Premier League

«Βασιλιάς» Τόμας Τούχελ ο… τέταρτος!

Ο Τόμας Τούχελ είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, το νέο μεγάλο στοίχημα. Ο Γερμανός τεχνικός, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι, για ν’ αναλάβει τα «τρία λιοντάρια» – αυτό κι αν είναι stoixima για κάθε εκλέκτορα….

Η συμφωνία ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου, με χρονικό ορίζοντα το Μουντιάλ του 2026, άρα δεν θα είναι στον πάγκο της Αγγλίας στο ματς με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, για το UEFA Nations League.

  • Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Η πρόσληψη του 51χρονου τεχνικού βάζει τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατούσε σχετικά με τη θέση του προπονητή της εθνικής από το περασμένο καλοκαίρι και την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά το Euro 2024.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει ισχύ για 18 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Γερμανός θα έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο με τα «τρία λιοντάρια» μέχρι και μετά το Μουντιάλ του 2026…

Μόλις ο τέταρτος… μη Αγγλος

Η σοκαριστική ήττα της Αγγλίας απ’ την Ελλάδα, ανακίνησε εκ νέου το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού των «τριών λιονταριών», με την αγγλική ομοσπονδία να κινείται πια πολύ πιο ενεργά για να βρει τον επόμενο προπονητή της. Το θέμα Τούχελ «έτρεξε» ακόμη πιο έντονα την Παρασκευή, αμέσως μετά την ήττα από την Ελλάδα και ο Γερμανός τεχνικός είναι πια ο νέος εκλέκτορας.

Παράλληλα ο Τούχελ θα γίνει μόλις ο τέταρτος μη Αγγλος εκλέκτορας από το… 1872!
Πρώτος φυσικά ο, αείμνηστος πια, Σβεν Γκόραν Ερικσον (το 2001-06 στο τιμόνι ο Σουηδός), δεύτερος ο Ιταλός Φάμπιο Καπέλο (2008-11) και, τρίτος, ο νυν υπηρεσιακός Λι Κάρσλι που είναι Ιρλανδός…

Κέιν: «Ο Τούχελ είναι φανταστικός άνθρωπος και προπονητής»

Αναφερόμενος στη συνεργαία με τον Τούχελ ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Χάρι Κέιν, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Προφανώς, γνωρίζω καλά τον Τόμας, έχοντας δουλέψει μαζί του πέρυσι (σ.σ. στην Μπάγερν Μονάχου). Είναι ένας φανταστικός προπονητής, ένας φανταστικός άνθρωπος, οπότε είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν έρθει η ώρα».

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ