Ποδόσφαιρο

Δεύτερος σκόρερ στον κόσμο ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εμφατική νίκη της Αργεντινής με 6-0 επί της Βολιβίας, στο πλαίσιο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής, για το Μουντιάλ του 2026.

Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» έκανε πράξη ένα προσωπικό του στοιχημα gr σημείωσε χατ-τρικ (19’, 84’, 86’) και «μοίρασε» από μία ασίστ στον Λαουτάρο Μαρτίνες (43’) και στον Χουλιάν Αλβαρες (45’).

Επιστρέφοντας πρόσφατα από ένα δίμηνο διάλειμμα λόγω τραυματισμού, ο Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς παρά το γεγονός ότι πλέον είναι 37 ετών, μετρά 17 γκολ και 15 ασίστ στο στοιχημα του MLS με τα «χρώματα» της Ιντερ Μαϊάμι.

  • Το Bet Builder είναι στη NetBet! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Μετά από 10 αγωνιστικές (σ.σ. επί συνόλου 18), η εθνική Αργεντινής εξακολουθεί να προηγείται στην κατάταξη με 22 βαθμούς, ενώ ακολουθεί με 19 η Κολομβία, που συνέτριψε με 4-0 την Χιλή. Την τρίτη θέση με 16 βαθμούς «μοιράζονται» η Ουρουγουάη, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ισημερινό και η Βραζιλία, που επικράτησε άνετα του Περού με 4-0.

Δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών!

Ο Λιονέλ Μέσι με αυτά τα τρία γκολ ανέβηκε στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες!

Ο Αργεντινός άσος άσος άφησε πίσω του τον ποδοσφαιρικό θρύλο του Ιράν, Αλί Νταεΐ, που σταμάτησε στα 109 γκολ, με τον «Pulga» να μετράει πλέον 112 σε 189 εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει στο ενεργητικό του και 57 ασίστ.

Μπροστά από τον Μέσι είναι μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας και οι δύο από δέκα χατ τρικ στην καριέρα του με το εθνόσημο. Ο Πορτογάλος σταρ είναι στην κορυφή έχοντας 132 γκολ σε 216 συμμετοχές του με την εθνική Πορτογαλίας.

Οι κορυφαίοι σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων
Παίκτης Χώρα Γκολ Συμμετοχές
Κριστιάνο Ρονάλντο Πορτογαλία 132 216
Λιονέλ Μέσι Αργεντινή 112 189
Αλί Νταεΐ Ιράν 109 148
Σουνίλ Τσέτρι Ινδία 94 115
Μοκτάρ Νταχάρι Μαλαισία 89 142
Ρομέλου Λουκάκου Βέλγιο 85 119
Αλί Μακμπούτ ΗΑΕ 85 115
Φέρεντς Πούσκας Ουγγαρία 84 89
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι Πολωνία 84 154

 «Δεν όρισα κάποια ημερομηνία όσον αφορά στο μέλλον μου»

Ο διάσημος άσος γνώρισε την αποθέωση με τους φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά τ’ όνομα του. «Είναι καταπληκτικό να παίζεις και να νιώθεις την αγάπή των οπαδών της Αργεντινής. Συγκινούμαι όταν ακούω να φωνάζουν το όνομά μου. Ολοι απολαμβάνουμε αυτή τη σύνδεση που έχει η ομάδα με τους οπαδούς και μας αρέσει να παίζουμε στην Αργεντινή. Είναι πραγματικά απόλαυση», τόνισε ο Μέσι και συμπλήρωσε:

«Το να είμαι με νεαρούς συμπαίκτες, δεδομένης της ηλικίας μου, με κάνει να νιώθω σαν παιδί ξανά. Πιάνω κάποιες φορές τον εαυτό μου να κάνει ανόητα, παιδικά πράγματα επειδή αισθάνομαι πολύ άνετα. Για όσο έχω αυτό το συναίσθημα και μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω, σχεδιάζω να είμαι εδώ και να απολαμβάνω την παρουσία μου στην εθνική ομάδα.»

Ο 37χρονος σούπερ σταρ της Ιντερ Μαϊάμι σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν θα παίξει στο Μουντιάλ του 2026 τόνισε, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο της συμμετοχής: «Δεν όρισα κάποια ημερομηνία όσον αφορά στο μέλλον μου. Απλά απολαμβάνω όλο αυτό. Τώρα είμαι πιο ευσυγκίνητος από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο επειδή ξέρω ότι μπορεί αυτά τα παιχνίδια να είναι τα τελευταία μου». 

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ