Archive

Nέα παιχνίδια στη NetBet για την εβδομάδα 13/11/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο online ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα slots μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και εδώ παρουσιάζουμε τρία από αυτά για εσένα!

Secrets of Atlantis

Ανακάλυψε ένα φρουτάκι 5 τροχών, 4 σειρών και 40 γραμμών πληρωμής που σε καλεί να κάνεις βουτιά στον υποβρύχιο κόσμο για να ζήσεις την αρχαία ιστορία της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας. Με θέμα την αρχαία ελληνική μυθολογία, το παιχνίδι αυτό θα σου χαρίσει μία χαλαρωτική και γαλήνια αίσθηση χάρη στα υψηλής ευκρίνειας γραφικά του.

Τα σύμβολα στους τροχούς περιλαμβάνουν καβούρια, χελώνες και μέδουσες. Υπάρχει επίσης μια αχιβάδα που είναι το σύμβολο με την υψηλότερη αξία που σε ανταμείβει με 400 φορές το στοίχημα σου, εάν εμφανίσεις 5 σε μια γραμμή πληρωμής. Μην ξεχάσεις να αναζητήσεις τη μυστηριώδη γοργόνα που είναι το σύμβολο wild αλλά και τη λειτουργία Colossal symbols ReSpin δημιουργώντας ένα πλέγμα συμβόλων 3×4. Δοκίμασε κι εσύ την τύχη σου και μπορεί να κερδίσεις έως και 1.600 φορές το ποντάρισμά σου σε κάθε περιστροφή.

NetBet Blackjack

Στη NetBet θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από Blackjack παιχνίδια που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Ανάμεσα στους τίτλους θα βρεις το Lightning Blackjack, το Free Bet Blackjack, το Blackjack First Person και το Infinite Blackjack. Κάθε ένα είναι ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα το Lightning Blackjack με ζωντανό dealer που κυκλοφόρησε το 2021. Διαθέτει RTP 99,59% με ελάχιστο στοίχημα $1 και μέγιστο στοίχημα $1.000. To Free Bet Βlackjack επίσης είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες παίρνουν Δωρεάν Στοιχήματα σε συγκεκριμένα Διπλά και Σπλίτ κατά τη διάρκεια του γύρου του παιχνιδιού.

Το άλλο ιδιαίτερο στοιχείο είναι όταν ο dealer χάσει με 22, θα σπρώξει τα χέρια όλων των παικτών που κερδίζουν αντί να τους πληρώσει για να κερδίσουν τον dealer. Επιπλέον, το Infinite Blackjack διαφέρει σε σχέση με αντίστοιχα παιχνίδια καθώς δεν υπάρχει ποτέ μια χρονική στιγμή όπου ένα τραπέζι δεν είναι διαθέσιμο. Οπότε δεν μένει ποτέ κανένας παίκτης παραπονεμένος. Με τόσες επιλογές το σίγουρο είναι ότι θα βγεις κερδισμένος και θα περάσεις καλά!

Blood Suckers

Εδώ, θα βρεις ένα ταμπλό με 5 τροχούς, 3 σειρές, 25 γραμμές πληρωμής και μέγιστο κέρδος 1.014,6x το ποντάρισμα σου σε κάθε δωρεάν περιστροφή. Το θέμα του παιχνιδιού εστιάζει στα βαμπίρ και τα υπέροχα γραφικά του συνθέτουν μία μυστηριώδη ατμόσφαιρα, ενώ η απόκοσμη μουσική προσδίδει στην εμπειρία παιχνιδιού. Τα σύμβολα περιλαμβάνουν σκόρδα, βαλλίστρες, Βίβλους και αγιασμό. Τα σύμβολα υψηλότερης αξίας περιλαμβάνουν το Succubus (ένας θηλυκός δαίμονας), το Nosferatu (βαμπίρ), έναν αριστοκράτη και τον Vlad the Impaler (πολέμαρχος του 15ου αιώνα).

Ο Vlad the Impaler είναι το σύμβολο με την υψηλότερη αξία και πληρώνει 2, 4 ή 20 φορές το ποντάρισμά σου για 3, 4 ή 5 σε συνδυασμό. Το κινούμενο σύμβολο που μοιάζει με δάγκωμα βαμπίρ είναι το wild και υποκαθιστά οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός από τα σύμβολα scatter. Aν συναντήσεις το σύμβολο με το σφυρί τότε μπορεί να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Slaying Vampire και να μεταφερθείς σε έναν αρχαίο ταφικό θάλαμο, με φέρετρα μέσα. Εκεί πρέπει να ανοίξεις τα φέρετρα για να βρεις και να σκοτώσεις τους βρικόλακες. Κάθε βαμπίρ που θα βρεις θα σε ανταμείψει με ένα χρηματικό έπαθλο.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ