Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Ανάλυση και προγνωστικά | Σλοβακία – Ουκρανία | Πολωνία – Αυστρία | Ολλανδία – Γαλλία

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδούς και Γάλλους κυριαρχεί στο αποψινό πρόγραμμα. Πολωνία και Αυστρία θα ψάξουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο και η Ουκρανία να… ρεφάρει στο στοίχημα αντιμετωπίζοντας τη Σλοβακία. Στη NetBet θα βρείτε σούπερ αποδόσεις για stoixima και ατελείωτη γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

Σλοβακία – Ουκρανία | Ανάλυση

Η Σλοβακία έκανε το… μπαμ της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2024 επικρατώντας του Βελγίου και, δη, πανάξια και διόλου τυχερά. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Σρανζ στο 7ο λεπτό και έκτοτε, παρά την πίεση από πλευράς Βέλγων (και δύο, ορθώς, ακυρωθέντα γκολ τους ως οφσάιντ) η Σλοβακία όχι μόνο άντεξε αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον όμιλο, το παιχνίδι απέναντι στην Ουκρανία είναι ιδιαίτερα κομβικό, αφού με νίκη η Σλοβακία παίρνει την πρόκριση και με ισοπαλία την… αγκαλιάζει.

«Δεν ήρθε τυχαία αυτή η νίκη» είπε ο Φρανσέσκο Καλτζόνα, εκφράζοντας φυσικά την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών.

Ο Ιταλός εκλέκτορας αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 και χωρίς να προβεί σε καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράφκα – Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντκσο – Ντούντα, Λομπότκα, Κούτκσα – Σρανζ, Μποζένικ, Χαράσλιν.

Η Ουκρανία ρίχτηκε με όνειρα και ελπίδες στο φετινό Euro και μετατράπηκαν σε απίστευτο εφιάλτη! Η ομάδα του Σερχέι Ρεμπρόφ ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρουμανία, κινδυνεύοντας μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ελάχιστα απειλητική μπροστά, με τον «μπομπέρ» Ντόβμπικ της Τζιρόνα σκιά του εαυτού του, η Ουκρανία δίκαια λύγισε ενώ την… κρέμασε και ο γκολκίπερ Αντρέι Λούνιν που ήταν φέτος βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιθετικά ήταν ακίνδυνη για 75 λεπτά, μόνο στο τελευταίο τέταρτο και αφότου όλα είχαν κριθεί, δημιούργησε κάποιες φάσεις.

«Ηταν απροσδόκητο αυτό που συνέβη. Επρεπε να δώσουμε μάξιμουμ αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε διαφορετική νοοτροπία στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Ρεμπρόφ.

Ο αριστερός μπακ Βιτάλι Μικολένκο της Εβερτον έχασε τις τελευταίες προπονήσεις και λογικά δεν θα προλάβει. Ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο της Αρσεναλ συνεχίζει εκτός μεγάλου απροόπτου σε θέση αριστερού μπακ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τρούμπιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Ζιντσένκο – Σουντάκοφ, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο – Τσιχάνκοφ, Ντόβμπικ, Μούντρικ.

 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Stat attack

  • Διεξάγεται στο Ντίσελντορφ.
  • Διαιτητής ο Αγγλος Μάικλ Ολιβερ, σφύριξε ως τώρα το Ισπανία – Κροατία 3-0 χωρίς να αποβάλει (ως όφειλε) τον Ρόδρι στη φάση του πέναλτι των Κροατών.
  • Στο 3-3-2 η συνολική τους παράδοση υπέρ της Ουκρανίας, σε επίσημα και φιλικά. Επιμέρους σε επίσημα είναι 2-1-1 υπέρ της Σλοβακίας – πρώτη φορά αναμετρώνται σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
  • Στις πρώτες δυο συμμετοχές της σε Euro (2016 και 2021) η Σλοβακία απέτυχε να περάσει τον όμιλο – αν και πέτυχε από μία νίκη (2-1-4 συνολικά). Στην τρίτη μπήκε με νίκη!
  • Η Σλοβακία έχει δεχτεί από στατική φάση τα 7 από τα 13 γκολ σε όλα τα Euro που συμμετείχε.
  • Η Σλοβακία στα 8 παιχνίδια της σε τελική φάση Euro έχει κρατήσει μόλις δύο φορές ανέπαφη την εστία της (η μία φέτος με το Βέλγιο).
  • Η Σλοβακία έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Γαλλία το 2008, που εμφανίστηκε στην ενδεκάδα με τρεις παίκτες άνω των 35 ετών (Ντουμπράφκα, Πέκαρικ και Κούτσκα).
  • Η Ουκρανία έχει δεχθεί γκολ και στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει διαχρονικά σε τελική φάση Euro.
  • Στους 11 αγώνες που έχει δώσει η Ουκρανία σε τελική φάση Euro δεν έφερε καμία ισοπαλία (3-0-9).
  • Η Ουκρανία Μετράει 4 over 2,5 στα τελευταία 6 παιχνίδια της.
  • Ο Ντόβμπικ σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια που η Ουκρανία βρήκε δίχτυα.

Προγνωστικά

Η μια νίκησε το Βέλγιο, η άλλη διασύρθηκε από τη Ρουμανία και, όμως, στο σετ αποδόσεων συναντάς ισχυρότατο φαβοριτισμό για τους Ουκρανούς. Στην κρίση του καθενός αν αξίζει ή όχι, στοιχηματικά πάντως η αξία (βάσει το πώς αγωνίζονται) είναι στα γκολ: επιλογή το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και επιστροφή πονταρίσματος σε ακριβώς 2 τέρματα.

Θα κρατήσουμε κι ένα bet builder με γκολ εκατέρωθεν, τουλάχιστον 3 στον αγώνα και τουλάχιστον 10 κόρνερ…


Πολωνία – Αυστρία | Ανάλυση

Τερματίστηκε το αήττητο 8 αγώνων (ήταν στο 5-3-0) για τον εκλέκτορα Μίχαλ Προμπίερζ, που είδε την Πολωνία να ηττάται για πρώτη φορά σε αγώνα Euro ενώ είχε πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Το τέρμα του Μπούκσα στο 16’ ενάντια στην Ολλανδία ήρθε κόντρα στη ροή ενός αγώνα που η Πολωνία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, νομοτελειακά δέχτηκε την ισοφάριση στο 29’ και λύγισε στο 83’. Δίκαια.

«Η παρουσία μας στον αγώνα ήταν ένα καλό σημάδι και έδειξε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε ο Πρόμπιερζ που εξέπληξε με τις απρόσμενες, και ρηξικέλευθες, επιλογές του στο βασικό σχήμα.

Ο γκολτζής Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχασε την πρεμιέρα αλλά) έβγαλε τις τελευταίες προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να βρίσκεται και στην ενδεκάδα ενώ ανάρρωσε εγκαίρως και ο παγκίτης αμυντικός Πάβελ Νταβίντοβιτς της Βερόνα. Ο σκόρερ της πρεμιέρας Μπούκσα να διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Λεβαντόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Μπέντναρεκ, Νταβιντόβιτς, Κίβιορ – Φρανκόφσκι, Πιοτρόφσκι, Μόντερ, Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι – Σφιντέρσκι, (ή Μπούκσα) Λεβαντόφσκι

Η αλήθεια είναι ότι η Αυστρία είχε εξ ορισμού δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της αλλά το πάλεψε όσο μπορούσε στην ήττα με 1-0 από τη Γαλλία, με τον αγώνα να κρίνεται από αυτογκόλ στο 38′ ενώ, δύο λεπτά νωρίτερα, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είχε απωλέσει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 36′ με τον Μπάουμγκαρτνερ.

«Δεν δεχθήκαμε γκολ από τη Γαλλία, αλλά ένα πολύ ατυχές αυτογκόλ. Νομίζω ότι ο Ντιντιέ Ντεσάν ήταν πολύ χαρούμενος όταν ήρθε το τελευταίο σφύριγμα και αυτό δείχνει την εξαιρετική απόδοση της ομάδας μου», σχολίασε ο Γερμανός εκλέκτορας.

Ουδένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ράνγκνικ που θα βάλει βασικό αυτή τη φορά τον αμυντικό Γκέρνοτ Τράουνερ της Φέγενορντ αντί του αρνητικού στην πρεμιέρα Μαξ Βέμπερ της Γκλάντμπαχ. Παραμένει το 4-5-1 που μετατρέπεται σε 4-4-2, ή 4-2-3-1 ανάλογα με τις ανάγκες του ματς. Ο Αρναούτοβιτς είναι φαβορί για την κορυφή αυτή τη φορά, αντί του Γκρέγκοριτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Πεντς – Πος, Ντάνσο, Τράουνερ, Εμουένε – Βίμερ, Ζάιβαλντ, Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ – Αρναούτοβιτς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Stat attack

  • Στο Βερολίνο ο αγώνας.
  • Διαιτητής ο Τούρκος Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ, που σφύριξε και το Βέλγιο – Σλοβακία 0-1.
  • Στο 5-2-3 υπέρ της Πολωνίας η συνολική παράδοση, σε επίσημα και φιλικά. Επιμέρους σε επίσημα είναι 3-2-0 υπέρ της Πολωνίας.
  • Σε τελική φάση αντάμωσαν ξανά πάλι σε Euro, σε αγώνα ομίλου το 2008 στη Βιέννη, με τελικό αποτέλεσμα 1-1: η Πολωνοί είχαν προηγηθεί στο 30’ με τον (μετέπειτα παίκτη της ΑΕΚ) Ρότζερ Γκερέιρο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90’ με πέναλτι του Ιβιτσα Βάστιτς, με το οποίο ακόμη και σήμερα είναι ο γηραιότερος σκόρερ της διοργάνωσης (38 ετών και 257 ημερών)!
  • Η Πολωνία έχει κερδίσει μόλις το 13,3% των αγώνων της σε τελική φάση Euro (2-7-6).
  • Η Πολωνία έχει σκοράρει και στα 7 τελευταία της ματς σε Euro.
  • Κανένας παίκτης της Πολωνίας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε διαδοχικά ματς σε τελική φάση Euro. Ο Μπούκσα μπορεί να γίνει ο πρώτος στην ιστορία της αν τα καταφέρει.
  • Μόλις σε 5 από τις τελευταίες 22 επίσημες αναμετρήσεις της Πολωνίας έχουν σημειωθεί λιγότερα από 2 γκολ.
  • Στους τελευταίους 22 επίσημους αγώνες η Πολωνία έχει βρει δίχτυα 10 φορές μετά το 70′.
  • Δύο νίκες έχει η Αυστρία σε συνολικά 11 αγώνες τελικής φάσης Euro. Και οι δύο το 2021, όπου προκρίθηκε στους «16».
  • Η Αυστρία «τρέχει» ένα εξαιρετικό ρεκόρ 12-3-2 στα τελευταία 17 παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία ματς της Αυστρίας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ήταν under 2,5. Τα

Προγνωστικά

Κάτω του 2.20 ο φαβοριτσμός της Αυστρίας, ίσως ελέω της κακής εικόνας των Πολωνών με την Ολλανδία. Ωστόσο τους μπουστάρει η επάνοδος του Λεβαντόφσκι, που είναι η… μισή ομάδα και δεδομένα το σύνολο του Προμπίερζ μπορεί να βγάλει αντίδραση, σε αγώνα που αναμένεται σκληρός μεν, με γκολ δε.

Πρώτη επιλογή να σκοράρουν αμφότερες, έτερη να σκοράρει ο εσχάτως φορμαρισμένος Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ που και ήταν απειλητικός με την Ολλανδία, και είχε σκοράρει δις στα φιλικά προετοιμασίας.


Ολλανδία – Γαλλία | Ανάλυση

Θετική ήταν η πρεμιέρα της Ολλανδίας, 2-1 την Πολωνία σε ένα ματς που τα είχε όλα. Κυνηγούσε το σκορ από το 16’ κόντρα στη ροή του ματς, αρκετά γρήγορα ισοφάρισε (29’), πίεσε πολύ ως το 60’, έχασε ευκαιρίες και σκόραρε στο 82’ με τον Φέγκχορστ. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσει.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς καλά, να είναι η πρεμιέρα νικηφόρα. Είμαστε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και μπορεί να φτάσει μακριά» τόνισε με αισιοδοξία ο Ρόναλντ Κούμαν.

Σε σχέση με την πρεμιέρα είναι διαθέσιμος ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπράιαν Μπρόμπεϊ του Αγιαξ) που επιστρέφει από μικροτραυματισμό. Ο Φέγκχορστ αν και σκόραρε ως αλλαγή, θα φάει πάλι πάγκο για τον Ντεπάι. Ίσως γίνει μια αλλαγή, ο Σίμονς δεν άρεσε. Φρίμπονγκ ή Μάλεν, πιθανόν ο δεύτερος που μπήκε και ως αλλαγή στο τελευταίο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φερμπρούχεν – Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε – Σχάουτεν, Φέιρμαν, Ρέιντερς – Μάλεν, Ντεπάι, Χάκπο.

Επικρατώντας της Αυστρίας με 1-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024 η Γαλλία, δύσκολα μεν, δίκαια δε. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Ενγκολό Καντέ της Αλ Ιτιχάντ που, με την επιστροφή του μετά από 2,5 χρόνια απέδειξε, πόσο σωστά έκανε ο Ντιντιέ Ντεσάν που τον πίστεψε.

Τα… φώτα έπεσαν όμως στον Κιλιάν Εμπαπέ, στο φινάλε του αγώνα με τον τραυματισμό του καθώς έσπασε τη μύτη του. Χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και αρχικά υπήρξε φόβος μήπως χάσει όλο το Euro. Τελικά το θετικό είναι πως έστω και ατομικά ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης κι ενώ θεωρούταν σίγουρο πως θα χάσει έστω ένα ματς, πλέον έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει.

Σε άμυνα και κέντρο δεν αναμένεται κάποια αλλαγή. Ο Οριολέν Τσουαμενί είναι πλέον έτοιμος αλλά οι Καντέ και Αντριοέν Ραμπιό έδειξαν πως είναι έτοιμοι και δεν έχει λόγο να τους αλλάξει. Στην επίθεση αν δεν ξεκινήσει ο Εμπαπέ, φαβορί για να μπει είναι ο Ολιβιέ Ζιρού που ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τ. Ερναντέζ – Ραμπιό, Καντέ, Γκριζμάν – Ντεμπελέ, Ζιρού, Τιράμ 

Stat attack

  • Στο Ντόρτμουντ ο αγώνας
  • Διαιτητής ο Αγγλος Αντονι Τέιλορ.
  • Στο 15-4-11 υπέρ των Γάλλων η συνολική τους παράδοση, σε επίσημα και φιλικά.
  • Καμία ισοπαλία στις τελευταίες 9 συναντήσεις τους, από το 0-0 σε ένα φιλικό στις 31 Μαρτίου 2004, σερί 7-0-2 ανεξαρτήτως έδρας για τους «μπλε» έκτοτε.
  • Επιμέρους στα επίσημα είναι 6-1-4 υπέρ των Γάλλων.
  • Συμπτωματικά ήταν μαζί στον όμιλο των προκριματικών και η Γαλλία νίκησε… μέσα / έξω τους «οράνιε»: 4-0 στο Παρίσι (2’ Γκριζμάν, 8’ Ουπαμεκανό, 21’ και 88’ Εμπαπέ) και 2-1 στο Αμστερνταμ (7’ και 53’ Εμπαπέ / 83’ Χάρτμαν).
  • Σε τελική φάση Euro έχουν ανταμώσει άλλες 3 φορές (και ποτέ σε Μουντιάλ) με απολογισμό 2-1-0 υπέρ της Ολλανδίας:
      1. Euro 1996, προημιτελικός: Γαλλία – Ολλανδία 0-0 και 5-4 πέν.
      2. Euro 2000, όμιλοι: Ολλανδία – Γαλλία 3-2 (14’ Κλάιφερτ, 51’ Φ. Ντε Μπουρ, 59’ Ζέντεν / 8’ Ντουγκαρί, 31’ Τρεζεγκέ)
      3. Euro 2008, όμιλοι: Ολλανδία – Γαλλία 4-1 (9’ Κάιτ, 59’ Φαν Πέρσι, 72’ Ρόμπεν, 90’ Σνάιντερ / 71’ Ανρί).
  • Ο Φουτ Φέγκχορστ σκόραρε 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο στο Ολλανδία – Πολωνία: η γρηγορότερη αλλαγή της Ολλανδίας που σκόραρε ποτέ σε Euro.
  • Η Ολλανδία έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 14 παιχνίδια της.
  • Tα 17 από τα πιο πρόσφατα 17 της παιχνίδια της Ολλανδίας ήταν over 2,5.
  • Στα 8 από τα τελευταία 9 παιχνίδια της Ολλανδίας, έχει μπει τουλάχιστον ένα γκολ μετά το 80’.
  • Όπως και το 2021, η Γαλλία εκκίνησε σε Euro με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ (τότε ο Ματς Χούμελς στο 1-0 επί της Γερμανίας).
  • Με τον Ενγκολό Καντέ στο γήπεδο η Γαλλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε παιχνίδι σε τελική φάση διοργάνωσης (12-4-0)!
  • Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει 12 φορές με τη Γαλλία σε τελική φάση Μουντιάλ, ποτέ όμως σε Euro! Και ξεκίνησε… άσφαιρος και φέτος.
  • Η Γαλλία έφτασε τις 100 νίκες επί ημερών Ντιντιέ Ντεσάν (από το 2012 είναι στον πάγκο, μετρώντας 100-30-24).
  • Από τον τελικό του Μουντιάλ έχει σε 15 αγώνες 11-2-2 η Γαλλία, με τις δύο ήττες να είναι από τη Γερμανία σε φιλικά ματς.
  • Ο Ολιβιέ Ζιρού έφτασε τα 7 τουρνουά Μουντιάλ και Euro με τη φανέλα των «μπλε», όσα και οι Λιλιάν Τιράμ, Τιερί Ανρί και Ούγκο Γιορίς.
  • Τέσσερα, πια, τα υπέρ της Γαλλίας αυτογκόλ σε Euro, Γερμανία και Ολλανδία έχουν από 3.

Προγνωστικά

Ελλείψει Εμπαπέ, από την ενδεκάδα τουλάχιστον, η Ολλανδία μπορεί να κοιτάξει ακόμη περισσότερο στα μάτια τους «μπλε». Αμφότερες είναι πάντως ομάδες με ποιότητα και το ματς ίσως έχει… γκολ και θέαμα. Άλλωστε η Ολλανδία είναι αισθητά βελτιωμένη τον τελευταίο χρόνο και έχει και την παράδοση (στα Euro) υπέρ της.

Για σκόρερ, θα κρατήσουμε τη μεγαλύτερη επιθετική αιχμή των Ολλανδών, τον Κόντι Χάκπο: είχε σκοράρει και στα τρία ματς του ομίλου στο Μουντιάλ 2022 και ξεκίνησε ανάλογα και το Euro 2024.


Προγνωστικά Παρασκευής 21/6

 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

⚽ (21/6, 16:00) ♦️ Σλοβακία – Ουκρανία ▶️ Over 2,25 AH 1.87

⚽ (21/6, 16:00) ♦️ Σλοβακία – Ουκρανία ▶️ Over 2,5 & goal/goal & over 9,5 κόρνερ 4.75

⚽ (21/6, 19:00) ♦️ Πολωνία – Αυστρία ▶️ Goal/goal 1.80

⚽ (21/6, 19:00) ♦️ Πολωνία – Αυστρία ▶️ Γκολ Μπάουμγκαρτνερ 3.75

⚽ (21/6, 19:00) ♦️ Ολλανδία – Γαλλία ▶️ Goal/goal & over 2,5 2.20

⚽ (21/6, 19:00) ♦️ Ολλανδία – Γαλλία ▶️ Γκολ Χάκπο 4.00

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ