Euro 2024 Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Πορτογαλία – Γαλλία | Το… ποτέ των Ιβήρων και η μάσκα του Εμπαπέ…

Πορτογαλία και Γαλλία αναμετρώνται στο 57.000 θέσεων «Φόλκσπαρκσταντιον» του Αμβούργου για τα προημιτελικά του Euro 2024 και στη NetBet θα βρείτε τεράστια γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοιχημα. Βet builder, cash out και καθημερινές προσφορές για stoixima.

Όποια προκριθεί, παίζει στα ημιτελικά με Ισπανία ή Γερμανία.

Διαιτητής ο Αγγλος Μάικλ Ολιβερ.

Πορτογαλία – Γαλλία | Ανάλυση

Με τα… χίλια ζόρια μεν, δίκαια δε απέκλεισε την εξόχως μαχητική Σλοβενία στους «16». 0-0 μετά από 120 λεπτά σε ένα ρεσιτάλ εγωισμού αλλά και αστοχίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, που παραλίγο να κοστίσει ακριβά αφού έχασε και πέναλτι στην παράταση (το έπιασε ο Όμπλακ) και έβαλε… τα κλάματα. Αλλά στη… ρώσικη ρουλέτα ήταν εύστοχος ωστόσο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ χρωστάει την in extremis αυτή πρόκριση στον γκολκίπερ Ντιόγκο Κόστα, που πρώτα απέτρεψε το σοκ σε μοναδικό τετ-α-τετ στο 115’ του Σέσκο και στη διαδικασία των πέναλτι είχε 3/3 αποκρούσεις (!).

Ωστόσο η Πορτογαλία έκανε το χειρότερό της παιχνίδι στο Euro. Μονοδιάστατη με ανούσιο passing game που θύμισε Ισπανία, σέντρες στα… όπου να’ ναι ενώ Μπερνάρντο Σίλβα και Μπρούνο Φερνάντες ήταν κάκιστοι. Μόνο ο χαφ Βιτίνια διασώθηκε (αλλά για κάποιο λόγο έγινε αλλαγή στο 65’). Περισσότερο προβληματισμό γέννησε η εμφάνιση των Πορτογάλων, με την έλλειψη δημιουργίας και αποτελεσματικότητας, παρά αισιοδοξία.

«Υποφέραμε, αλλά οι ομάδες που κερδίζουν ξέρουν να υποφέρουν. Ο τρόπος που προκριθήκαμε μας δίνει περισσότερη δύναμη από τη νίκη με δύο ή τρία γκολ διαφορά», είπε ο Μαρτίνεθ, που κατακρίθηκε και για την αργοπορία του να κάνει αλλαγές και να φρεσκάρει την ομάδα.

Λευκό το απουσιολόγιο της Πορτογαλίας. Η ενδεκάδα της Σλοβενίας έπαιξε και με την Τουρκία και φαντάζει ξανά ως το πιθανότερο ενδεχόμενο, αν και αυτό είναι ένα ματς που μπορεί να κάνει τον Μαρτίνεθ να σκεφτεί και το 3-4-3 ή 3-5-2 για να υπάρχει περισσότερο αμυντικό βάθος. Θα μπορούσε να γίνει τρίτος στόπερ ο Παλίνια ώστε να μην χαθεί η δυναμική από τις πτέρυγες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Μέντες – Βιτίνια, Παλίνια, Φερνάντες – Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο.

Η αποστολή της Πορτογαλίας

Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Ινάσιο (Σπόρτινγκ), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Ζοάο Κανσέλο (Μπαρτσελόνα), Πέπε (Πόρτο), Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουν.), Νέλσον Σεμέντο (Γουλβς), Νούνο Μέντες (Παρί Σ.Ζ.)

Μέσοι: Ζοάο Νέβες (Μπενφίκα), Ντάνιλο Περέιρα (Παρί Σ.Ζ.), Ρούμπεν Νέβες (Αλ Χιλάλ), Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ), Βιτίνια (Παρί Σ.Ζ.), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουν.), Ματέους Νούνιες (Μάντσεστερ Σίτι), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ραφαέλ Λεάο (Μίλαν), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Φρανσίσκο Κονσεϊσάο (Πόρτο), Πέδρο Νέτο (Γουλβς), Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Ζοάο Φέλιξ (Μπαρτσελόνα), Γκονσάλο Ράμος (Παρί Σ.Ζ.)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Εκ νέου… μονόχνοτη, δύστοκη, αργή, χωρίς εμπνεύσεις αλλά, να’ σου η Γαλλία στα προημιτελικά. Είχε μεν την πρωτοβουλία και μερικές χαμένες ευκαιρίες στο 1-0 με το Βέλγιο αλλά εκ νέου δεν εντυπωσίασε με την απόδοση (όπως και με τις συνολικές εμφανίσεις της στη διοργάνωση). Το γκολ μπήκε στο 85’ κι αυτό, ξανά, αυτογκόλ μετά από σουτ του Κόλο Μουανί.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν παραμένει μακριά από τα γνωστά στάνταρ απόδοσης. Έχει ωστόσο την ικανότητα να προσαρμόζεται απόλυτα στις δυσκολίες. Ο ορισμός της «κυνικής ομάδας» ενώ παρέμεινε χωρίς γκολ σε ανοιχτό παιχνίδι, καθώς ως τώρα έχει βάλει ένα πέναλτι και δύο ήρθαν από αυτογκόλ! Ειρωνεία, ότι το καλύτερό της παιχνίδι στη διοργάνωση ήταν το 0-0 με την Ολλανδία όπου είχε 20 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 16 (!) δεν βρήκαν στόχο ενώ η διαιτησία δεν μέτρησε καθαρό γκολ των «οράνιε».

Πάντως δημιουργεί περισσότερες τελικές από τους αντιπάλους της αλλά είναι απελπιστικά άστοχη. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε 14, 16, 19, 20 τελικές με Αυστρία, Ολλανδία, Πολωνία και Βέλγιο αντίστοιχα ενώ για τέταρτο ματς υπερίσχυσε σε xGoals (1,02 – 0,23). Παράλληλα ο σταρ Κιλιάν Εμπαπέ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη χρήση της προστατευτικής μάσκας για τη μύτη του και βρίσκει σπάνια εστία στις τελικές του.

«Ο εντός έδρας χαμένος τελικός στην παράταση από την Πορτογαλία στο Euro του 2016 είναι ακόμα μια ανοιχτή πληγή που δεν έκλεισε ούτε με την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018. Δυστυχώς έτσι είναι» παραδέχθηκε ο Ντεσάν.

Επί των αγωνιστικών, η κάρτα που δέχθηκε ο χαφ Αντριάν Ραμπιό στο α’ ημίχρονο του αγώνα με το Βέλγιο, του στερεί το δικαίωμα της συμμετοχής, απών και ο εξτρέμ Κίνγκσλεϊ ομάν) που έχει αποχωρήσει προσωρινά από την αποστολή για οικογενειακούς λόγους. Ο Ντεσάν ενδέχεται να ακολουθήσει το 4-4-2, με τον Καμαβινγκά στη θέση του τιμωρημένου Ραμπιό. Πιθανότητες και για τον Φοφανά στο βασικό σχήμα. Ο Ντεσάν αλλάζει συνεχώς σύστημα δείχνοντας πως από την αρχή του τουρνουά δεν είναι κατασταλαγμένος στο τι ακριβώς θέλει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τ. Ερναντέζ – Καντέ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Γκριζμάν, Εμπαπέ, Τιράμ (ή Κόλο Μουανί)

Η αποστολή της Γαλλίας

Τερματοφύλακες: Μισέλ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς), Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ)

Αμυντικοί: Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Φερλάν Μαντί (Ρεάλ Μ.), Μπενζαμέν Παβάρ (Ίντερ), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Ζονατάν Κλος (Μαρσέιγ), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μ.)

Μέσοι: Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μ.), Ορελιάν Τσουαμενί (Ρεάλ Μ.), Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ Μ.), Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σ.Ζ.), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Ενγκολό Καντέ (Αλ Ιτιχάντ)

Επιθετικοί: Μπράντλεϊ Μπαρκολά (Παρί Σ.Ζ.), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μ.), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σ.Ζ.), Μαρκους Τιράμ (Ίντερ), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Παρί Σ.Ζ.), Ραντάλ Κολό Μουανί (Παρί Σ.Ζ.)

Προϊστορία

Πορτογαλία και Γαλλία, σε επίσημα και φιλικά, έχουν αναμετρηθεί 28 φορές με πρώτη ένα φιλικό το 1926 που βρήκε τους «τρικολόρ» νικητές με 4-2 στην Τουλούζη. Το συνολικό ρεκόρ είναι 19 νίκες για τους Γάλλους, 3 ισοπαλίες και 6 νίκες για τους Πορτογάλους, η τελευταία εκ των οποίων (στο 90λεπτο…) έλαβε χώρα το… 1975 σε φιλικό στο «Παρκ ντε Πρενς». Γιατί; Διότι ο τελικός του 2016 προσμετράται ως ισοπαλία, αφού κρίθηκε στην παράταση. Εκτοτε, οι «μπλε» επικράτησαν σε 11 από τα 14 ραντεβού τους!

Επιμέρους στα επίσημα οι Γάλλοι δεν έχουν ηττηθεί… ποτέ (πάντα στα 90λεπτα), με απολογισμό 2-5-0!

Σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και Euro (μόνα τους επίσημα αφού ουδέποτε αντάμωσαν σε προκριματικά, παρά μόνο πρόσφατα στο Nations League!) έχουν συναντηθεί άλλες πέντε φορές: τρεις σε ημιτελικά (και όλες έληξαν με… γαλλικό άρωμα, δύο εξ αυτών όμως κρίθηκαν μετά το 90λεπτο), μία σε τελικό (κι αυτός μετά το 90λεπτο) και μια σε όμιλο). Στη… σούμα τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς.

Στο Euro 1984, στη Γαλλία, ο ημιτελικός του «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας κρίθηκε στην παράταση με μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση του Πλατινί. Στο Euro 2000 η Γαλλία κατέκτησε ξανά την… κούπα έχοντας ξανά αποκλείσει, στην πορεία της, την Πορτογαλία ξανά σε ημιτελικό και το 2016 γράφτηκε ιστορία στο Παρίσι, με την πορτογαλική κατάκτηση στην παράταση παρά τον από νωρίς τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ το 2021 έμειναν στην ισοπαλία στη Βουδαπέστη στη… μάχη Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Σε, δε, Μουντιάλ αντάμωσαν το 2006 στη Γερμανία, και πάλι στα ημιτελικά, και πάλι με γαλλική πρόκριση, με πέναλτι του «Ζιζού» αυτή τη φορά.

  • 1984, Euro (ημιτελικός): Γαλλία – Πορτογαλία 3-2 παρ. (24’ και 114’ Ντομέρζ, 119’ Πλατινί / 74’ και 98’ Ζορντάο)
  • 2000, Euro (ημιτελικός): Γαλλία – Πορτογαλία 2-1 παρ. (51’ Ανρί, 117’ πέν. Ζιντάν / 19’ Νούνο Γκόμες)
  • 2006, Μουντιάλ (ημιτελικός): Γαλλία – Πορτογαλία 1-0 (33’ πέν. Ζιντάν)
  • 2016, Euro (τελικός): Γαλλία – Πορτογαλία 0-1 παρ. (109’ Εντερ)
  • 2021, Euro (όμιλοι): Πορτογαλία – Γαλλία 2-2 (30’ πέν. και 60’ πέν. Ρονάλντο / 45’ πέν. και 47’ Μπενζεμά)

Ρονάλντο, το ίνδαλμα του Εμπαπέ…

Μέλι έσταζε ο Κιλιάν Εμπαπέ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της μάχης Γαλλίας – Πορτογαλίας, αποθεώνοντας τον Πορτογάλο θρύλο στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

Οι φωτογραφίες του πιτσιρικά Εμπαπέ στον παιδικό του δωμάτιο με αφίσες του Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν φροντίσει να διαλευκάνουν το τοπίο γύρω από τη σχέση τους. Ο Γάλλος αποτελεί μεγάλο φαν του θρύλου της Αλ Νασρ, πράγμα που απέδειξε και μέσα από τις τελευταίες του δηλώσεις. Ο 25χρονος φορ αποθέωσε τον Πορτογάλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν μοναδικό παίκτη, αλλά ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η πρόκριση με τους Μπλε.

«Είναι τιμή μου, όλοι γνωρίζουν τον θαυμασμό που τρέφω για τον Ρονάλντο. Είναι είδωλο, ένας μοναδικός παίκτης, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν αυτόν. Είμαστε πάντα σε επαφή. Θα παραμείνει θρύλος του παιχνιδιού, αλλά αύριο ελπίζω να νικήσουμε» ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσει τα βήματα του Ρονάλντο στη Ρεάλ, πρόσθεσε: «Πάω στη Ρεάλ για να γράψω τη δική μου ιστορία, όχι το επόμενο κεφάλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ιστορία του Κριστιάνο στη Μαδρίτη ήταν μοναδική και ξεχωριστή και θέλω και η δική μου να είναι το ίδιο. Ο Ρονάλντο έχει αφήσει το σημάδι του στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει εμπνεύσει γενιές ολόκληρες».

Opta stats

  • Γκολ (4 αγώνες): 5 η Πορτογαλία (εκ των οποίων 2 αυτογκόλ) και 3 η Γαλλία (με δύο αυτογκόλ κι ένα πέναλτι)!
  • Προσπάθειες για γκολ:, 74 και 69 αντίστοιχα με τα σουτ στην εστία να είναι 21 για τους Πορτογάλους και 16 για τους Γάλλους.
  • Πάσες: στο 89,5% το ποσοστό ακρίβειας στις πάσες για την Πορτογαλία, στο 90,5% για τη Γαλλία.
  • Κατοχή μπάλας: ο μέσος όρος των Πορτογάλων ήταν στο 65,3% και των Γάλλων στο 53,8%.
  • Οφσάιντ: 12 φορές υποδείχθηκαν οι Πορτογάλοι και μόλις 3 οι Γάλλοι.
  • Τάκλιν: 54 της Πορτογαλίας, 41 της Γαλλίας.
  • Αποκρούσεις γκολκίπερ: 6 για την Πορτογαλία, οι διπλάσιες (12) για τη Γαλλία.
  • Φάουλ: σε 33 υπέπεσαν οι Πορτογάλοι, σε 37 οι Γάλλοι.

Stat attack

  • Η Γαλλία απέκλεισε το Βέλγιο και θα είναι παρούσα για έκτη φορά σε προημιτελικό στα τελευταία επτά Μουντιάλ και Euro μαζί, μετρώντας από το 2012 ένα τρόπαιο Μουντιάλ και δύο τελικούς.
  • Η Γαλλία έφτασε για έκτη φορά σε προημιτελικό Euro, απαριθμώντας 3/5 προκρίσεις στην τετράδα. Μετά το 2000 που κατέκτησε το Euro, έχει φτάσει στα προημιτελικά στις τρεις από τις έξι διοργανώσεις: το 2004 ηττήθηκε από την Ελλάδα (0-1), το 2012 από την Ισπανία (0-2) και το 2016 πέρασε εύκολα με 5-2 την Ισλανδία.
  • Η Γαλλία συνέχισε την παράδοση που τη θέλει αήττητη με το Βέλγιο και σε επίσημα παιχνίδια (από το 1981) και σε τελικές φάσεις, πλέον στο 4-1-0 (και η ισοπαλία ήταν νίκη της, με 4-2 στον μικρό τελικό του Μουντιάλ 1986).
  • Επαναλήφθηκε το σκορ του ημιτελικού του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, και τότε Γαλλία – Βέλγιο 1-0.
  • Τρία γκολ έχει βάλει σε τέσσερα ματς του Euro 2024 η Γαλλία: ένα με αυτογκόλ με αυτογκόλ (με την Αυστρία), ένα με πέναλτι (με την Πολωνία) κι ένα ξανά με αυτογκόλ (με το Βέλγιο)!
  • Η Γαλλία είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει μείνει πίσω στο σκορ σε αυτό Euro!
  • Καμία άλλη ομάδα δεν έχει… ευνοηθεί περισσότερο από τα αυτογκόλ σε Euro από τη Γαλλία, με 5 πλέον τα υπέρ της γκολ. Το ίδιο ισχύει και σε Μουντιάλ, με 6!
  • Από τον τελικό του Μουντιάλ 2022 η Γαλλία μετρά 12-4-2 σε 18 αγώνες, με τις δύο ήττες να είναι από τη Γερμανία σε φιλικά ματς.
  • Με τον Ενγκολό Καντέ στο γήπεδο η Γαλλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε παιχνίδι σε τελική φάση διοργάνωσης (13-6-0), επιμέρους σε Euro είναι στο 7-5-0!
  • Ο Αντουάν Γκριζμάν έφτασε τις 34 συμμετοχές με τη Γαλλία σε Μουντιάλ και Euro, μόνο ο γκολκίπερ Ούγκο Γιορίς έχει περισσότερες (35).

  • Αποκλείοντας στα πέναλτι τη Σλοβενία η Πορτογαλία μπήκε για έβδομη φορά στην ιστορία της στους «8» του Euro, καμία άλλη χώρα δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο.
  • Για όγδοη φορά έπαιξε παράταση σε Euro η Πορτογαλία, μόνο η Ιταλία έχει περισσότερες στη διοργάνωση (10).
  • Πρώτη ισοπαλία για την Πορτογαλία μετά από 29 συνεχόμενα παιχνίδια, σερί που ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία της (22-0-7, από το 1-1 με την Ισπανία τον Ιούνιο του 2022 για το Nations League).
  • Η Πορτογαλία είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο κατοχής μπάλας στους ομίλους ανάμεσα και στις 24 ομάδες με 64,3% έναντι 36,7% της Σλοβενίας, που ήταν ο μικρότερος! Σε 120 λεπτά, η Πορτογαλία έκανε 72,1% έναντι 27,9% της Σλοβενίας – στην παράταση η κατοχή ήταν 80% – 20%!
  • Σε ηλικία 41 ετών και 126 ημερών ο Πέπε έγινε ο γηραιότερος που αγωνίστηκε σε νοκ άουτ τελικής φάσης και Euro και Μουντιάλ, ξεπερνώντας τον Πίτερ Σίλτον. Ο Αγγλος κίπερ στον μικρό τελικό του Μουντιάλ 1990 κόντρα στην Ιταλία ήταν 40 ετών και 292 ημερών.
  • Τέσσερα απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Παραλίγο να απειλήσει το ρεκόρ του Ρουμάνου Γκεόργκε Χάτζι με πέντε στον αγώνα με τη Σουηδία στο Μουντιάλ του 1994.
  • Ο Κριστιάνο, σε Μουντιάλ και Euro, έχει εκτελέσει συνολικά 60 φάουλ: σημείωσε μόλις 1 γκολ (απέναντι στην Ισπανία στο Μουντιάλ του 2018). Σε Euro ήταν 34 εξ αυτών, ο επόμενος στη λίστα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν με 15.
  • Ο Ρονάλντο έφτασε τα 20 σουτ στο Euro 2024 δίχως ακόμη να σκοράρει, 15 έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ κι ένα γκολ (κι αυτό με πέναλτι), 15 και ο Κάι Χάβερτζ.
  • Ο Ρονάλντο έχει αστοχήσει σε 3 από τα τελευταία 9 του πέναλτι που εκτέλεσε σε Μουντιάλ και Euro (με την Αυστρία το 2016, με το Ιράν το 2018 και με τη Σλοβενία φέτος) – ποτέ άλλοτε η Πορτογαλία δεν είχε άστοχο πέναλτι σε τελικές φάσεις!
  • Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε σε πέντε σερί ματς Euro (τέσσερα φέτος συν τον αποκλεισμό με 1-0 από το Βέλγιο το 2021).
  • Ο Πορτογάλος κίπερ Ντιόγκο Κόστα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας σε Euro που αποκρούει τρία πέναλτι στη… ρώσικη ρουλέτα (και ο τέταρτος συνολικά σε Euro και Μουντιάλ μαζί) αλλά και ο πρώτος σε Euro που δεν δέχθηκε κανένα γκολ στη διαδικασία.
  • Ο Ζοάο Παλίνια έκανε 9 τάκλιν στον αγώνα, τα περισσότερα σε Euro από έναν παίκτη μετά από τα 12 του Ανατόλι Τίμοτσιου στο Ουκρανία – Γαλλία το 2012.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΑΠΟ ΤΗ NETBET ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Προγνωστικά

Η στατιστική σε φέρνει ενώπιον ορισμένων ψαγμένων στοιχημάτων, μιας και το παιχνίδι είναι τόσο αμφίρροπο που θεωρείται δύσκολο να ξεφύγει από την ισοπαλία (ως έληξαν στο 90λεπτο τα άλλα 5/7 επίσημα μεταξύ τους). Ωστόσο, το ότι η Πορτογαλία δεν έχει νικήσει ποτέ σε επίσημο τη Γαλλία (μόνο στον τελικό του 2016, στο Παρίσι, κι εκεί στην παράταση) οδηγεί σε ποντάρισμα για το αουτσάιντερ με την κάλυψη του draw no bet στο 2.12. Εναλλακτική, η πορτογαλική νίκη με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία, σενάριο που δεν κακοπληρώνει…

Ακόμη και το 0-0 δεν πρέπει να αποκλειστεί, βάσει του πώς έχουν παίξει έως τώρα ωστόσο η αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους οδηγεί σε σκέψη για γκολ εκατέρωθεν. Και μιας και η Γαλλία δεν βρέθηκε ακόμη σε θέση να κυνηγά το σκορ, ευκαιρία να το… κοντράρεις.

Επίσης, κοτζάμ Κριστιάνο Ρονάλντο και να μην έχει σκοράρει ακόμη, κομμάτι απίθανο να συνεχιστεί η κακοδαιμονία και η αστοχία του…

Τέλος, έχει ενδιαφέρον το εξής στατιστικό: από τα 5 γκολ των Πορτογάλων στο Euro 2024 και τα 3 των Γάλλων, σούμα 8, τα μισά (2 για τη καθεμιά) μπήκαν με… αυτογκόλ!

⚽ (5/7, 22:00) ♦️Πορτογαλία – Γαλλία ▶️ Νίκη Πορτογαλίας με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία 1.84

⚽ (5/7, 22:00) ♦️Πορτογαλία – Γαλλία ▶️ 1ο γκολ: Πορτογαλία 2.16

⚽ (5/7, 22:00) ♦️Πορτογαλία – Γαλλία ▶️ Γκολ Ρονάλντο 2.90

⚽ (5/7, 22:00) ♦️Πορτογαλία – Γαλλία ▶️ Αυτογκόλ 9.00


Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ