Europa League

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά για τον αγώνα της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Στεάουα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Στη NetBet μπορείτε να βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα προσφερόμενων αγορών για στοίχημα, καθώς και μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα live betting για στοιχημα αποτελεσματα.

🇬🇷 ΠΑΟΚ 🆚 Στεάουα 🇷🇴

🗓️ 3 Οκτωβρίου 2024 ⏰ 22:00

📋 Europa League, League Phase

🏟️ Τούμπα (28.307) 🏙️ Θεσσαλονίκη

📣 Σάσα Στάγκεμαν (Γερμανία)

🔢 1.67 – 4.00 – 5.00

🆘 Μην ξεχνάς τη διπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Netbet!

 ΠΑΟΚ – Στεάουα | Ανάλυση

Από δύο ήττες μέσα σε τέσσερις ημέρες έρχεται ο ΠΑΟΚ. Μετά το 3-1 από Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα του φετινού Europa League, δέχτηκε και την πρώτη εγχώρια φετινή, εντός έδρας μάλιστα στο ντέρμπι με τον Άρη (0-1) και γκρεμίστηκε από την κορυφή. Αποτέλεσμα που τον αδικεί κατάφωρα βέβαια, έχασε τεράστιες ευκαιρίες, η μία από την Μπάμπα στο 85′ που έστειλε από το μισό μέτρο την μπάλα στο δοκάρι (δεύτερο στο ματς) σε κενή εστία ενώ δεν μέτρησε γκολ του Κωνσταντέλια (70′, είχε βγει η μπάλα πριν την πάσα του Ότο). Όσο για το ματς με τους Τούρκους το πάλεψε μεν, αλλά έχασε απόλυτα δίκαια. Ισοφάρισε με τον Κωνσταντέλια στο 67′, αλλά δέχτηκε γρήγορα το δεύτερο, πριν έρθει κι ένα τρίτο στο 95′.

Δεν ανάρρωσε εγκαίρως ο στόπερ ο Κόλεϊ, παραμένει εκτός και ο φορ Τόμας. Ερώτημα αν στην κορυφή της επίθεσης ξεκινήσει ο Τσάλοφ ή θα πάρει φανέλα βασικού ξανά ο Τισουντάλι, με τον Τάισον να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο. Επίσης για τα χαφ ερίζουν οι Μαντί Καμαρά και Σβαμπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Καμαρά (ή Σβαμπ), Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (ή Τισουντάλι) – Τισουντάλι (ή Τσάλοφ).

Μπορεί η Στεάουα να πανηγύρισε τον τίτλο μετά από 9 χρόνια, εντούτοις η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Ρουμανία (27) δεν έκανε καλή αρχή στη σεζόν, πλην της τελευταίας εβδομάδας. Αρχικά επικράτησε με εμφατικό τρόπο της RFS Ρίγας στο Βουκουρέστι με 4-1, χάρη σε τέρματα των Μπιρλιγκέα (8’), Στεφανέσκου (32’) και Ολάρου (58’, 69’), χωρίς να πτοηθεί από την ισοφάριση που δέχθηκε στο 23’. Ακολούθησε η νίκη με 1-0 στην έδρα της Σέπσι για τη ρουμάνικο πρωτάθλημα, χάρη σε τέρμα του Τάνασε στο 15’. Με αυτό το αποτέλεσμα μείωσε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και την Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, έχοντας και ματς λιγότερο, ματς όπου ο προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους έκανε εκτενές rotation.

Τραυματίας παραμένει είναι ο στόπερ Ενγκεζάνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ταρνοβάνου – Κρέτσου, Ντάβα, Κίρικες, Ραντούνοβιτς – Σουτς, Ολάρου, Λισάντρου – Πόπα, Μπιρλιγκέα, Μικουλέσκου.

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Προϊστορία

ΠΑΟΚ και Στεάουα Βουκουρεστίου αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στο 1-0-2 η συνολική του παράδοση ενάντια σε ρουμάνικες ομάδες.

Τη μόνη άλλη φορά που ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοξένησε Ρουμάνους ήταν το μακρινό 1970, νικώντας 1-0 την Ντινάμο Βουκουρεστίου, με γκολ του Γιώργου Κούδα στο 80’. Ωστόσο, ελέω του 5-0 του α’ αγώνα είχε ήδη αποκλειστεί.

Και στα δύο εκείνα παιχνίδια, τον Σεπτέμβριο του 1970, είχε αγωνιστεί για τη Στεάουα ο εμβληματικός Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν.

Υπάρχει και η ήττα του ΠΑΟΚ το 2005 στο Βουκουρέστι, σε μονό ματς για όμιλο του UEFA Cup, χάνοντας με 1-0 από τη Ραπίντ, μάλιστα είχε εντέλει καταταγεί τρίτος σε γκρουπ που μετείχαν επίσης η Σαχτάρ, η Στουτγκάρδη και η Ρεν. Συμπτωματικά προπονητής της Ραπίντ ήταν τότε… ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η, δε, Στεάουα, έχει ανταμώσει άλλη μια φορά με Ελληνες. Ήταν τον Αύγουστο του 1998 όταν, στα προκριματικά του Champions League, έπαιξε με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Βασίλη Δανιήλ απέσπασε 2-2 στο Βουκουρέστι (με γκολ από Αλιόσα Ασάνοβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο) και την απέκλεισε με 6-3 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με δύο γκολ του Κριστόφ Βαζέχα κι από έναν των Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Λυμπερόπουλου, Ασάνοβιτς και αυτογκόλ του (μετέπειτα παίκτη του) Ερικ Λίνκαρ.

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Stat attack

  • Η φετινή θα είναι η 16η φορά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει από την άκρη του πάγκου τη Στεάουα.
  • Στις προηγούμενες 15 αναμετρήσεις ο Λουτσέσκου μετράει 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες με απόλυτη ισορροπία στα γκολ (11-11). Επιμέρους ως γηπεδούχος είναι στο 2-4-2 με μόνες του νίκες το 2004 (Ραπίντ – Στεάουα 2-1) και το 2009 (Μπρασόφ – Στεάουα 1-0).
  • Ο ΠΑΟΚ μόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία του κράτησε το μηδέν, σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στο πρωτάθλημα για τη Στεάουα δεν έχει σκοράρει κανένας ακόμη από τους τρεις που αγωνίζονται μπροστά, ήτοι οι Μπιρλιγκέα, Πόπα και Μικουλέσκου.

ΠΑΟΚ – Στεάουα | Προγνωστικά

(3/10, 22:00) ⚽ ΠΑΟΚ – Στεάουα ▶️ Γκολ Ζίβκοβιτς 3.34

(3/10, 22:00) ⚽ ΠΑΟΚ – Στεάουα ▶️ Γκολ ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα 2.44

(3/10, 22:00) ⚽ ΠΑΟΚ – Στεάουα ▶️ Συνδυαστικά σκορ 2-1, 3-1, 4-1 3.13

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ