Europa League

Europa League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ξεκινούν το ταξίδι τους

Τρεις εκπροσώπους θα έχει η Ελλάδα σε Europa League και Conference League την τρέχουσα σεζόν, δίνοντας έξτρα πιθανότητες στο όνειρο της κατάληψης της 12ης θέση στη βαθμολογία UEFA – αλλά και με πιθανότητες διάκρισης για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – που είναι και το μεγάλο τους στοίχημα.

Τούτη η εβδομάδα είναι… εβδομάδα Europa League, με «δικέφαλο» και «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν εκτός έδρας, σε Κωνσταντινούπολη και Λιόν αντίστοιχα. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών, πλούσια ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα bet builder για ακόμη… καλύτερο stoixima.

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ ξεκινά το φετινό του ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη ενάντια στη Γαλατασαράι, στο παρθενικό αντάμωμα των δύο συλλόγων (Τετάρτη 25/9). Στη μόνη του άλλη επίσκεψη στην Τουρκία είχε αποκλείσει, το 2010, τη Φενέρμπαχτσε με 1-1 στην παράταση χάρη στο γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Η τουρκική… υπερδύναμη του Οκάν Μπορούκ ενισχύθηκε μεταγραφικά ακόμη περισσότερο φέτος, ειδικά με την προσθήκη του σταρ φορ Οσιμεν από τη Νάπολι ενώ εντός συνόρων μετρά μόνο νίκες, έσχατη εκ των οποίων το 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο στο clasico της χώρας.

Λιόν – Ολυμπιακός

Ως νικητής του περσινού Conference League, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε της απευθείας την παρουσία του στη League Phase του Europa League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρίχνεται στη μάχη την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζοντας στο «Groupama Stadium» τη Λιόν. Είναι η τέταρτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» επισκέπτονται το Λιόν και στις προηγούμενες επισκέψεις τους υπέστησαν ισάριθμες ήττες: 4-1 το 1963 (και αποκλείστηκαν, παρά τη νίκη με 2-1 στη ρεβάνς), 1-0 το 2000 με 1-0 στο πλαίσιο ομίλων Champions League και, το 2005, ξανά σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 2-1.

Η Ολιμπίκ Λιόν επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μια διετία αλλά και πέρυσι έκανε μια άθλια σεζόν, τερματίζοντας οριακά στην 6η θέση της Ligue 1, και φέτος η εκκίνησή της είναι μετριότατη. 

ΠΑΟΚ Europa League Ολυμπιακός
51.00 Κατάκτηση 26.00
26.00 Στον τελικό 13.00
41.00 League Stage: 1η θέση 21.00
6.00 League Stage: θέσεις 1-8 4.00

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ