Europa League

Ολυμπιακός – Μπράγκα | Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά

Η Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για stoixima, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για στοιχημα αποτελεσματα.

 🇬🇷 Ολυμπιακός 🆚 Μπράγκα 🇵🇹

🗓️ 3 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 19:45

📋 Europa League, League Phase

🏟️ Γεώργιος Καραϊσκάκης (33.334) 🏙️ Πειραιάς

🔢 2.14 – 3.45 – 3.41

🆘 Και μη ξεχνάς: έχεις boost νίκης στα παρολί* έως 50%!

Ολυμπιακός – Μπράγκα | Ανάλυση

Με το… αριστερό μπήκε στη League Phase του Europa League ο Ολυμπιακός. Οι τροπαιούχοι του Conference League ηττήθηκαν με 2-0 στο Λιόν, παρά τις δοκιμές από πλευράς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το 3-5-2 που επέλεξε για τον σχηματισμό της ομάδας του. Στο α’ ημίχρονο κάπως βοήθησε, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να φτάσει… στεγνός στην ανάπαυλα, στο β’ όμως, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο πολύ σημαντικές στιγμές, οι Γάλλοι– έτσι κι αλλιώς καλύτεροι – έφτασαν σε δύο γκολ, παίρνοντας τη νίκη (σκόραραν στο 65’ και στο 71’). Με αλλαγές στην ενδεκάδα και βασικούς τους… πιτσιρικάδες Κωστούλα, Μουζακίτη και Αποστολόπουλο ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Δύσκολα ξανά ο εξτρέμ Ζέλσον, όπως και ο εξτρέμ Μασούρας, μάλλον γυρίζει ο στόπερ Πιρόλα. Επανέρχονται οι βασικοί στην ενδεκάδα, η οποία δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις – πλην Μουζακίτη, ίσως ενώ ο Ροντινέι από μπακ θα διατηρηθεί σε ρόλο εξτρέμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Γκαρθία (Μουζακίτης) – Ροντινέι, Τσικίνιο, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Τα… χρειάστηκε για να κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η Μπράγκα, στην εντός έδρας πρεμιέρα για τη League Phase. Τελικά τα κατάφερε, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά (2-1). Ο Μπρούμα ήταν αυτός που γύρισε το ματς ισοφαρίζοντας αρχικά με κοντινή προβολή στο 88’, ενώ ευστόχησε στο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Για άλλη μια φορά έκρινε το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά η Μπράγκα, ενώ είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα (0-1 με πέναλτι στο 30’). Για την Primeira Liga η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ διέλυσε εντός έδρας τη Ρίο Άβε με 4-0 αν και έπαιξε με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι. Μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο μέρος (31′ – 38′) οι Μαρτίνεζ και Γκάρμπι έκαναν το 2-0 και έθεσαν γερές βάσεις νίκης. Στο 66′ ο Ρικάρντο Όρτα έδωσε αέρα τριών τερμάτων και στις καθυστερήσεις ο Μπρούμα σκόραρε ξανά (έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα τρία τελευταία ματς!) για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα.

Εξέτισε ο στόπερ Άρεϊ-Μπι, σταθερή η απουσία του χαφ Ζαλαζάρ και του στόπερ Ολιβέιρα, πάγια εκτός ο αμυντικός Μπαμπού και ο μέσος Ζοάο Μουτίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ματέους – Βίκτορ Γκόμεθ, Νιακατέ, Άρεϊ-Μπι, Μαρίν – Βίτορ Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα – Ρικάρντο Όρτα, Γκάρμπι, Μπρούμα – Ουαζάνι.

Ολυμπιακός – Μπράγκα | Προϊστορία

«Ερυθρόλευκοι» και «μπραγκίστας» ανταμώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στο 8-2-9 ο συνολικός απολογισμός του Ολυμπιακού ενάντια σε Πορτογάλους, αριθμώντας ωστόσο πέντε συνεχόμενες ήττες. Δύο από τη Σπόρτινγκ το 2017-18 και άλλες τόσες από την Πόρτο το 2020-21, και οι τέσσερις σε όμιλο Champions League. Συν άλλη μια, στο 90λεπτο βέβαια, από την Αρούκα στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη το 2018, παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση με 2-1 στην παράταση.

Επιμέρους ο Ολυμπιακός μετρά 6-0-4 (στα 90λεπτα) υποδεχόμενος πορτογαλικές ομάδες. Εκτός από τις προαναφερθείσες ήττες από Σπόρτινγκ (2-3), Πόρτο (0-2) και Αρούκα (0-1), η άλλη ήταν από την Μπενφίκα (0-1) το μακρινό 1973.

Αντίστοιχα η Μπράγκα είναι αήττητη κόντρα σε ελληνικές ομάδες, με συνολικό απολογισμό 6-1-0 και, επιμέρους εκτός έδρας, 3-1-0! Το 1966 η Μπράγκα νίκησε… μέσα – έξω την ΑΕΚ (3-2 και 1-0), το 2007 σε μονό παιχνίδι απέσπασε 1-1 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, το 2020 έκανε το ίδιο με την ΑΕΚ (4-2 και 2-1) και, πέρυσι στα play offs του Champions League, απέκλεισε με δύο νίκες τον Παναθηναϊκό (2-1 και 1-0).

Ολυμπιακός – Μπράγκα | Stat attack

  • Προπονητής της Μπράγκα είναι, εδώ κι ένα μήνα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ που εργάστηκε για τρεις μήνες πέρυσι στον Ολυμπιακό, απολύθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου και επέστρεψε στους πάγκους αντικαθιστώντας τον Κάρλος Σόουζα.
  • Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει στη διάθεση του τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος ήταν δικιά του επιλογή στους Πειραιώτες πέρυσι – και ο λόγος που δεν παρέμεινε και φέτος…
  • Στα 2-3 γκολ τα 6/7 φετινά παιχνίδια του του Ολυμπιακού!
  • Ο Μπρούμα έχει 4 γκολ και 2 ασίστ στα τρία τελευταία ματς της Μπράγκα.
  • Η Μπράγκα στη σεζόν μετρά είναι 9-4-1 σε όλα τα επίσημα, μοναδική της ήττα ήταν στο γειτονικό ντέρμπι με την Γκιμαράες.

Ολυμπιακός – Μπράγκα | Προγνωστικά

(3/10, 19:45) ⚽ Ολυμπιακός – Μπράγκα ▶️ 1 2.14

(3/10, 19:45) ⚽ Ολυμπιακός – Μπράγκα ▶️ 1Χ & over 2,5 & Ολυμπιακός over 1,5 2.50

(3/10, 19:45) ⚽ Ολυμπιακός – Μπράγκα ▶️ Over 9 κόρνερ ΑΗ 2.00

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ