποινή τιμωρίας εκτίει ο μέσος Πάτρικ Βίμερ της Βόλφσμπουργκ ενώ ο στόπερ Γκέρνοτ Τράουνερ της Φέγενορντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος. Αν δεν τα καταφέρει θα παίξει ο Κέβιν Ντάνσο της Λανς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Πεντς – Πος, Λίνχαρτ, Ντάνσο (ή Τράουνερ), Εμουένε – Πος, Ζάιβαλντ, Σμιντ, Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ – Αρναούτοβιτς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Δύο φορές όλες κι όλες έχει εμφανιστεί σε Μουντιάλ (1954 και 2002) και τη μία έφτασε ως την 3η θέση. Έκτη φορά φέτος παρούσα σε Euro η Τουρκία και ξανά στα νοκ άουτ, για τρίτη φορά και πρώτη από το 2008 που είχε μπει ως τα ημιτελικά. Αν μη τι άλλο επιτυχία για την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα.

Η πρόκριση ήρθε με τη νίκη, δεύτερη στον όμιλο μετά από αυτή επί της Γεωργίας, απέναντι στην Τσεχία, με 2-1 αλλά παίζοντας βέβαια από το πρώτο 20λεπτο με παίκτη παραπάνω ενώ καθοριστικός ήταν και ο γκολκίπερ Γκιουνόκ, ο οποίος έκανε κομβικές αποκρούσεις, όπως στο 45’ που κράτησε το μηδέν στην εστία του σε τετ-α-τετ με. Στο 51’ άνοιξε το σκορ ο Χακάν Τσαλχάνογλου με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση, οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 66’ μετά από άλλη μια ολιγωρία στο τουρνουά εντός της τουρκικής περιοχής της και στο 94’ Τοσούν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ήταν ένα ματς με πολύ ένταση, νεύρα, δύο κόκκινες (αποβλήθηκε κι άλλος Τσέχος στο τέλος) και 17 κίτρινες κάρτες. Απόρροια τούτου, να λείψουν από το ματς με την Αυστρία ο στόπερ Σαμέτ Ακαϊντίν του Παναθηναϊκού (μέχρι πρότινος) και, κυρίως, ο ηγέτης Τσαλχάνογλου της Ιντερ. Αντιθέτως, εξέτισε την τιμωρία του ο στόπερ Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί της Γαλατασαράι. Ο Μοντέλα αντί του Τσαλχάνογλου θα βάλει τον νεαρό αστέρα Αρντά Γκιουλέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιλμάζ και Τοσούν το δίλλημα για την επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Μουλντούρ, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντιόγλου – Γιουκσέκ, Αϊχάν – Καχβετσί, Γκιουλέρ, Γιλντίζ – Γιλμάζ (ή Τοσούν).

Προϊστορία

Στο 9-1-7 η συνολική τους παράδοση, σε επίσημα και φιλικά.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό τον Μάρτιο, με την Αυστρία να επικρατεί 6-1 στη Βιέννη! Χατ-τρικ είχε κάνει ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς.

Επιμέρους στα επίσημα είναι 5-1-4 υπέρ της Τουρκίας, με σερί 4-1-0 για την Τουρκία και τελευταία αυστριακή νίκη το… 1989 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πρώτη φορά ανταμώνουν σε τελική φάση.

Opta stats

Stat attack

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Προγνωστικά

Ξεκάθαρο αουτσάιντερ μεν η Τουρκία, ελέω των καλών εμφανίσεων της Αυστρίας στον όμιλο, της απουσίας του Τσαλχάνογλου και ενδεχομένως του 6-1 του φιλικού του Μαρτίου. Ωστόσο το παιχνίδι των Τούρκων επί εποχής Μοντέλα είναι γρήγορο, ανοιχτό, και σκοράρουν εύκολα και δέχονται γκολ εξίσου εύκολα. Πρώτη σκέψη το over 2,5 στον αγώνα, συνδυαζόμενο με το αμφίτερμα η απόδοση ανεβαίνει αισθητά.

Ο ρέφερι Σοάρες Ντίας μετρά φέτος 11 πέναλτι σε 31 επίσημα, σε τέτοιο παιχνίδι που η μπάλα θα πηγαίνει πάνω κάτω, δεν αποκλείεται να… αυξήσει τον μέσο όρο του.

Τέλος, ο Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ έχει 6 γκολ στα τελευταία 8 ματς της Αυστρίας, είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις αξίζει το ποντάρισμά του.

⚽ (2/7, 22:00) ♦️ Αυστρία – Τουρκία ▶️ Over 2,5 & goal/goal 2.15

⚽ (2/7, 22:00) ♦️ Αυστρία – Τουρκία ▶️ Καταλογισμός πέναλτι 2.85

⚽ (2/7, 22:00) ♦️ Αυστρία – Τουρκία ▶️ Γκολ Μπάουμγκαρτνερ 3.41


Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

Exit mobile version