Conference League Europa League

Τι ισχύει αν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκριθούν από τα League Stages τους

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμαθαν τους αντιπάλους τους στο League Stage του Europa League και του Conference League και πλέον μπορούν να προγραμματίσουν τη συνέχειά τους στο νεοσύστατο φορμάτ των Κυπέλλων Ευρώπης, όπου το μεγάλο τους στοίχημα είναι φυσικά η πρόκριση.

Ωστόσο, αντίθεση με το προηγούμενο καθεστώς των ομίλων, που ήξεραν απλώς το τι τους… περιμένει, αν τερματίσουν πρώτοι, δεύτεροι ή και τρίτοι στον όμιλό τους (σε Champions και Europa), τώρα σε αυτό το φορμάτ κάθε βαθμός, κάθε νίκη, κάθε γκολ και κάθε ξεχωριστή θέση στην οποία θα τερματίσουν παίζει μεγάλο ρόλο. Διότι μιλάμε για μια, ενιαία βαθμολογία 36 ομάδων σε κάθε διοργάνωση, τόσο συναρπαστική που θυμίζει τη διασκέδαση που σου προσφέρει το NetBet Casino!

Παίζει ρόλο για τις ισοβαθμίες στο League Stage (πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας η διαφορά τερμάτων), παίζει ρόλο για την πρόκριση (1-8, 9-16, 17-24, 25-36 δημιουργούν εντελώς διαφορετικές συνθήκες), παίζει ρόλο για τη συνέχεια στη διοργάνωση (ακόμα και στην απευθείας πρόκριση της πρώτης 8άδας είναι διαφορετικό αν τερματίσεις στο 8, στο 7, στο 6 και ούτω καθεξής), παίζει ρόλο για το βαθμολογικό μπόνους (αν στο Conference League o Παναθηναϊκός καταφέρει να τερματίσει στην 6η θέση θα προσθέσει στον συντελεστή του 2.750 πόντους, αν τερματίσει 16ος, 1.125 πόντους), παίζει ρόλο ακόμα και για τα οικονομικά μπόνους.

Όσοι λοιπόν τερματίσουν στις θέσεις 1-8, κλείνουν απευθείας ραντεβού στη φάση των «16» που θα διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου. Και καταταγούν στις θέσεις 9 έως 24 θα έχουν έναν ενδιάμεσο γύρο play offs για την πρόκριση στους «16». Αν τερματίσουν στις θέσεις 9-16 θα έχουν τη ρεβάνς σε αυτόν τον νοκ άουτ ενδιάμεσο γύρο (στα μέσα Φεβρουαρίου) στην έδρα τους με μία ομάδα από το γκρουπ 17-24, αν τερματίσουν στο 17-24, θα έχουν τη ρεβάνς εκτός έδρας με μία ομάδα από το 9-16. Τόσο απλά.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής πρακτικά προκαθορίζει τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Αν πούμε ότι δεν θα πάρουν απευθείας πρόκριση στο 1-8, τότε θα μετάσχουν σε ακόμα δύο κληρώσεις στη Νιόν. Η πρώτη θα είναι για τον νοκ άουτ γύρο για την πρόκριση στους «16». Εκεί θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αν τερματίσουν στο 9-10, θα κληρωθούν με μια εκ των ομάδων που θα έχουν τερματίσει στο 23-24, αν τερματίσουν στο 11-12 με το 21-22, αν τερματίσουν στο 13-14 με το 19-20 και το 15-16 θα παίξει με το 17 ή 18 και ούτω καθεξής.

Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός τερματίσει στην 15η θέση και ο ΠΑΟΚ στην 16η, δεν γίνεται να κληρωθούν αντιμέτωποι στον ενδιάμεσο νοκ άουτ γύρο. Αν όμως ο ένας τερματίσει στη 15η θέση του League Stage και ο άλλος στη 17η, τότε έχουν 50% πιθανότητες να βρεθούν αντίπαλοι για την πρόκριση στους «16» του Europa.

Με απλά λόγια αν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός τερματίσουν στο 1-8 θα επισκεφτούν τη Νιόν μόνο για μία ακόμα φορά στις 21 Φεβρουαρίου για την κλήρωση στους «16», που θα έχει τις διασταυρώσεις τους και το ταμπλό τους μέχρι τον τελικό, αν τερματίσουν στο 9-24, θα μετάσχουν και στην κλήρωση για τον νοκ άουτ γύρο, γνωρίζοντας ότι θα έχουν δύο επιλογές υποψήφιου αντίπαλου, όπως αναλύθηκε πιο πάνω.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ