Super League

Super League 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ. Και η φετινή σεζόν δείχνει ότι θα έχει ανάλογη εξέλιξη με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, τον κάτοχο του Conference League Ολυμπιακό, τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό και την περσινή νταμπλούχο ΑΕΚ να διεκδικούν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2024-25. Στη NetBet μπορεί να βρει κανείς ασύγκριτες αποδόσεις στο stoixima αναφορικά με τον ελληνικό τίτλο – όπως και νέα, σούπερ παιχνίδια για το live casino.

  • Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Ολυμπιακός (2.20): δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι ας έχει δύο χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Ακόμη κι αν τελικά δεν χρειαστεί να αλλάξει τόσο πολύ. Τον Μάιο μπήκε στόχος να μείνουν οι Κάρμο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ορτα, Ελ Κααμπί, έμειναν μόνο Κάρμο και Ελ Κααμπί.Ο Ολυμπιακός όσο κι αν μοιάζει εξαιρετική μεταγραφή ο Βέλντε, έχει μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με την περσινή ομάδα στη δημιουργία (αν δει κάποιος τα νούμερα των Ποντένσε, Φορτούνη και Ορτα). Θα είναι καλύτερος; Θα φανεί. 

ΑΕΚ (3.00): άραγε ο (επονείδιστος, από… κάποια Νόα) ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα βοηθήσει την «Ενωση» στο να ανακτήσει τα πρωτεία; Η… γκρίνια της περσινής απώλειας του τίτλου έδωσε αρχικά τη θέση της στην αποθέωση ελέω κάποιων πολύ καλών μεταγραφών (όπως του Λαμέλα) και, κατόπιν, στην απόλυτη απαξίωση μετά τον αποκλεισμό από τους Αρμένιους. Εντελώς Άλλη Κατάσταση… Ωστόσο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μεσοεπιθετικά δείχνει, ως τώρα, να έχει το ποιοτικότερο και πιο γεμάτο ρόστερ. Με ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό του φορ, που δεν έχει καν… δεύτερο και ο πρώτος, ο Λιβάι Γκαρσία. βγάζει για πάνω από ένα χρόνο ασταμάτητα προβλήματα τραυματισμού. Επίσης η απόκτηση του Λαμέλα, Περέιρα και Κοιτά, με την ταυτόχρονη παραμονή όλων των μεσοεπιθετικών, δημιούργησε μεγάλο ζήτημα και ανάγκασε τον Αλμέιδα να πει πως «είμαστε πολλοί για ένα ματς την εβδομάδα», άρα ίσως μέχρι τέλη του μήνα να υπάρξουν αποδεσμεύσεις… 

ΠΑΟΚ (5.50): ο πρωταθλητής ήθελε με βάση την επιθυμία του προπονητή του να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ αλλά είναι μάλλον αναγκαίες – κι ας μην αρέσουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου οι αλλαγές. Αν τον  ρωτούσες, θα σου έλεγε ότι δεν θέλει να φύγει κανείς. Ούτε καν ο… Σαμάτα. Εξ ου και παλεύει να φέρει πίσω τον Μεϊτέ ενώ, μετά και την πρόσφατη πώληση του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, αναζητείται άμεσα ένας φορ. Ερωτήματα αποτελούν ο φορ Τσάλοφ και ο μέσος Τοσουντάλι, που έχουν περγαμηνές και ισχυρό βιογραφικό, αλλά προφανώς χρειάζονται και χρόνο πγια παράδειγμα, από όσα πήρε πέρυσι από Σαμάτα και Τόμας; Παρά ταύτα ο Λουτσέσκου δυσκολεύεται αφάνταστα. Θέλει το χρόνο του ο Ρουμάνος, συνεπώς για ΠΑΟΚ με τις τόσες μεταγραφικές εκκρεμότητες θα καταλάβουμε που το πάει από τον Οκτώβριο και μετά. 

Παναθηναϊκός (6.50): ο Κυπελλούχος άλλαξε πολύ. Περισσότερο από κάθε άλλον, κυρίως γιατί έχει νέο προπονητή και είναι ο μόνος διεκδικητής που άλλαξε τεχνικό. Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει τον χρόνο του, όπως κάθε νέος προπονητής, όπως άλλωστε και οι περισσότερες μεταγραφές που, αν και ηχηρές (Τετέ, Μαξ, Πελίστρι) καθυστέρησαν αρκετά. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι, έως τώρα, ο Αλόνσο δεν δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τους Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς που είχαν κλείσει εδώ και μήνες. Ο ΠΑΟ αποτελεί, προς ώρας, το ερώτημα της σεζόν και θέλει εβδομάδες για να παρουσιάσει τι μπορεί: είναι η ομάδα που νίκησε τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ κι απέκλεισε τη Λανς, ή η ομάδα που ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και νίκησε με χίλια ζόρια τον Λεβαδειακό; Και πόση πίστωση χρόνου έχει ο νέος προπονητής;

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ