Power Slap

Power Slap 8: Ανάλυση & Betting Tips

Το Power Slap του Dana White είναι το κορυφαίο γεγονός στον κόσμο των slap-fighting και το event αναμένεται να είναι εξαιρετικό.

Το Power Slap 8 επιστρέφει στο Λας Βέγκας, με τον Da Crazy Hawaiian, κατά κόσμον Koa Viernes, να υπερασπίζεται τη ζώνη του Super Heavyweight ενάντια στον Danie van Heerden, σε έναν αγώνα προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε πέντε γύρους.

Και η πρώην Ultimate Fighting Championship, Paige VanZant, κάνει το ντεμπούτο της στο Power Slap απέναντι στην Christine Wolmarans.

Η NetBet είναι και επίσημα νέος συνεργάτης αθλητικών στοιχημάτων του Power Slap. Διαβάστε παρακάτω, καθώς αναλύουμε το Power Slap 8, τις βασικές αποδόσεις και τις συμβουλές στοιχηματισμού.


Power Slap 8

  • Σάββατο, 29 Ιουνίου
  • Fontainebleau, Λας Βέγκας, Νεβάδα
  • Live on Rumble

Το Power Slap 8 φαίνεται ότι θα είναι άλλη μια εκρηκτική διοργάνωση, με τον αγώνα του Da Crazy Hawaiian και του Van Heerden να κλέβει την παράσταση.

Ο Da Crazy Hawaiian θα επιδιώξει τη 15η νίκη του στο Power Slap και αν κερδίσει με νοκ άουτ, θα είναι η 13η νίκη του με αυτόν τον τρόπο – ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Το ντεμπούτο της VanZant είναι φυσικά ένας πολυαναμενόμενος αγώνας μετά τα κατορθώματά της στο UFC.

Η VanZant κέρδισε οκτώ από τους 13 αγώνες της στο UFC, χάνοντας σε πέντε περιπτώσεις. Θα επιδιώξει να επιτύχει καλύτερο συνολικό ρεκόρ νικών-ηττών στην «Power Slap Arena».

Σε άλλους αγώνες του Power Slap 8, ο Anthony Blackburn θα προσπαθήσει να εκθρονίσει τον πρωταθλητή της κατηγορίας Welterweight, Emanuel Muniz σε έναν αγώνα που έχει όλα τα συστατικά για να γίνει… επικός.

Επίσης, θα διεξαχθούν οι αγώνες Jackie Cataline εναντίον Katharina Lehner, Wesley Drain εναντίον Isaih Quinones, Austin Turpin εναντίον Vernon Cathey, Kamil Marusarz εναντίον Vasilii Kamotskii και Dayne Viernes εναντίον Duane Crespo.

Διαμορφώνεται ένα μεγαλειώδες γεγονός στην «Πόλη της Αμαρτίας» (σ.σ. Sin City) – και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η δράση!

Power Slap Betting Tips

  • Ο Da Crazy Hawaiian να νικήσει τον Danie van Heerden @ 1.40

Ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ο Van Heerden να ανατρέψει τα προγνωστικά, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε τον επιβλητικό Da Crazy Hawaiian – ιδιαίτερα καθώς ο πρωταθλητής θα χτυπήσει πρώτος στον αγώνα πέντε γύρων. Πάντως, αν αυτός ο αγώνας όντως πάει και στους πέντε γύρους, θα είναι έκπληξη…

  • Ο Anthony Blackburn να νικήσει τον Emanuel Muniz @ 2.30

Ανατροπή στον ορίζοντα; Μην το αποκλείετε. Ο υπερασπιστής πρωταθλητής στην κατηγορία Welterweight, Muniz είναι δικαιολογημένα το φαβορί, αλλά ο Blackburn θα χτυπήσει πρώτος στον άλλο αγώνα πέντε γύρων και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του. Ο Blackburn επίσης εξέπληξε στο Power Slap 7 όταν νίκησε τον Chris Thomas με νοκ άουτ, οπότε έχει όλα τα φόντα για να πάρει τη ζώνη.

  • Η Paige VanZant να νικήσει την Christine Wolmarans @ 1.83

Αυτός είναι ένας αγώνας όπου οι δύο μαχήτριες είναι σχεδόν ισοδύναμες στις αποδόσεις. Η VanZant θα προσπαθήσει να επιδείξει τη δύναμή της στις μικτές πολεμικές τέχνες, στο ντεμπούτο της και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει η πρώην σταρ του UFC.


Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ